Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
751
Tıklama
1
Öne Çıkarma
SNEAKS UP internet sitesi tarafından mağdur edildim. nereye şikayet edebilirim.
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar ben bu ayakkabı firması tarafından mağdur edildim. 4000 tl değerinde bir ayakkabı aldım. ocak ayın 4 dünde aldıgım ürünü hiç bir gerekce yokken 2 gün sonra iptal etmişler. ve şikayetvar.com a baktıgımda 12. aydan beri birçok müşteriye bunu yapmışlar. ne para iadesi alabilmiş insanlar nede başka bir işlem.


bana yol yöntem gösterin. devlete bu durumu nerden şikayet edebilirim. birazcık bakındım ama çok karmaşık yapmışlar. sanki devlette şikayet etmiyin dercesine karışık olmuş.



Y
geçen yıl
Yüzbaşı

Dostum Tüketici Hakem Heyeti işini çözer ama benim 7 Temmuzdaki problemim Aralık 15 te lehime sonuçlandı fakat bugün ocak 19 hala istediğim neticeyi alamadım. Süreç uzun ama THH sonrası geri iade alamazsan icra dairelerinden ilamlı icra takibi başlatabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.