W

Yarbay
27 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
76 üye
Görüntülenme (?)
454 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
8 ay
Basit Güneş Enerjisi Lamba Projesi
Selamlar arkadaşlar. Benim bahçeli ev için ufak bi güneş enerjisi projem var.
Şöyle
12 v 7ah akü
30 amper güneş enerjisi kontrolcüsü
12 volt 3 watt lamba.

Bunlara ek olarak kontrolcüden lambalara giden kanala hareket ve güneş ışığı sensörü bağlayacağım. Bu sensörden 3 wattlık lambalar için 5 çıkış alıcam, olabilir mi, akım, gerilim vs kaldırır mı?

sensor bu, hem hareket, hem ışık-dusk to dawn diyorlar-. Cinde bolca mevcut satan, 100 tl civarı. Buradaki nokta 5 lambaya da yeter mi ?
(Tasvicoo Motion detector 12 V, 5 V-24 V, PIR, infrared motion sensor, switch, motion sensor, 0-60 watts, with light sensor for LED strip, light cord)https://m.media-amazon.com/images/I/41Pt3eTAd6L._AC_SL1000_.jpg
W
geçen yıl
Ekran Kartı Garantisi
Selamlar arkadaşlar, ekran kartım arızalandı, teknik servis ddeğişim kararı verdi ve verdiği belge ile kartı aldığım yere başvurmamı istedi. Fakat almış olduğum yer şu an faaliteyette değil. Kartım AMD marka, N11 aracılığıyla almıştım, ne yapabilirim? Cevaplar için çok teşekkürler.
W
2 yıl
FM Radyo anten değişimi.
Selamlar, teleskopik antenli bir radyonun daha iyi yayın çekmesi için ne yapılabilir. Basit bir cihaz değil fakat yeterli gelmiyor, daha uzun bir anten takılırsa çekimi artar mı?
W
5 yıl
Alan adı transferi
Selamlar arkadaşlar, yeni açılan bir şirket için .com.tr uzantılı bir domain aldık. Domain IHS üstünde, onu Güzel.net.tr ye göndermek istiyorum çünkü hosting hesabım Güzel.net.tr üzerinde. Bu işlemi yönlendirme gibi bir işlemle mi yapacağım yoksa güzel.net'e başvuru mu yapacağım, bu konuları hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
W
6 yıl
Invıcta için kordon bakla
Selamlar arkadaşlar, elinde fazla bakla olan varsa, vermek, satmak isteyen olursa haberleşelim. Bir veya iki bakla yetecektir.

< Resime gitmek için tıklayın >
W
7 yıl
Ps4 Garanti - Fatura
Selamlar arkadaşlar, bir Ps4 almak üzereyim, cihazın garanti belgesi mevcut fakat faturası yok, garanti kapsamına girer mi?
W
7 yıl
NitroFlare yardım
Selamalr arkadaşlar, bir dosyam var, NitroFlare üyeliği olan biri yardım ederse çok sevinirim.
http://nitroflare.com/view/AB2557B0A13029B/Rene_Gruau.rar
W
7 yıl
Nvidia Efi Rom Flashin
Selamlar arkadaşlar, forumun derinliklerinde saklanan bana yardım edebilecek mac trolleri var biliyorum, Nvidia Gtx 550 ti için Efi Flashing mümkün mü acaba?
W
8 yıl
MAC OSX için uygun notebook\u0027lar
Selamlar arkadaşlar

Mac OSX'i normal notebooklara kuran arkadaşlar buraya model, versiyon ve deneyimlerini eklerse tercih sorunu yaşayanlara yardımcı olur düşüncesindeyim, yardımlarınızı bekliyorum, bende böyle bir ikilemdeyim.
Acaba düşük bütçe/yüksek performans bir pc-mac 'mi yoksa 1500 civarı düşük bütçe/düşük performans safkan mac'mi?


Hackintosh -'leri

- Dual ekran kartlarında sorun çıkartabiliyor


Apple Macintosh -'leri

- Intel HD 4000 serisi grafik kartlarında düşük performans
W
9 yıl
CUDA vs OPEN GL?
Selamlar arkadaşlar, Premiere ve After Effects kullanında Open GL mi yoksa CUDA mı tavsiye edersiniz. Son çıkan pluginlerde OPEN GL desteği artmış görünüyor, pratikte kullanan ve yorumlayabilcek varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.