Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sly Cooper Filminde Kevin Miller Olmayacak MI?
S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi



     Kevin Miller orjinal Sly Cooper serisinde Sly karakterinin sesine hayat veren isimdi. Yakın zamanda, hayranları tarafından, kendisine filmde olup olmayacağı sorulduğunda yapımcıların kendisi ile bu konuda iletişime geçmediğini söylemişti.
 
     Blockade Ent. ve Rainmaker Ent.bu konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. "Sly Cooper filminin kadrosu tamamen belirlenmiş değildir. Tıpkı oyunun sevenleri gibi biz de Kevin Miller'ın çıkarttığı işe hayran olsak bile, şu an için kimlerin filmde olacağını söyleyemeyiz. Hepinize Sly Cooper filmine yaptığı yorumlar ve gösterdiği destekler için teşekkür ederiz."
 
     Bir karakterin seslendirmesini daha ünlü bir isme yaptırmak önceden yapılmamış bir durum değil. Oyuncular alışık oldukları sesleri duymayı tercih ediyorlar tabi, fakat bazı durumlarda daha başarılı isimler de çıkabiliyor. 2016 yılında çıkacak olan filmin seslendirme kadrosunun bu yılın sonlarına doğru kesinleşmesini bekliyoruz.




T
10 yıl
Yüzbaşı

Kevin Miller iyidir iyi



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.