Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
767
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skin yatırımı? En uygun skin nereden alınır?
P
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar tl de 50k civarı skin yatırımı yapmak istiyorum. Gelecek kış ayına kadar kullanıp satacağım. Düz bıçak mı yoksa farkılı skinler mi? Ve en uygun hangi siteden alınır?



H
geçen yıl
Çavuş

Merhaba üstadım, Skin yatırımı tamamen kişisel bir tercihtir.. Yani kendi zevkinize göre mi envanter alıp kullanmak istiyorsunuz yoksa 1 tane yatırımlık olsun kazanç sağlasın mı diyorsunuz , satarken hızlı satmam gerekebilir mi diyorsunuz bunların hepsi etken..

Şöyle söyleyeyim , Eğer uzun vade kalacak ve değer kazansın isterseniz en fazla 2 ürün alın ancak satarken az bekletebilir.. Eğer hızlı satmam gerekebilir nakite ihtiyacım olabilir derseniz 2-4 arası skin adedi belirleyin ki alım gücü daha geniş kitleye pazarlayabilin..

Piyasayı buff sitesi belirler ..Borsa gibi bir günde zarar da edebilirsiniz bir günde karda edebilirsiniz. O yüzden piyasayı iyi görmelisiniz . Sitelerden almak güvenlidir ama daha pahalıya gelir , site komisyonu vs vs .. Buradan arkadaşlar ile anlaşabilir veya istediğiniz bir ürün var ise ben size sağlayabilirim ..

İyi günler ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim hocam :)




Bu mesajda bahsedilenler: @HACANE
H
geçen yıl
Çavuş

Rica ederim .. Yardımcı olabildi isem ne mutlu . Farklı soru veya aklınıza takılan durum olur ise özeldende ulaşabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.