1 aydır buna uğraşıyorum...exp. pack yükleyemiyorum.daha doğrusu packi yüklüyor sonra update kontrolu yapıyor.sonra devam edebilmek için sims 2 cd 4 istiyor.bu konuyla ilgili herşeyi araştırdım.istediği 4. cd nin label'ı Sims2_4 olmalıymış.ben o cd 4'ü aldım ama label'ı SIMS2_4.sonra o dosyanın içindekileri kopyaladım masaüstüne.sonra boş cd'ye içindeki dosyaları koydum,label'ı da aynen istendiği gibi yaptım ve çektim cd yi.pack yüklerken cd 4'ü istediğinde koyuyorum cd yi bu seferde unable to copy from disc diyor...Allah aşkına biri yardım etsin!nedir bunun sorunu?ve tabiki çözümü?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bende de aynısı oldu ama çözmem yarım saatimi aldı. Sims 2 ilaçlıydı en başta. O ilacın üstüne yüklemeye kalkıyodum pack.leri. Ancak sims 2 yi en baştan ilaçlamadan kurduktan sonra hiçbi update hatası vermedi. Bütün packler yüklü oynayabiliyorum şu anda. Bide öyle dene bakalım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.