Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
2122
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skype bir süre daha 7.0 sürümüyle yola devam etme kararı aldı
S
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

 
 
Microsoft, geçtiğimiz ay Skype kullanıcılarına klasik Skype olarak bilinen Skype 7.0’ın yerini alacak Skype 8.0 sürümünü tanıtmış ve Skype 7.0 sürümünün Eylül ayı itibarıyla tedavülden kalkacağını duyurmuştu. Ancak 8.0 sürümünü indiren kullanıcılardan gelen geri dönüşler pek de olumlu olmadığı için şirket, yeni sürümün tüm kullanıcılarla buluşacağı zamanı belirsiz bir tarihi erteleme kararı aldı.
 
 
Skype’ın 8.0 sürümü ücretsiz HD video görüşmesi, sohbet medya galerisi, çağrı kaydetme gibi pek çok yenilikle karşımıza çıksa da, kullanıcıların tamamının beğenisini kazanmayı ne yazık ki başaramadı. Bu durumun temel sebepleri arasında kullanıcıların programın yeni ara yüzünü kullanışlı bulmamaları yer alıyor.
 
Yeni sürümle müşterilerinin tamamının beğenisini kazanmayı başaramadığını gören Microsoft, Skype’ın klasik sürümünün kullanım süresini uzatarak kullanıcıların kalbini kazandı. Şirket yaptığı açıklamada olumlu ve olumsuz dönütler için teşekkür ettiklerini, yeni sürüme eklenecek özellikler konusunda kullanıcıların tavsiyelerini göz önünde bulunduracaklarını belirtti.

 Haberi Portalda Gör

Yeni Skype zorluklarıyla, hatalarıyla ve berbat arayüzüyle tam bir fiyasko.

ICQ zamanından beri neredeyse 20 sene geçti, düzgün çalışan bir IM uygulaması hazırlamak bu...
Yoruma Git
Yorumun Devamı pyrotechnician - 6 yıl +5
Herhangi bir X programı arayüzünü günceller, kullanıcıları "Önceki çok iyiydi neden değişti." derler. Zaman geçer arayüz yine değişir, kullanıcıları y...
Yoruma Git
Yorumun Devamı MiyopBey - 6 yıl +3