Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
765
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Smartphone vs Tablet
B
15 yıl (278 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar;
Ben tablet almayı düşünüyorum. Ama araştırmalarım sonucu fark ettim ki tablet ile smartphone'ların tek farkı, tabletlerin büyük ekranı. İşletim sistemleri, donanımları, özellikleri neredeyse aynı. Mesela, iphone 4 sahibi biri neden gidip ipad alsın anlamıyorum. Aradaki tek fark, ipad'in büyük ekranı gibi duruyor. Ben tableti dizüstü bilgisayar yerine almayı düşünüyordum ama sanırım dizüstü bilgisayarın yerini tutabilecek cihazlar değiller. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
15 yıl (2521 mesaj)
Yüzbaşı

tabletlerin en büyük artısı elbette büyük ekran, sağda solda ucuza film izlemek, basit uygulamaları büyük ekranda kullanabilmek gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_49722638/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49817607 buraya bir bakın derim burada da yorumlarım var. Ordan başka konuya geçeceğiniz bir köprü daha var oraya da geçerseniz içinden çıkamazsınız Tablet kullandım fakat exper samsung felan değil çin malı kullandım bana sorarsanız telefonların ekranlarını iyice büyütecekler şöyle 7 inç yada 6 inç gibi çok da dikkat çekmeyecek bir durumda belki 5 inç, tablete gerek kalmaz diye düşünüyorum..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.