Arkadaşlar uzun ama yardım edermisiniz? Bi tek siz yardım edersiniz. Sabahdan beridir kimse yardım etmedi. Normal rutin laptop temizliği yapıyordum. Herşeyi bitirmiştim ve bi güzel dış kasa çok pislenmişti ıslak mendil ile sildim ve normal olarak laptop elimden düştü. Ama çok yüksek değildi ben sorunu buna bağlamıyorum, Bu laptobu ne yüksekliklerden düşürmüştümde bişey olmamıştı. sma laptobu açtım aynı zamanda formatda atıcaktım flaşı taktım ama laptob açılmadı. Ya aslında açıldı ama 3 sanaiya kadar sonra restattı ve bu kısır döngü hep devam etti. Flaşı çıkardım aynı sonra dvd ile yapmaya kadar verdim ondada aynı 3 snye değil 7-8 saniye çalıştı sonra yine rest. Sorun biosdandır diye bios pilini çıkarttım, taktım. Herhalde biosda sorun var sandım çünkü linuxden windowsa geçicektim dedim bios farklı olmuştur diye pili çıkardım. Aynı sorun devam etti. Sonra HDD yi çıkardım Acronic' in içinde diski kökünden silme var onu yaptım belki HDD 'de sorun vardır diye. Yine aynı sorun çözemedim bu bi kere daha olmuşdu arkadaşımın PC' sine format atıyordum format %40 lardeyken rest attı ve aynı sorun kısır döngü şeklinde devam etmişdi bilgisayarcıya götürmüştüm 30 TL almıştı yapmışdı. Bidaha veremem zaten 10 TL nin hesabını yapıyorum 30 TL çok ne yapmalıyım yardım edermisin?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.