Luks arac tabiiki. Ha guclu arac denilen, GTI, RS vs. gibi ozel sportif bir sey olursa belki ama onun haricinde bir iki isiktan kalkista hizlanirsiniz guclu aracla sonra hevesiniz gecer. Cok yakar diye basmamamaya baslarsiniz. Luksu ise her bindiginizde kullanirsiniz.
Her seyiyle butun bir arac olurdu tercihim, ne e180 gibi luks ama yavas insani uzun yolda bayiltan nede 308 leon cupra gibi giden ama gitsede hep kendinde verdigi hisde bir seyler eksik olan bir arac olmazdi,peki boyle bir arac ne olurdu derseniz turkiyede ole bir arac benim gozumde 200 bin tl civarinda yok.
Ya ne yazdığımı okumadan giriyorsunuz konuya yada anlamamazlıktan geliyorsunuz. Ben sadece diyorum ki sizin için güçlü motor mu önemli yoksa konfor ve güvenlik mi. Kusura bakmayın ama siz hala yok kafayı yedi insanlar yok şöyle yok böyle oldu diyorsunuz. Benim sorduğum bu değil ki.
buda sürüş zevkini arttırır. aradaki 0.6 saniye ilk virajda kapanacaktır
Bu mesajda bahsedilenler: @M-C-J-L-K