Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Soğutucu Önerisi
B
13 yıl (338 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba dizustu bilgisayarım ıcın sogutucu almayı dusunuyorum MSİ GE-60 kullanıcısıyım kalıtelı bısey almak ıstıyorum bulundugum iklım koşulları falan da sıcak oldugu ıcın bı bakıma benım ıcın sart acaba onerılerınız nelerdır..Teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
13 yıl (5347 mesaj)
Yarbay

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879

Daha ucuzu burda ama site güvenilirmidir bilmiyorum ;

http://www.webdenal.com/zalman-zm-nc3000-plus-17-220-mm-fan-3-port-usb-not_455368.html?ref=akakce&v=1.70.9#yorumlar

Ben kendim kullanıyorum 4 yıllık dell studio notebookum için hiç içini açıp temizlemedim oyunlar filmler kasıyordu sıcaklıktan dolayı, bunu aldım o yüzden bu sorunlarım kesildi gayet sağlam ve büyük fanlı bir soğutucudur buz gibi üstüne elini koyduğun zaman, arkasında 3 tane usb girişide var ekstradan soğucutuyu çalıştırmak için notebooka usb ye bağlaman yeterli bu şekilde arkadaki 3 usb de ne takarsan tak çalışıyor ekstradan benim araştırıp bulduğum en iyi soğutucu budur zalman zaten soğutucu konusunda bir numara. Ancak taşınması pek söz konusu değil masaya koyup kullancaksan ideal. Gerçi taşınabilir bir soğutucu olur mu pek de sanmıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Eylül 2012; 5:17:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl (709 mesaj)
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.