T

Teğmen
31 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
293 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Lisede sınıfta kalan var mı ?
O duyguyu hatırlıyorum. Berbat birşey idi kesinlikle.
T
2 yıl
Hiçbir şeyi kafaya takmayınca aşırı mutlu olmak ?
Bir an herşeyi unutuyorum ve bosveriyorum. İnanılmaz mutlu oluyorum. Yani içim içime sığmıyor, sanki uçuyor gibi oluyorum. Sizce bu normal mi ?
T
2 yıl
Hesabı kim ödemeli ?
Her konuda eşitlik isteyenler, bu konuda da eşit davransa ne güzel olurdu değil mi ? Toplumumuzda, hesabı erkek ödemeli düşüncesi var ama ben katılmıyorum. Yani ortaklaşa ödenebilir. Tamam bazen siz ödeyin ama en azından teklif edilebilir yani. Sizce yanlış mı düşünüyorum ?
T
2 yıl
Terapiler SGK\u0027ya işleniyor mu ?
Özel bir terapiste gitmek istiyorum. Fakat SGK'ya islenmemesini istiyorum. Böyle birşey mümkün mü ? Mesela özel kliniği olan bir doktora gittik diyelim mesela, 'xxx ruh sağlığı merkezi' vs vs özel çalışan bir yer. Sorun olur mu sizce ?
T
2 yıl
Çıkma motor almak mantıklı mı ?
Arkadaşlar kuzenimin şahin marka aracı var. Aracın motoru pek iyi değil. Segman atılı motor ve performansı memnun etmiyor. Çıkma motor almak istiyor. Yalnız merak ettiği noktalar var. Mesela çıkma motor, ruhsata nasıl işletilir ? Veya işletmese sorun olur mu ? Muayneden geçer mi ? Satarken sıkıntı yaşarmı ? Ayrıca arabanın motoru 1.4 o 1.6 olmasını istiyor. Mesela üzerindeki, 1.4 motor u tekrardan güzel bir usta yapsa, 1.6 gibi performans alır mı ?
T
2 yıl
Hiç kimsenin umrunda olmadığın gerçeği ?
Aslında bazen çok kasıyoruz. Dikkatlice bakın etrafınıza. Aslında yaptıklarınız, yapacaklarınız, veya siz kimsenin umrunda değilsiniz. Sizi gerçekten sevenler hariç. Özellikle ilişki konularında vs çok takılıyoruz böyle şeylere. Ama emin olun karşı cins tarafından da bu kadar önemsemiyoruz. Yani kısacası herşey basit aslında...
T
2 yıl
Biri sizden hoşlanmıyor ise ?
Çene, girişkenlik vb şeyler hikayedir. Bir kadını veya kızı etkilemek farklı birşey. Her kişiye aynı taktikle yuruyemezsin. Yani hep çene vb şeyler önemli diyorlar ama bazen onlar da işe yaramaz. Neden mi ? Çünkü yaşadım biliyorum..
T
2 yıl
Kahve içme teklifi nasıl yapılır ?
Karşı cinse, güzel bir şekilde kahve içme teklifi nasıl yapılır ?
T
2 yıl
Danışma işindeyim ve hiç vakit geçmiyor ?
Yaklaşık 2 hafta oldu gireli. Bulunduğum yerde, wifi yok, TV yok. Cepten kullanıyorum. Bu arada alternatif bir iş teklifi geldi. Güvenlik kimlik kartım var bu arada. Ancak bu danışma işi tesadüfen oldu ve kart gelene kadar 1 2 ay takılırım diye düşündüm. İse girdim kart geldi. Sizce ne yapayım ?
T
2 yıl
Karşı cinsin paracı olup olmadığını nasıl anlarsınız ?
Soru açık beyler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.