Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
203
Cevap
22651
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: silinebilir (11. sayfa)
S
8 yıl
Çavuş

Bu arada bugün yaptığım skorlar, 2 oyundada oda full doluyken boşaldı sonradan, silahıma artı 10 damage eklendi ruletten, bayağıda farketti sanki.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Skor olayı çok umrumda değil, zevk almak daha önemli benim için, silahlara para vermekde gereksiz bence.



F
6 yıl
Binbaşı

Ben de çok seviyorum oyunu ama Facebook'tan girilmiyordu son zamanlarda. Düzeldi mi? Ve benim favorim de evac 2



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Çavuş

şuan girilmiyo bi problem mi var acaba girebilen var mı ?



R
10 yıl
Yüzbaşı

Valla ben de oyunu kaç aydır oynamıyorum ama ben bile unutmadım bu detayı. Zira önemli bir detay. Vazgeçtim bu arada, 5. slotu açmayacam. Onun yerine 1 aylık 3x EXP veren paketten alıcam. Zaten ana silaha +10 damage veren skill'i açmak için CR almak zorunda kaldım. 240.000 küsur CR'm vardı, "nasıl olsa bayağı param var" diye denemek için 5 tane silah aldım ma tabi M4A1 Custom'ı denemek için değil kullanmak için aldım. 100.000 CR istiyordu skill, bende 40.000 kalmıştı ve 2 kere 5 dolarlık alışveriş yaptığım için 3. bir 5 dolarlık alışveriş yapmamam gerekiyordu ama o zaman da skill'i açamıyordum, neyse babam izin verdi işte 50 kredi almama. Hayır yani bazen 10 kredi gerekiyor, adamlar illa 50 kredi satıyor, 1 dolara 10 kredi satsalar mükemmel olacak. Bir de 2 kere 5 dolarlık alışveriş yapacağımı bilsem direkt 100 kredi alırdım çünkü onun +10 kredi bonusu var. 3 kere 50 kredi aldım ama hiçbir bonus almadım. Hem foruma konu açtım hem adamlarla iletişime geçtim, siah slotunu yanlışlıkla açtığımı söyledim ama bilerek tıkladığımı yani "acaba buraya tıklayınca onay vermemizi istiyor mu istemiyor mu" diye merak ettiğim için tıkladığımı söylemedim tabi. Ama bir üye paramı geri alabileceğim konusunda şüpheli olduğunu söyledi ki ben paramı değil, 800 GP'yi geri istiyorum. Skill'in adı "Soft-Point Ammunition" bu arada. Neyse 1 ay içinde de 50 olurum zaten, 6. set de açılır. 32'yim şu an. Oyuna başladığımda 27 level'dım, 14 Aralık'ta gece mi ne başlamıştım işte, yine full oynamadım ama toplamda 2 günde 5 level atladım ama yeni 27 level olmamıştım bir de her level atladığında çok fazla artmıyor EXP limiti. Her level'da genel olarak 11k EXP istiyor, şu an 13k EXP istiyor.

Neyse, 1 aylık 3x EXP veren paket yerine 2 kere 5 günlük hem 2x EXP veren hem de 3x EXP veren paketten alıcam ki 1 aylık 3x EXP veren pakete denk geliyor. 10 günde de rahat 50, hatta belki de 60 olurum. Yani aslında 1 aylık 3x EXP veren paketten alsam belki daha kârlı olur ama 20 gün 2x daha fazla EXP kasmış olucam, öbür türlü 10 gün daha 3x kasmış olucam ama 20 gün boyunca 3x kasmış olucam. Yani bir tarafta 20 gün boyunca 5x EXP kasmak var, diğer tarafta 30 gün boyunca 3x EXP kasmak var. Ben 5x EXP kasmayı tercih ediyorum ki bıçakla saldırma hızını 1.5 kat arttıran skill'i açmak için yeni üyelik aldım, sonra aklıma karakteri 9 level'a kasana kadar yeni üyelik alıp, EXP skill'lerini açmak geldi. 3x olan skill'i açacaktım nasıl olsa yeni üyelik açınca 50 GP veriyordu fakat hem 2x hem de 3x EXP veren paketten açabildim ki onlar birleşebiliyor ve bu da aklımdaydı ve deli EXP veriyor hakikaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 20 Aralık 2014; 6:09:32 >


Bu mesajda bahsedilenler: @agbdlcs81
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.