Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
167
Cevap
11204
Tıklama
25
Öne Çıkarma
Cevap: ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK.. (9. sayfa)
T
11 yıl
Yarbay

Bildiğim kadarıyla sopa , levye , demir , kalın elektrik kablosu gibi cisimler araba bulundurmak yasak.Ama biber gazı serbest diye biliyorum.



İ
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Kardeşim teksas mı burası herkes silah mı taşıyor sanki bu adam birine çektiyse kesin onun da belinde silah olacak diye bir şey yok

Olmayabilir ancak olma ihtimalide var.Bunu göz önüne alacaksın.Forumda bile bir kaç kişide varsa Düşün içinde olduğun trafikte kaç Bin kişide var.



F
11 yıl
Binbaşı

Trafikte şu ana kadar tek bir olayım oldu, o da baya büyüyen bir olaydı yoktan yere b*k yoluna gidiyoduk, kavşakta beklerken ters yönden bir araç karşıma geldi uzunlarıyla birlikte,ben de uzunları çaktım ve elimle onun ışığını kapattım, adam el kol yapıyorum sanıp yanından geçerken küfretti, 5-10 m ileride durdum, tek ayağımı attım kafayı çevirip baktığımda 4 tane öküz iniyodu arabadan, hiç uğraşmaya gerek yok diyip uzaklaştım ordan diye düşünüyordum ki peşime düşmüşler bile. Arkadaşların yanına muhabbete gidiyordum ben de beni bekliyolardı bir parkta,hemen aradım yola geçin geliyorum böyle bişey var diye,yanımda 4 arkadaş daha getirdim onlara 4 kişi canıma okuyacaklardı eğer arabadan inseydim, allahtan magandalarımız delikanlı çıktı ben el kol hareketi yaptın sandım o yüzden geldim arkandan kusura bakma kardeşim diyip ordan uzaklaşmak zorunda kaldı mümkün oldukça kavgaya girmeyin üstün olduğunuzdan emin olsanız bile,sağ ayağınızın altındaki pedal da çok etkili bir silah emin olun. İte dalaşmaktansa çalıyı dolaş lafını ne güzel söylemiş atalarımız , bırakın allahından bulsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
11 yıl
Yarbay

Babam her zaman serseri misin sen ne sopası diyip arabaya koydurtmamıştır. Ama ben torpido da ufak bir bıçak taşıyorum, ne olur ne olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Teğmen

T
11 yıl
Yarbay

bende biber gazı + teleskopik jop var, adana gibi 2 ayaklı sığırın bol bulunduğu memlekette lazım böyle şeyler.



N
11 yıl
Teğmen

Türkiye gibi bir yerde şart



A
11 yıl
Yarbay

Benim de birşey alaşım geldi yav



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.