Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
121
Cevap
8029
Tıklama
49
Öne Çıkarma
Cevap: Sizce bu yapılan Büyük Terbiyesizlik değil de ne? (7. sayfa)
F
geçen yıl
Binbaşı

Bir arkadaşım Şişli’de herşeyi nizami yapmasına rağmen restoranını bir türlü açamıyordu belediye ve benzer yerlerin sürekli bir bahane üretmesinden, ne zamanki dosya arasına 200er banknotları bırakmaya başladı, işleri bir anda çözüldü. Bir başka arkadaşım lüks bir semtte restoran işletiyor, polis ve zabıtayı sınırsız yedirip içiriyor, öyle yapmak zorunda. Kimi kime nasıl şikayet edeceksin? Gerçekten tiksiniyor insan bunları duydukça.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
geçen yıl
Binbaşı

Bir şeyin yapılabiliyor olması onu etik yapmaz. Ama doğru böyle insanların dolu olduğu ülkede bu kadar serbest piyasa olmamalı. Diğer insanları zor durumda bırakan ne varsa bir güzel düzenleme getireceksin. Açık kapı da bırakmayacaksın. Bir kere bu al sat olayını galeriler haricinde kaldıracaksin. Galerilere sıfır araba sattirmayacaksin. Herkes diyor imkansız diye ama devlet gerçekten kafaya koydu mu kuş bile ucuramazlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Y
geçen yıl
Teğmen

Kimse bataklığa laf söylememiş, herkes sivrisineğin peşinde. İşte bu "sığ" görüşlerin bedelini ödüyoruz biz.



*
geçen yıl
Binbaşı

Şimdi, troc konusunda okuma yaparken sizin hangi şehirde olduğunuzu anlamaya çalışırken bu duyarlı mesajınıza denk geldim. Şimdi o çok bilmiş kar marjı peşinde koşan arkadaşınıza söyleyin, bir sonraki zelzelenin merkez üssü araçları sakladığı binanın altı olabilir. Bu ahlaksız açgözlü toplumların helak olması sodom ve gomorodan beri hiç değişmedi. Artık hiç bir şeye şaşırmıyorum ayıplamıyorum. Men dakka dukka...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.