Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
527
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Sizce bu yavaş oyunun sebepleri nedir ?
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok iyi bi analiz yapabilecek saha içi taktik bilgilerine sahip değilim dizilişleri filan bile iyi bilmem, Ama son 7 8 yılı baz aldığımda gözüme hep şu çarpıyor. Elin çek cumhuriyetinin köy takımı kalibresinde diyebileceğimiz takımlardan tutun uefada oynayan basel gibi takımlara kadar maliyetsiz düşük bütçe ile tutunmaya calışan takımlara bakıyorum, pres var , büyük takımlara karşı bile oynasalar oyun akıyor , kanatlara top açıp al verleri başarabiliyolar. Bildiğiniz bu ufak diye tabir edebileceğimiz takımlar bile hızlı oynuyolar.

Bize bakıyorum bir sürü oyuncu geldi gitti kağıt üstünde iyi diyebileceğimiz adamlarda buna dahil. Bizde topu alan 5 saniye bekliyo taçın orda bekleyen beke atıyo bek dönüyo stopere, stoper 10 saniye eveliyo geveliyo cıkarmaya calışıyo. Oyun bi türlü akmıyo bindirmeler yok verkaç nerdeyse yok derecesinde. Sanki oyuncularda iq yokmuş gibi davranıyolar sürekli bi bekleme düşünce halindeler bu sorun sadece bizde yok fenerbahce'de beşiktaş'da da var max kruse ilk geldiğinde bunla ilgili açıklama yapmıştı hızlı düşünmüyoruz oynarken diye. Ülkenin suyundamı birşey var arkadaş. Niye böyle akan bi oyunu bizim takımlarımız oynayamıyor , Bi beşiktaşın 2 yıl üst üste şampiyon olduğu dönem bu futbolu az buçuk gördüm , şampiyonlar liginede bunu yansıttılar.

Yani işin özü sormak istediğim soru şu bu sorun oyuncularlamı , oyuncuların hızıylamı , teknik direktörlemi neyle alakalı tam olarak düşüncelerinizi merak ettim.

Bide kamuoyunda çok kötü bi algı oluştu özellikle 2000'li yıllardan sonra bu var. Galatasaray ezilmesin iyi oynasın canımızı yesinler biz böyle takım görmek istiyoruz adı altında oynanan oyunların hiç biri iyi oynanmamış maçlar oldu. Bugun slavia prag'ın barcelona'ya oynadığı topun 10/1'ni bile biz psg'ye karşı oynayamadık ama öyle bi hava oldu ki çok aşırı iyi oynadıkda kaybettik moduna soktular.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 24 Ekim 2019; 10:50:33 >