Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
707
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şimdi ne olacak Kurtlar Vadisinde! Bir kaç püf nokta
O
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bikaç ayrıntıyı paylaşmak isteddim ve fikirlerinizi almak

Polat kanalizasyona indi parmaklıklar kapalı inmeden mutlaka bi silah ele geçirmeliydi gelenler iskenderin adamlarıysa şansı yok elindeki çakmakla adamları etkisiz hale getirecek değil... fakat
Hatırlarsanız bölüm aralarında ara sıra üstten kuşbakışı gösteriliodu.

bence oda izleniyo ama iskender tarafından değil orası eski bi sığınak yada hapishane zamanında teşkilat tarafından kullanılmış Alper apdul e polat iskenderde ve canlı çıkarmamız çok zor dio . biliolarsa nie kurtarılmıyo diyeceeeek bazı arkadaslar bi operasyon yapılsa polat ı öldürebilirler göze alamazlar polat dan bir hamle bekliyorlardı ve polat kanalizasyona indi. kanalizasyonun diğer ucundan gelenler alper ve adamları olabilir.

Ayrıca kaçmasını bazı arkadaşlar abartılı bulabilir aslında normal bende öle düşünmüştüm Bi banyo olsa orası işi bilen biri olarak sölüyorum tabana ulaşması zor banyo tabanı derin olur ve beton olduğu gibidir ama orası bi oda ve bi odaya klozet koyarsa boşluk yoktur direk taban betonuna yerleştirmek zorunda kalırsın ve altta kalan bölümün ince olması normal he demir olabilirdi yokmuş okadarda olsun dizi bu e devlet işi mütait yaparken mazemeden çalmış :)))