Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Yaklaşık 1 hafta içinde yeni sistem topluyorum,5 6 gündür parça model inceliyorum sonunda böyle bir sistem çıkardım. Sizce nasıl,3 4 yıl götürür mü GPU 2. El olacak sıkıntı olur mu? Anakart O.C için yeterli mi? bu gibi sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
Yaklaşık 1 hafta içinde yeni sistem topluyorum,5 6 gündür parça model inceliyorum sonunda böyle bir sistem çıkardım.
Sizce nasıl,3 4 yıl götürür mü GPU 2. El olacak sıkıntı olur mu? Anakart O.C için yeterli mi? bu gibi sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
-Ekran Kartı - GPU seçimim EVGA GTX970 ACX 2.0.Inernette 750 liraya buldum.
< Resime gitmek için tıklayın >
-Anakart,İşlemci,Kasa - En uygun fiyatları n11 de bulduğum için burayı tercih ettim.100 liralık çek ile 1440 lira tutacak.
< Resime gitmek için tıklayın >
-Ram,HDD - Amazon'dan almamın nedeni Türküye ile arasında dağlar kadar fark olması.Kargo,gümrük dahil 350 liraya gelecek,Burda aynısı 430 lira.
< Resime gitmek için tıklayın >
Daha sonra alacağım parçalar;
Kingston HyperX FURY 8GB 1866MHz
Samsung 750 EVO - 250GB SSD
Cooler Master Hyper 212 EVO
Toplam=2500 TL
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.