Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
396
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SONY LCD MONİTÖR hakkında bir kaç soru...
H
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar..
Hemen konuya giriyorum.
LCD monitör almaya karar verdim, ve her ne kadar marka tutkunluğuna karşıysam da elektronik ürünlerde acaip markacıyım, belki dandik ürünlerden doları, bilemiyorum...

Kararım Sony Hs74b LCD 17' .
< Resime gitmek için tıklayın >


Ancak almadan önce bir de piyasayla ilgilenen + ürüne sahip olanlardan tavsiye almak istiyorum.. Varsa başka monitörleri de tavsiye edebilirsiniz..

ŞARTLAR : Mutlaka 17' + 420-430 milyondan yukarı çıkmaması gerek.

teşekkürler...



H
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

saolasın tolga... Aslında baya baktım.. Ancak niyetim en düşük modeli de olsa sony almak.. Çünkü gerçekten sony marka ne aldıysam hiç bir şekilde pişman olmadım... (plazma, PSP, walkman, discman vs.vs.)

Ancak belki bu ürüne özel bir memnuniyetsizlik olabilir... ya da onun gibi bir şey.. Eğer başkaları da paylaşırsa çok memnu olurum.

Şimdiden Tşk.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Yarbay

1 günlük sony Hs95pb monitör maceram oldu, 3 ölü piksel 1 tane parlak pikselle karşılaştım. Şiddetli ghosting ve alıştığımın dışında parlak bir ekranla karşılaştım fakat bu alışılabilir derecedeydi. Filmlerde gerçekten harika bir görüntüye sahip ve x-black ekranı tam siyah ekran olması ve sanıyorum yansımayı önleyen bi ekrandı. Ben fazla memnun kalmamıştım, marka tutkunu biri olsan daha araştırıp başını yakmayacak bir model beğenmeni öneririm. Bunun yanında monitörü alırken ölü piksel kontrolü yapmayı sakın unutma, sony de ölü pikselde iade sanıyorum 5+ pikselde gerçekleşiyor fakat avrupa standartları ölü piksel 3+ da iade olması gerektiğini belirtiyor. Alacağın yere de bu konuda danışmanı, bilgi almanı öneririm...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.