Arkadaşlar benim favorim DELL notebooklardır. Fakat MSI notebook siparişi verdim. Yola çıkmış, yarın elimde olacak...MSI markasının kalitesinden emin olamıyorum. Nasıldır... http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5520-s21f65-notebook-urun7977.html 1,418. tl http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html 1,856 tl Evet durum basit : Biraz daha iyi ekran kartı ve full hd ekran için 450 tl fazla ödenir mi? DELL den vazgeçilir mi? Kararsızım acaba MSI yi geri yollayıp DELL mi sipariş etsem? İşin kötü tarafı abime alıyorum. Kendime alsam içim rahat olacak.... Önerilerinizi bekliyorum...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
msi iyidir,dell'in bu kasası dell 5110 serisinin devamı niteliğinde kasasını xps serisine benzetmişler numpad tuşları yoktur kasa kalitesi 5110 serisini biliyorsan onun giibdir göz gezdirenle pek beğenmemiş bu konuda ama msi oyun için üretilmi konfigürasyon ve soğutma sistemide ona göre dell'in soğutma sistemi 5110 serisinde pek başarılı değildi buunda nasıl bilemiyorum ama aynı yönde olacağı kesin msi'yi geri yollamana gerek yok.
Bu kasa dandikliğini bi kaç yerde de duymuştum. Yok teknosa kasa kalitesizliği yüzünden artık satmıyormuş. Yok satış elamanı şöyle dedi... Gerçekten de teknosa şuan msı notebook satmıyor. Haklılık payları var mı acep?
Cevaplar için teşekkürler. Laptop geldi. Geri yollamayacam kullanacam da win7 yüklenmiyor. Ön yükleme için bir tuşa basın diyor basıyorum win7 dosyaları falan yüklüyor. Format için dil seiçimi ekranına gelince ne mouse çalışıyor ne de klavye..ileri butonuna basamaıyorum dolayısıyla.. ekranda beyaz mouse işaretçiside(imleç) görünmüyor..Sorun ne olabiilir?
-Klavye mouse çalışıyor(format öncesi ekranda, bios ta, sanal xp de)
-Biostaki usb ayarları da tamam(usb mouse ile de denedim olmadı)
http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5520-s21f65-notebook-urun7977.html 1,418. tl
http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html 1,856 tl
Evet durum basit : Biraz daha iyi ekran kartı ve full hd ekran için 450 tl fazla ödenir mi? DELL den vazgeçilir mi? Kararsızım acaba MSI yi geri yollayıp DELL mi sipariş etsem?
İşin kötü tarafı abime alıyorum. Kendime alsam içim rahat olacak....
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.