Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
5634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıralı Sistemde benzinden lpgye geçişte tak tak ses duyulması??
O
14 yıl (567 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar daha önce kullandığım araçlara da sıralı sistem lpg taktırmıştım.ilk taktırdığım araçta lpgye geçişte herhangi bir ses duyulmuyodu.ikinci aracımda tek bir kez tak sesi duyulup lpgye geçiyodu.şu an kullandığım araçta ise 5-10 saniye aralığında tak tak sesleri geliyo.bu normal midir,bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı merak ediyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_er -- 24 Aralık 2011; 3:29:46 >

M
14 yıl (8831 mesaj)
Yarbay

Şimdiye kadar hiç denk gelmedim, garip...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl (7899 mesaj)
Yarbay

o ses enjektörden geliyor sorun yok yola devam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl (2826 mesaj)
Binbaşı

Benim araçta da benzinden lpgye geçtiğinde "çıt" diye ses geliyor ordan anlıyorum LPG'ye geçtiğini


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl (567 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Benim araçta da benzinden lpgye geçtiğinde "çıt" diye ses geliyor ordan anlıyorum LPG'ye geçtiğini

evet benim daha önce kullandığım araç da öyleydi fakat bunda biraz uzunca olması tedirgin ediyo.

o ses enjektörden geliyor sorun yok yola devam
inş dediğin gibidir kardeşim,sorun yaşamak istemiyo tabi insan ama neden diğer araçlarda bu ses yok.acaba montajı mı iyi yapılmamış.kaliteli bir kit kullanılmış aslında sıralı sistem olarak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl (8063 mesaj)
Yarbay

Patlama yapma ihtimalini de gözardı etmeyin. Dün arkadaşın Proton' un kaputunu açınca hava filtresinin yanmış, kutusunun klipslerinin kaybolmuş olduğunu gördük.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
*
14 yıl (6951 mesaj)
Yarbay

Biraz daha detaylı tarif edebilirseniz çok iyi olur. Hatta imkan varsa video lütfen. Aracınıza LPG tam gelmiyor veya geç geliyor olabilir.



F
14 yıl (3580 mesaj)
Yarbay

Sıralı sistem lpgli birçok araç kullandım. Geçişte çıt sesi gelir ama tak diye ses gelmez normal gelmedi pek bana.



A
12 yıl (453 mesaj)
Yüzbaşı

Iki yil sonra ilk kez citi duydum konuyu hortlattim normalmis hehr :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (35787 mesaj)
Yarbay

tak diye gelmez.çıt diye gelir...bu aracın lpg ye geçtiğini gösterir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.