DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
377
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skystar 2'yi Çift monitörde kullanmak
S
17 yıl (196 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba ss2 kullanıcısıyım. ProgDVB programını kullanıyorum. 2 adet monitörüm var diğer monitöre bsplayerdaki veya mediaplayer'daki bir görüntüyü attıgımda gösteriyor. Fakat ProgDVB'yi yukarı doğru çekip 2. monitöre geçtirdiğimde siyah bir ekran cıkıyor. Ses geliyor fakat görüntü olmuyor. Acaba sorun nerededir bilen varmı ?



T
17 yıl (817 mesaj)
Yüzbaşı

s.a.
ss2 yi hangi monitörde kullanmak istiyorsan o monitöre catalistin ayarlarından
öncelikli (primary) seçmen gerekli. masaüstünü uzatıp kullanıyorsun tahminimce (zaten iki monitörü clone kullansan aynı görüntü iki monitörde de olur)
ondan dolayı bende aynı şekilde kulanıyordum.Eğer progdvb yi diğer monitörde kullanmak istiyorsan ekran kartının -ki ben nvidia kullanıyorum- programından kullanmak istediğin monitörü birinci seçmen gerekli
umarım yardımcı olmuşumdur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.