Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
416
Tıklama
0
Öne Çıkarma
siz olsanız bu köye hangi taktikle saldırırsınız.
E
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Siz olsanız hangi taktikle saldırırsınız. dev 6 okçu 6 binici 4 pekka 3 golem 1 ejder 3büyücü 5di sanırım. şifa öfke yıldırım büyülerim de 5. görüşlerinizi bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrensel01 -- 9 Nisan 2016; 13:24:07 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4
8 yıl
Yüzbaşı

2tane yıldırım, 1tane deprem, 1tane öfke,5okçu,8ejder, 7binici bas, klan kalene SON SEVİYE binici ve zehir büyüsü al. en sağdaki hava savunmasına 2yıldırım ve depremi at yok et, en aşağıdan ****ri sal düşmanın kaledeki askerleri çıkınca ****r ile karşılaşınca zehir at, klan kaleni ve 7 binicini en soldaki hava savunmasının dibindeki okçu kulesine bırak, biniciler en soldaki hava savunmasını yok eder, en alttan ****r devam edecek ya en alttaki hava savunmasına yaklaştıklarında ****re öfke at, kralını ve 5 okçunu KÖŞELERDEKİ BİRİMLER İÇİN sakla onlara 1er okçu bırak en son zaman yetmeyebilir 3 yıldız hayırlı olsun ben hep böyle dalarım

hava patlatıcıya dikkat etmedim :( sağdan gir ejderha ile ortadaki hsye yıldırım ve deprem diğer hs kaledeki ve sendeki binicilerle al





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 9 Nisan 2016; 17:04:48 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı

Gördüğüm kadarıyla köyde çift bomba ihtimali neredeyse yok. Klan kalesini öldürecek kadar okçu ve büyücü, kalan yerin tamamına binici bas. Büyü olarakta 4 şifa 1 zehir tercih et. Klan kalesini 1 binici yardımıyla çıkararak kenara çekip zehir, okçu ve büyücü yardımıyla öldürüp binicilerin hepsini bi yerden sal içeriye. Yalnız salmadan önce 1 tane önden gönder köy dışından büyük bomba çıkarsa hepsi haşat olmasın. Canları azalmaya başlayınca şifayı kafalarına at Th8 köy zaten ayakta kalamaz.

2. yöntem olarak 4 şimşek 1 deprem basıp 1 depremde klandan al. 2 şimşek ve 1 deprem ile bir hava savunmasını kırabilirsin. Böylece 2 hava savunmasını patlatmış olursun. 11 ejder basarak son klan hava savunmasının yakınından hepsini düzgünce bırakıp içeri sokarsan rahat 3 yıldız alırsın. Ejder tecrüben yoksa binici daha kolaydır.



E
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ne yazık ki kara büyü fabrikası tadilatta deprem basamıyorum.Binici çok mantıklı görünüyor şuan. teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.