Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı.Ben yurtdışı görüşmelerim için amerika gsm numarası almak istiyordum ve skype numarasını buldum fakat dün numara alımını gerçekleştirdikten sonra numaram tahsis edildi ama bir türlü kullanamadım.Yarım saat sonra hesabıma baktığımda numarayı silinmiş olarak gördüm.Sanki hiç alım yapmamışım gibi oldu.Aranızda skype numarası kullananlar var mı acaba?Bu numara alma işini nasıl halledebiliriz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.