Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
37
Cevap
1637
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: ŞOK MARKETLERİNDE 2 SENE 4 AYIMI DOLDURDUM (3. sayfa)
Y
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kardeş ben hiç 17:45'te çıkamadım ki hep geç çıkıyorum üstelik fazla mesai parasıda vermiyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DeepImpact.
F
2 yıl
Yüzbaşı

aga sabah vardiyasinda 10 saat oglen vardiyasinda 7.5 saat çalışıyorsun 1 gün full 12 saat haftalık 45 saati hayli hayli geçiyor hiç akıl yok mu sizde ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yotundaşi
Y
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kardeş yeterki işten çıkarmasınlar diye köpek gibi çalışıyoruz ne yapalım ? Hatta geçen yıl çalışma ve sosyal bakanlığına ŞOK marketlerini fazla mesai ücretimizi vermiyorlar diye şikayet etmiştim bayan müfettiş eski çalıştığım mağazaya gelmiş beni aradı ve hangi mağazadasın denetlemeye geliyorum dedi bende şikayetimden vazgeçtim dedim sonra bayan bana ( devletin memurunu niye oyalıyorsun ) diye fırça attı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @forever58
T
2 yıl
Teğmen

Kesinlikle öyle. 2 ay çalıştım ve çıktım. Mesai yok, yemek yok, mola saati belirsiz. Ayrıca bu işin psikolojik yönü daha kötü. Müşterilerle uğraş, iş arkadaşların yeri geldiğinde fırça atsın ve arkandan konuşsun. Kendileri çalışmaz seni çalıştırır vs vs bir sürü dert. Tek iyi yanı, hava şartları açısından avantajlı. Yazın çok iyi özellikle. Dışarıda yapılan işlere veya fabrikalara göre iyi. Klimalı ortam sonuçta. Ama onun harici zor gerçekten.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lordert
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.