Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Silent Hill 4 Ps2 sürümü için Türkçe yama isteği
Z
2 ay (17836 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Selam. Oyunun Pc sürümü bir hayli sorunlu. Çeşitli patchler var ancak özellikle envantere bir şey atarken falan oyun random crash yiyor. Zaten gamepad desteği falan da problemli. Oyunun asıl oynanacak sürümü Ps2 sürümü ama onun da Türkçe yaması yok. Tanshaydar'ın Pc sürümü için hazırladığı bir yama var aslında ama yamayı kurunca da uyum problemi çıkıyor. Bu yama Ps2 sürümü için port edilebilirse bir eksik kapanacak. Serinin bütün oyunlarının halihazırda Türkçe yamaları var çünkü ve emülatör üzerinden tamamı sorunsuz oynanıyor. Bildiğim kadarıyla Ps2 sürümünün metin dosyaları açılamıyormuş. Teknik anlamda bilgisi ve vakti de olan birileri varsa bir bakınsa ne güzel olur.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Z
2 ay (17836 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.mcpsp.com/threads/silent-hill-4-icin-turkce-yama-talebi.92632
Hatta şuradaki arkadaş destek bulabilirse yamayı port edebileceğini söylemişti.



P
2 ay (53 mesaj)
Çavuş

Merhabalar toolunu bulursak ileride yapabiliriz. Sadece 4 değil 3'ünde PC sürümü çok bozuk onunda PS2 sürümüne bir Türkçe yama lazım.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: REX Çeviri

Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
2 ay (17836 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Selam.

3 icin steam006 nickli bir elemanin yaptigi patch var. Ziyadesiyle is goruyor o. Ben o sekilde bitirdim sorunsuzca. Yine de Ps2 surumu icin yapilacak bir yamaya ses cikarmam elbette.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 22 Kasım 2025; 18:2:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @REX Çeviri
P
2 ay (53 mesaj)
Çavuş

PC sürümü kötü PS3 HD versiyonunda da seslendirmenler değişmişti. Yanlış hatırlamıyorsam en iyi oyunama yöntemi PS2'ye texture mod kurma ve Türkçe yama bulunmuyor. Yakın zamanda tool bakıp ilgileneceğim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriots_Çeviri -- 22 Kasım 2025; 19:51:34 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: REX Çeviri

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
Z
2 ay (17836 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Sag olun hocam. Bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @REX Çeviri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.