Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 2 mobil kullanıcı
22
Cevap
2198
Tıklama
3
Öne Çıkarma
şikayet yetkim elimden alınmış

B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)


sadece gülüyorum ya.

şu konuya yazdığım yorumumdan sonra:

http://forum.donanimhaber.com/m_38499547/mpage_1//tm.htm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dediğim gibi, konuyla herhangi bir bağlantısı olmayan boş bir mesajdır ve konuyu kirletir. Bu durum forum genel kurallarına göre zaten ihlaldir, o yüzden kelimelere yasak koymak yerine durumun farkına varılması lazım. Yine de kurallara bir hatırlatma ekleriz.

Diğer üyeleri bilgilendireceğine inanıyorsanız imzanız durabilir elbette.

hocam merhaba.

konu açılalı 2 sene olmuş fakat bilgi istemek amacıyla konuya yazmak hort sayılmıyor idi diye hatırlıyorum.(phi'ın bir yorumundan)

"nıggaa" nickli yönetici arkadaştan bir pm aldım.kendisi bana şu pmi attı:

quote:

"Konuları takip etmek için msj bırakmak kurallara aykırı değildir hocam ...Yani bunda bir art niyet gereksizce post kasma durumu olmadıgı sürece konuyu kayıt altında tutup zamanla bakıp inceleme adına bu yapılabilir .. "


ben de bu arkadaşa tezat bir biçimde:

quote:

"takip mesajları hatırladığım kadarıyla yasaklandı.çünkü bir konuda sürekli takip içerikli mesajlar konuları kirletiyor idi.mesajım bululsun butonu boşuna koyulmadı.

benim hatırladığım budur.istersen yönetim bölümünde veya daha uzun süre görev yapmış bir yöneticiye sor derim hocam.ben de duruma göre yanlış bilgimi doğruya çevirmiş olurum sayende"


mesajını attım.

neyse sürekli tersleştik falan derken (tabii bu arada bu tür mesajları şikayet etmeye devam edersem hakkımda ceza verdireceğini söyledi) en son:

quote:

"Teknik Yardım bölümünde ben takip msjlarına uygulama yapmıyorum .Bu konuda ısrarla şikayet butonunu kullanmayınız !! "


mesajını attı sonra ben de emrin olur dedim falan filan.

bu olay teknik yardım bölümünde bir üyenin bir konuya "takip" yazmasından ötürü gerçekleşiyor.şimdi hangimiz haklı acaba?

teşekkürler.


şikayet yetkim elimden alınmış nıggaa nickli arkadaş, sen değil miydin takip mesajlarını şikayet etmeye devam edersem şikayet yetkimi elimden aldıracağını söyleyen? hakkımı aradığım an hemen ali cengiz oyununa getirmişsin helal sana.dün o yorumu yazdım zoruna gitti değil mi? o yorumdan sonra başka bir arkadaşımla pmden görüşüp çıktım forumdan ne kimseyi şikayet ettim ne başka bir şey.

al nıggaa kardeş al forumu ele geçir en üst yönetici ol umrumda mı sence? burada eski yöneticilerin de suçu var.vermişsiniz yeni üyenin eline yöneticilik, ee napacak elaleme yönetici olduğunu gösterecek.zaten eski üyelerin hepsini küstürdünüz devam ediyorsunuz hala.

nıggaa nickli yönetici arkadaş, şikayet yetkimi aldırman konusundaki "sanal" tehdidini gerçek ortamlarda da yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum.bize gelmez öyle yok banlarım, yok şikayet yetkini elinden alırım.al şikayet yetkimi kardeşim biz burada bilgi alışverişi yapıyoruz.onlar da baharatı.istersen mesajlarımı da sildir mesaj sayım sıfır olsun.

şimdi bunları söyledim diye garanti uyarı puanı gelecek.hatta sınırsız bile banlanabilirim.doğru söylemek bazılarının hoşuna gitmiyor çünkü.

saygılar

edit: şikayet yetkim tekrar alındı.konudaki "çözüldü" yazısını kaldırmak için edit, ayrıca bahsi geçen arkadaş nick de değiştirmiş, merak eden olursa pmlerim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 4 Şubat 2013; 0:53:31 >


İ iamburak
9 yıl (5658 mesaj)
Diğer konuya yazdım buraya da yazayım. Mesajım bulunsun mesajı hakkında pek bir bilgim yok ancak bu mesaj için üyelere ceza vereceklerini sanmıyorum. En fazla silinir diye düşünüyorum keşke admin ile tartışmaya girmeseydin. Takip mesajı atmak yasak değildir dediyse fazla zorlamak ve şikayet etmek mantıklı değil. Ceza olup olmadığını anlamak için şikayet ve öneriler bölümüne konu açıp tartışabilirdin böylece yöneticinin eğer yanlış bir görüşü varsa zaten ortaya çıkardı ancak PM ile bir adminle tartışmak çok sakat bir olay. Kimse görmediği için hakaret içerikli mesajlar yollanabiliyor o yüzden kimseye adminlerle PM ile tartışmalarını önermem. Buna benzer bi olay PHI ile başıma gelmişti gerçi pek tartışma sayılmazdı herneyse. Eğer bir sorununuz varsa buraya konu olarak açın adminler görüşlerini yazacaktır zaten. Ters görüşte olan adminler zaten o konuda ortaya çıkacaktır boşuna PM ile tartışarak kendinizi tehlikeye atmaya değmez.




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
aga sana yine uzun bir yorum yazmıştım da konuyu uçurmuşlar

pmden dediğim hakaret falan yok, yakışmaz zaten bana.yönetimin dediğine göre şikayet edilince görülüyormuş pmler.


edit:

ayrıca bu da şikayet yetkimin elinden alındığına dair kanıt:

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 31 Aralık 2012; 14:45:11 >


R rds
9 yıl (8559 mesaj)
Konuyu inceleyip dönüş yapacağım. Sabrınız için teşekkürler.




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
istenirse tüm pmleri buraya üşenmeden koyarım.aklınızda bulunsun hocam.




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
konuyu açalı tam 9 saat oldu.bu saate kadar bekledim çünkü herhangi bir suçlama karşısında cevap verebileyim.

ama yok..herkes gizlenmiş bir rütbe arkasına.konuyla ilgilenen yok.nıggaa nickli arkadaş sabahtan beri forumda olmasına ve bu konuyu görmesine rağmen cevap bile atmadı.hep arkadan iş çevirin emi.daha söylemek istediğim bir sürü laf var fakat büyük ihtimal o yönetici arkadaş açığımı arıyordur.gerçi burada üyeler korunmadığı için kaçarı yok ama neyse.

herkese iyi geceler, iyi seneler.




G Güven
9 yıl (4397 mesaj)
Bu şekilde bir tutuma gerek yok. rds konuyu inceleyeceğini söylemiş, kısa süre içinde size dönüş yapacaktır. Merak etmeyin.




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
orada çıkacağımı belirttiğimi sanıyordum ben.tabii farklı anlamaya açık bir metin olmuş.

peki siz nasıl bir tutum sergilememi bekliyorsunuz sayın mr.matematik?

tamam konuya ilk açtığımda güldüm.bol bol kahkaha attım hatta.ilk kez böyle bir şey geldi çünkü başıma.ama sonradan neyi hatırladım biliyor musun mr.matematik? yalnızlığı ve çaresizliği.

bundan seneler önce üsküdar'ın göbeğinde benden kalıplı 2 adam bana bıçak çekti mr.matematik.o kadar çaresizdim ki elimden bir şey gelmiyordu.o an oraya gidişime deli gibi sövdüğüm anlardan biridir.neyse özel hayatı dökmeye gerek yok.

hani forumda yönetici olmasa tamam benim hıylarlığım diyeceğim.yahu bir bakıyorum etraf yönetici kaynıyor.ne hikmetse hiç biri konuma bakmıyor.yahu biz bu forumda phi tanıdık, yazılımcı tanıdık, conjure tanıdık.biri de çıkıp demez mi aga bu nedir diye? peki siz mr.matematik? rds bey konuya yazmadıkça hiç biriniz fikrinizi belirtemiyor musunuz? biriniz gelip de dese ki bence şöyle şöyle olmuş diye güzelce tartışsak olmaz mı? neden birbirinizi kolluyorsunuz bizim hiç değerimiz yok mu?

zoruma gidiyor mr.matematik.nıggaa pm atıyor diyor ki "istersen konu açıp sor"."soracağım zaten" diyorum.devamında "takip mesajlarını şikayet etmeyiniz yoksa şikayet yetkinizi aldırırım" diyor.bak sen, neler neler öğrenmiş.neyse ben durumu öğrenmek için yukarda bahsi geçen konuya yorum attıktan sonraki gün bir bakıyorum şikayet yetkim alınmış.aaa ne kadar şaşırtıcı değil mi mr.matematik?

ben bunlara gelemiyorum işte.ya açık söyleyeyim bunu en fena düşman yapmaz yeminle.bu muhabbet de hangimizin dediği doğrudan geldi buraya kadar.azıcık kafam olsaydı da her yerinden makam fışkıran "DH YÖNETİM" başlıklı pmi açmazdım.yahu ben bu nıggaa nın foruma kayıt olduğu günü, teknik yardım bölümünde kastığı postları görmüşüm.bu adam (kaç yaşında bilmiyorum) bana neden böyle bir kin besliyor.kime ne zararım olmuş mr.matematik sen söyle? bir insan hakkını aradı diye sen böyle saçmalıklar yapar mısın mr.matematik?

al işte her şey önünde.bu yönetici geçinen arkadaş kendi kafasına göre bana işkence yapıyor -aklınca-.aklınca çünkü dediğim gibi sanaldan yapılan şeyler bana gelmez.çünkü burada eşit şartlar yok, takıştığım adam yönetici.siz kolluyor musunuz orasını bilmem.ama dışarısı öyle değil, herkes eşit.

bu arkadaş yöneticilikten alınmadıkça bana rahat yok ki.her türlü kılıf uyduracak en sonunda benim damarıma basacak ve ben ana bacı sövüp forumdan sınırsız yiyeceğim.plan bu, ama ben samimi olmadığım kişilere küfür kullanmam.o yüzden arkadaşın böyle bir planı varsa avucunu yalasın bir zahmet.

benim yakındığım nokta anımda anlattığım gibi yalnızlık.e hani beni kurtaran mehmet polis nerde? rds nerede hala ben her şeyi ortaya dökmüşken daha neyi inceleyecek.yoksa beni banlamak için neden mi arıyorsunuz? insanı iyice paranoyak ettiniz be mr.matematik..




G Güven
9 yıl (4397 mesaj)
Ben burada size yardımcı olmaya çalışıyorum ama görüyorum ki hata etmişim. Çünkü bu noktada yapabileceğimiz tek şey konu rds de iken beklemek. En nihayetinde gerekli incelemeyi yapıp sizi haberdar edecek kişi o. Siz ise gördüğüm kadarıyla benimle dalga geçmek, yönetici arkadaşımıda karalamak peşindesiniz.

Burada kendi hür iradem ile, tüm yönetim içi sıfatlarımdan sıyrılıp size şunu söylemek isterim, kimse kimsenin lafıyla yöneticilikten alınacak değil. Bu iş bu kadar basitte değil.

Konunuz bilgi dahilindeymiş, daha sonra haberdar edilirsiniz.




P PHI
9 yıl (29581 mesaj)
Gerekli inceleme yapılıp dönüş yapılacaktır size bz9ai. Fevri çıkışlar yapmaya inanın hiç gerek yok. niggaa arkadaşımızın yetkilerinin elinden alınması gibi bir şeyin söz konusu olmadığını düşündüğüm gibi size yapılan şikayet yetkinizin alınmasının da doğru olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki arkadaşlarla da bu konuda görüşüyoruz.
Ne size karşı amiyane tabirle "takmış" biri var, ne de size karşı uygulanan bir plan. Her yöneticiyle tartışmaya giren üyeye taksaydık planlar yapsaydık inanın başka bir şeye zamanımız kalmazdı. Her üyenin hata yapabildiği yerler olduğu gibi her yönetici de hata yapabilir, rds de yapabilir, ben de yapabilirim, conjure de yapabilir vs. Herkesin hata yapabilme ihtimali varken bu şekilde kişisel tartışmalara girmek bence çok doğru değil. Yapılan bir hata var ise çözülür ve hata telafi edilmeye çalışılır, gönlünüzü ferah tutun kimsenin kimseye bi plan falan uyguladığı yok. Paranoyak falan olmaya hiç gerek yok.




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
arkadaş vallahi yok artık crysis başka denecek laf yok.

yahu mr.matematik ben nerede dalga geçmişim? kaç kere okudum okudum yok arkadaş dalga falan yok ortada.

bu kadar tahammülsüzlük olur mu ya? bırakın da görüşlerimizi söyleyelim.okan bayülgen sigara içerken sigara içmemesini söyleyen dinleyiciye okan bayülgenin "senin yaptığın faşizm" demek gibi bir şey.biraz eleşiri kabul edin arkadaş.

ben içimden geçeni paylaşamayacaksam ne anladım bu işten? sitem dolu bir yazıdan "bizle dalga geçiyorsun, arkadaşlarımı karalıyorsun" temasını çıkarıyorsan ben daha ne diyeyim arkadaş.

te Allah'ım ya..

@phi

teşekkürler.(edit)

yalnız yorumunuz buram buram buram optimizm kokuyor.

her insan hata yapabilir tabii ki.ben burada "hata yapmış, tez kellesi vurula" demiyorum.çünkü arkadaşın yaptığı hata değil, yanlıştır.şikayet yetkimi o pm attığı zaman da alabilirdi neden almadı? ben hakkımı aradıktan sonra zoruna gitti aldı hemen.yalansa buyrun yalan deyin.ben burada yöneticileri kötülemek için yorum yazmıyorum.sadece aranızdaki çürük elmaları kontrol etmenizi rica ediyorum.

o plan paranoya kısmı sadece mübalağa.herhalde ben sigara içerken "aa bana plan yapıyorlar, lanet olası federallerden kaçmam gerek" demiyorum.benim kimseden korkum yok, söylemekten çekindiğim bir laf da yok.ben lafımı söyleyince dalga geçiyorsun, kötülüyorsun olurum böyle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 1 Ocak 2013; 13:42:55 >


R rds
9 yıl (8559 mesaj)
Öncelikle, incelediğim kadarı ile şikayet sistemini kullanım şekliniz herhangi bir kısıtlamayı gerektirmiyor. Burada verilen kısıtlama ağır olmuş bir işlemdir ve bu kısıtlamanız kaldırılmıştır.

Yine ayrıntılı incelemelerimde söylemiş olduğunuz "nıggaa pm atıyor diyor ki "istersen konu açıp sor"."soracağım zaten" diyorum.devamında "takip mesajlarını şikayet etmeyiniz yoksa şikayet yetkinizi aldırırım" diyor." şeklindeki mesajlaşmayı göremedim. Bu ifade halen gelen kutunuzda duruyorsa ekran görüntüsü şeklinde paylaşmanızı rica ediyorum. Böyle bir ifade söylenmişse elbette konu ile ilgili yönetim ekibi olarak görüşmemiz olur.

Forum içinde yöneticilerin ve adminlerin yetkileri bellidir. Hesaplar üzerindeki yetki değişiklikleri adminlerin yetkisindedir. Burada kimse size takmaz, takamaz. Hepimiz sizlere sağlıklı bir yazışma ortamı için zaman harcıyoruz. İçiniz rahat olsun. Bu saatten sonra da "zaten mimlendim" diye düşünmemenizi isterim. Burada bir işlem yapılmış ve sonrasında hatalı olarak değerlendirilen bu işlem iptal edilmiştir. Her konuda düşüncelerinizi de paylaşmanızı bekleriz.

Son olarak bu tür bir olayda kimsenin yetkileri alınmaz. PHI' nın dediği gibi hepimiz hata yapabiliriz. Önemli olan bu hatayı görüp telafi edebilmek ve tekrarlamamaktır.




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
bak rds hocam;

bu forumda beni az çok biliyorsun.black wall street nicki ile biliniyorum daha çok.

ben bunun yapıldığını gördükten sonra yönetime olan güvenim büyük ölçüde sarsıldı (çok da umrumda dediğinizi duyar gibiyim).forumda o kadar yönetici varken bir tanesi bile mi yardım etmez.hani f.r.m.t.r gibi kıytırık bir forumda olsak Allah çarpsın neyse boşver derim.ama donanımhaber'de oluyor bu olay.

ben açık konuşmayı severim hocam.böyle yöneticiler yönetimin adını karalıyor.ben şimdi o olay olduktan sonra bana bir yorum bile yazmayan yönetici arkadaşlar hakkında iyi düşünemeyeceğim.yahu ben üye olduğum halde burada konu açanlara o kadar yardım etmeye çalışırken yöneticiler nerede? donanımhaber gibi bir sitede yöneticilerin tecrübeli üye olması gerek bence.canına yandığımın forumunda başka üye mi yok sanki.mehmetçik gibi düşünebiliriz bunu.er var silah atmayı bilmiyor.bordo bereli var anasını ağlatıyor ortalığın.

imza şikayet ediyorum, kabak gibi görünen kural dışı imzada "işlem yapılacak durum yoktur" diyor başka bir yönetici.başka bir yöneticiye diyorum black wall street hesabımın bilgilerini kaybettim, bunu buldum bundan devam ediyorum; o üyelikte açtığım konuyu bana devredebilir misiniz diyorum.yönetici arkadaş o hesaptan bana rıza gösterdiğine dair pm gelirse devrederim diyor.

ben foruma yardımcı olmak için forumdestek hattına bir talepte bulundum.gerçi bu olay yüzünden her türlü cevabınız hayır olacak ama, buyrun bakın:


http://forum.donanimhaber.com/support.asp?rid=4513&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

5 gün oldu cevap yok hala.biz bir cevabı bile hak etmiyor muyuz? evet 4 harf, hayır 5 harf.e biz foruma yardımcı olmak istiyoruz cevap vermiyorsunuz.başkası geliyor alıyor yetkiyi şikayet yetkimi elimden alıyor.black wall street hesabımı aç bak hocam kaç şikayet var.en son 2000'in üzerinde şikayet vardı diye hatırlıyorum ki hiç birinde gram sıkıntı çekmedim.sağolsunlar halletti yönetici arkadaşlar.hatta kadirekinci yüzünden bu bölümden ikimize 30ar gün ceza vermiştiniz.hala hatırlıyorum onu ve hala haksız olduğunu düşünüyorum.

mesela bu konuyu açtıktan sonra konu dışı bölümüne hakkınızı helal edin diye konu açtım.o konu niye silindi acaba? yönetimden bahsettiğimiz her yorum, her konu engellenecek mi böyle? ben dediğinin tam aksine mimlendiğimi sonuna kadar düşünüyorum.şimdi diyeceksiniz ki; yok artık crysis, forumda o kadar üye var seninle mi uğraşacağız? illa bir açığım aranacak ben bunu düşünüyorum.

ya hepsini geç rds hocam.insanda biraz delikanlılık olur.hakkımı arıyorum şikayet yetkimi alıyor hiç pm atmıyor alındı diye.oyun oynuyor kendince.e konu açıyoruz konuyu okuyor bir cevap atmıyor.buraya cevap atanın kafasına silah mı doğrultuyorum hocam sen söyle? istediğim biraz delikanlılık ya bunu da çok görmeyin.yaptıysan geleceksin konuma evet yaptım ulan diyeceksin.

iamburak'ın yorumuna bir baksana hocam.adam ceza almaktan bıkmış nasıl bir yorum yazıyor.diyor ki yönetici ile takışıp kendini tehlikeye atmana gerek yok.yönetici dediğin nedir etten kemikten bir insan o da.ama üyeler korkuyor artık sizden onları forumdan defetmemeniz için.aslında tam tersi sizin üyeleri forumda tutmanız gerekmiyor mu?

neyse içimi döktüm ben.uyarı vermeyin ha.




burada pm geçmişini vereceğim.şunu söylemek istiyorum rds hocam, kendi bilgisayarımda olmadığım için photoshop yok.o yüzden resimleri kesemedim.sıkıntı olmaz inşallah.

bir de arkadaş şikayet yetkimi elimden alırmasını başka yöneticilerin onayını alıp yapacağını söylüyor fakat sanki direkt kendi onay vermiş gibi elimden alındı.o onaylayan veya işlem gerektirecek durum olduğunu gören yönetici arkadaşlar bu konuya yazabilirler mi acaba ne diye onay vermişler?

ayrıca en son simage bozuktu diye hatırlıyorum.hatta sana alıntı yapıp söylemiştim rds hocam.ondan sonra conjure hocama bir konuda söyledim, o da programcıya ilettiğini söylediydi.neyse link olarak veriyorum:

http://i.imgur.com/gqv8O.png (başlığa gel)


http://i.imgur.com/POzRX.png
_

http://i.imgur.com/XLebD.png

http://i.imgur.com/ceSzN.png
_

http://i.imgur.com/5wb10.png

http://i.imgur.com/ekkPv.png
_

http://i.imgur.com/aimF3.png

http://i.imgur.com/KJnLh.png
_

http://i.imgur.com/6IUFo.png

son pmine cevap atmadım.inanmıyorsanız karıştırın mesaj kutumu sorun olmaz.özel mesajlarım var yalnız onlara bakmayın ha

edit: bir resmi iki kere koymuşum o düzeltildi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 1 Ocak 2013; 20:38:14 >


R rds
9 yıl (8559 mesaj)
Ortada çok açık bir durum var herşeyden önce onu söyleyeyim, katılırsın veya katılmazsın elbette sen bilirsin. Olaylar karşısında çok ön yargılısın. Diyorsun ki "bana kafayı takacaklar". Neden sana takılalım? Burada kimlerle yazıştık, hararetli tartıştık veya çizgiyi çok geçtiğimiz anlarda bile kimseye kafayı takmadık. Böyle birşey yok. Gördüğün üzere burada seninle bu konu hakkında yazışıyoruz. Yanlış yaptığımız yerlerde telafisi için çaba sarfediyoruz. Bunların gözüküp gözükmediği açıkçası bilmiyorum çünkü ortada fazlaca yanılgı var. Yine konuyla ilgili "hakkınızı helal edin beyler" başlıklı konu açıyorsun. Neymiş burada konu açmışsın banlayacakmışız. Yok öyle bir dünya. Helallik konun tamamen yanlıştır. Ayrıca konu dışı bölümünde açılan benzer konular evelinden de silinmiştir, gayet normaldir. Son olarak ise yine süper bir ön yargı ile "çok da umrumda dediğinizi duyar gibiyim" diyorsun. Böyle bir ifademiz olmadığı gibi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz, fikirlerimizi sunuyoruz, doğrusunu bulmaya çalışıyoruz ama bu ön yargıları bir türlü kıramıyoruz. Anladığım kadarı ile orta-üst seviye bir forum kullanıcısısın (kendi ifadelerinden yorumladım), DH forumları ile uzun zamandır içli dışlısın. Senin gibi bir üyenin bu şekilde düşünmesi normal midir? Ya da doğru mudur? Örnek hareket bu mudur? Ben olmadığını düşünüyorum. Sorarsın veya fikrini belirtirsin bizde yazdıkların üzerinden gideriz, görüşürüz, değerlendiririz fikirlerimizi sunarız. Sonucunda da orta yolu buluruz veya yakınlaşırız.

Gelelim diğer konulara. Bende paragraf paragraf cevap şeklinde aktaracağım yazacaklarımı, bilgin olsun.

Yönetici arkadaşlarımın nasıl canla başla bölümleri için çaba sarfettiklerini bildiğim için yöneticiler ile ilgili olan düşüncene katılmadığımı belirtmek istiyorum. Sen sadece 1 olayda temasta bulundun ve -bana göre- bir ön yargı içerisinde bu karara vardın. PHI geçen mesajında dedi. Hatalar olacaktır, bunu her zaman söylüyoruz zaten sen de biliyorsun. Hatayı gördükten sonra ısrarcı olmanın anlamı yok, en kısa zamanda telafisini sağlamak bu işin gereğidir ve parçasıdır. Bir hata yaptık hemen yetkiler alınsın, diğer hatada forumdan atalım. Bu şekilde de bir işleyiş olmaz. Hatalar olacak, dersler çıkarılacak ve tekrarlanmayacak.

İmza değerlendirmelerinde bazı durumlar var, bilgilendireyim. Forumu kullanan herkesin ekran çözünürlüğü ve tarayıcısı aynı değil. Senin ekranında apaçık kural dışı gibi gözüken bir imza benim ekranımda veya başka bir yetkili arkadaşımın ekranında kurallar dahilinde gözükebilir. Pek çok kereler kendi içimizde de anlaşmazlığa düştüğümüz oluyor. Mesela bir arkadaşımın tarayıcısında imza normal iken benim tarayıcımda tamamen tıklanabilir bir imza oluyor. Bunlarla karşılaştığımızı bilin ki böyle bir dönüş aldığınızda dilerseniz böyle bir durumdan kısaca bahsedin. Bizde en sonunda kişinin imza kodlarını alıp konuya mesaj olarak gönderip konu içinden bakalım vs.

Konu devri ile ilgili şunu söyleyeyim. Kimse seni black wall street veya diğer hesaplarınla tanımak zorunda değil. black wall street hesabı açık ve ayrıca hesaba GSM onayı yapmışsın. Bu durumda zinhar konu sahibinden onay mesajı gelmedikçe konu devri olmaz. Ben bile konuyu devretmem. Bu, konu sahiplerini ve konularını korumak için yaptığımız bir uygulamadır. Bunu aşmak için black wall street hesabından giriş yapman veya destek hattı üzerinden durumu bize bildirmen gerekir. (support.asp den baktığım kadarı ile böyle bir bildirimin olmamış.) Bu arada forumda iki tane açık hesabının olmasıda yasaktır, bilgine.

Destek hattından gönderiğin mesajı okudum ve değerlendirdim. Cevabımız söylediğin gibi hayır ancak bunun sebebi burada açtığın konu değil yönetimin istediğin türden yetki sisteminin olmamasıdır. Yani yönetim söylediğin şekilde işlemiyor. İkili ceza sisteminde ısrarcı olmamızın en büyük sebeplerinden biri muhtemel hataların önüne geçmek iken direk olarak ceza yetkisinin verilmesi düşünülemez. Bu konu ile ilgili ayrıntılı olarak oradan cevap yazarım.

Yine ön yargılarla yapılan bir değerlendirme; delikanlılık. Bak biz nasıl düşünüyoruz söyleyeyim. Bunlar başta benim ve ekibin samimi düşünceleridir. Konu içinde yazdıkların, ithamların ve ifadelerinden anlaşıldığı kadarı ile ortamın durulmaya ihtiyacı var ve bu durulma taraflardan birinin tamamen kendi iradesi ile geri durmasından ileri geliyor. Yani öyle delikanlılık, bordo klavyelilik, tatminlik durumu değil. Bu tür bir harekette tarafımızdan uygulanır. Ben de zamanında uyguladım ve işe yarar. Mesela konuya bakıyorum, Güven ile olan diyaloğunuzda 9 yerde kendisine mr.matematik demişsin. Bu nasıl bir itham şeklidir? Dalga geçmek midir? Güven'in meslek hanesine yazdığını adamın adı gibi kullanmaya çalışıyorsun. Bu şekilde bir kullanımın izahı da olmaz. Bu söylemleri inan bir kalıba sokabiliriz ama konumuz bu değil. Biliyorum ki kızgınsın. Biraz daha sakinlemek gereklidir. Yazdıkların sürekli olarak tarafımızdan değerlendiriliyor. Samimiyetle söylüyorum ki en doğru anda zaten seninle yine iletişime geçilir. Aman yahu yaptık, oldu diyip arkasında durmayacak kişiler değiliz.

iamburak ile ilgili ayrıntılı bir yorumum olmayacak. Kendisi o şekilde bir düşünce sunmuş. Bende şimdi diyorum ki buyur yaşadıkların ortada. Yönetici ile diyaloğun oldu. Hesabında hak kısıtlaması oldu. Konu açtın silindi. Burada konu açtın. Dile getirdin. Sonuç olarak ne yapıldı ve halen ne yapılıyor? Buyur sen karar ver.

Bahsetmediğim konular var aklımda. Zamanım çok olmadığı için şimdilik bunları yazdım. Tekrardan mesajım olacak.

Görüşmek üzere.




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
ben de paragraf şeklinde gideyim yoksa ansiklopedi olacak konu

1-

öncelikle önyargı konusunda haklısın.fakat yapılanları gördükçe önyargılı olmamak elde değil.ayarsız verilen cezalar çok fazla bence.ayrıca şöyle bir durum var, forumla ilgili önerileriniz kısmında yöneticiye derdimizi anlatmak için çok bekliyoruz.yani ben bu konuda haklı olmasam büyük ihtimal daha da geç cevap gelecekti.evet yıllardır forumdayım, çoğu bilgimi buradan kaptım.dışarı çıkamadığım zamanlar bu forumda güldüm eğlendim.evet, benim gibi bir üyenin böyle düşünmesi bence de yanlış fakat yönetimin bıraktığı izlenim bu şekilde.kaç kere söylendi referans ile üyelik alınsın diye mesela.sistemi uygulamak zor mu kolay mı onu bilmem.fakat bence yönetim yüzünden konu dışı bölümü -afedersiniz ama- ergen kaynıyor.çoğu üye bu ergenler yüzünden ayrıldı, ceza aldı.

2-

hocam hata yapılır ona eyvallah lafımız yok.fakat nıggaa nickli arkadaşın istediğini yapmadığım, hakkımı aradığım için şu an bunları konuşuyoruz.burada hata falan yok bence.kişinin kendi isteğiyle yaptığı yanlış var.

3-

evet o tarayıcı ve ekran meselesi doğrudur.fakat şikayet ettiğim imzada yanlış hatırlamıyorsam 3 satır boşluk ve 4 satır yazı vardı.gerçekten bakıldığı an anlaşılacak bir imzaydı yoksa öbür türlü ona laf söyleyemem.

4-

hocam tabii ki kimse beni black wall street olarak tanımak zorunda değil.fakat bir çay konusu için yalan söyleyecek değilim herhalde.black wall street nickli hesabımın bilgileri telefonumun içindeydi.telefonum klozete düştüğü için o bilgiler çöp oldu.2 ay boyunca bilgilerini aradım fakat bulamadım.eski defterleri karıştırırken bunu buldum.o hesaba kayıtlı hattı şu an peder kullanıyor 2.telefon olarak.o hesabımı banlamanızda bir sakınca yok çünkü bilgilerini asla bulamayacağımı düşünüyorum.bu hesabın telefonu da biraderin üzerine kayıtlı.bir konu açılmıştı konu devri ile ilgili.forumdestek ile uğraşacağıma yazayım konu altından gitsin dedim.pek de önemi yok konunun ama bana verilse fena olmaz nitelikte.

5-

evet o ceza şeysi hakkında ben forumdestek ticketımın altından yazacaktım fakat geri vites olmasın diye yazmadım.hesabımı kaybettiğim için 2 ay foruma girmedim.misafir olarak arada bir girdim biraderin bilgisayarından.benim bildiğim forumda ceza yetkisi sende, sylargray ve powerstorm'da.ticket yazarken aklıma gelmediği için orada saçmaladım biraz.doğrusu ben keseyim cezasını admin onayına düşsün olacaktı.

evet ya da hayır canınız sağolsun da, daha önce niye bakılmıyor o can sıkıcı işte hocam.bu konu olmasaydı büyük ihtimal yine bakılmayacaktı diye düşünüyorum.bilmiyorum çok mu karamsarım.

6-

tam aksine izahı var hocam.güven hocam o forumu yazdığında doğum tarihine bakmak için profiline girdim.meslek hanesindeydi sanırım mr.matematik yazıyordu.ben de 4 saat sigara içmemenin ve ilaç içmeyi unutup yatakta kıvranmanın etkisiyle zengin adam mr.matematik'ten yardım bekleyen fakir çocuk tarzında hikayemsi bir tarz ile düşüncelerimi yansıtmaya çalıştım.neden böyle bir şey yaptım ben de anlamadım fakat kendisi yanlış anladı ise özrümü de dilerim.dalga geçmediğim bilinsin ama.

delikanlılık konusuna gelirsek, hocam yine bahsedeceğim ama sanaldan tehditlere gelemiyorum.yani bir yöneticinin benden üstün bir yanı yok.bunu nıggaa nickli arkadaş kavrayamamış hala sıkıntı orada.ben hakkımı aradığım an bu arkadaş bana ultimatom veriyorsa ben bunda art niyet ararım kimse kusura bakmasın.o yüzden de kim beni tehdit etmeyi seviyorsa ve eşit şartlarda olacağımız başka platformlara yönelmeyi tercih ediyorum.

7-

evet aslında sorunum kalmadı gibi bir şey.sadece içimde birikenleri hazır ilgilenenler varken söylemek istiyorum.tabii ki bu meseleye el atılmadığını söylersem benim bu yaptığıma adilik derler. niye desinler arkadaş, bir el atılıyor sonra el geri çekiliyor nasıl iş?

ama siz yönetim olarak insanların aynı olmadığını kavradınız mı kavramadınız mı bilemiyorum.yani ben güven hocama belirttiğim gibi bana yardım edilmediği için bahsettiğim anım aklıma geldi.benim şikayet yetkim yöneticilerin bol olduğu bir saatte alındı.sahteden de olsa bir "bence şöyle şöyle" bir yorum atılsa fena mı olurdu?

bazı konulara değinmedim sanırım bunun için özür dilerim şimdiden.7 saat sonra kalkacağım da.

bu arada takip, mesajım bulunsun türünden mesajlar spam mı değil mi buna hiç değinmemişsin hocam?

edit





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 6 Şubat 2013; 18:16:13 >


B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
sorun kalmadı sanırım.en son takip mesajı şikayet ettim ve nıggaa nickli arkadaş halletti diye hatırlıyorum.

bu arada konu yanıyor




B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
edit: okuyan yoksa yazmaya da gerek yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 7 Şubat 2013; 15:19:15 >


B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
edit: okuyan yoksa yazmaya da gerek yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 7 Şubat 2013; 15:18:56 >


B bz9ai Konu Sahibi
9 yıl (681 mesaj)
edit: okuyan yoksa yazmaya da gerek yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 7 Şubat 2013; 15:17:50 >


C conjure
9 yıl (5751 mesaj)
Şikayet yetkinizi ben aldım.Peki neden?

Geçen gece şikayetler ile ilgilenirken sizin şikayetlerinize denk geldim.Yaklaşık 15 tane şikayetiniz vardı.Şikayetlerinizin tamamı 1 yıllık konulardaki mesajlar ile alakalıydı.

Dedim herhalde konulara yeni mesaj atıldı ve konu üste çıktı,sizde konu içerisindeki mesajı şikayet ettiniz.Ama gördümkü konulara mesaj hiç atılmamış.Konular eski,mesajlarda 2012 yılının Şubat,Mayıs,Haziran gibi aylarına ait.

Yine dikkat ettiğimde bu şikayetlerin çoğunu iki üyeyi takip ederek yapmışsınız.Özellikle o üyelerin mesajlarını aratmış gibi.

Şimdi siz bu şikayetleri yaparak bize destek olmayamı çalışıyorsunuz yoksa köstek olmayamı.Günde neredeyse binlerce şikayet gelen forumda,aciliyetli bekleyen şikayetler varken 1 yıl öncesinin mesajlarıylamı uğraşalım.

Diğer bir husus ise agresif yapınız,ve üslubunuz.

Dikkat ediyorum öneriler bölümündeki birçok konuya kışkırtıcı mesajlar atıyorsunuz.Yönetim aleyhinde sallayıp duruyorsunuz.Size devamlı alttan alarak ve kırmamak,üzmemek adına elimizden geldiğince saygılı konuşmaya çalışıyoruz.Şu yukardaki üslubunuz sebebiyle bence cevabı bile haketmiyorsunuz.

Konuya mesaj atmışsınız 3 gün önce sonra değiştirmişsiniz zaten.Eğer görmüş olsam zaten ben cevap yazardım.Şu anda gördüm ve cevap yazıyorum.

Son olarak sevgili bz9ai.Bize,yönetime aşırı kin duyabilirsin,sevmeyebilirsin.Ama her seferinde gelip burada lütfen bizleri aşşağılayıp yada laf sokup durma.
Burada kimsenin uşağı yok.Herkes gönüllü olarak görev yapıyor.Hata var ise düzeltip özür dilemekte bizim görevimiz.

Açık ve samimi olarak söylüyorum.Eğer bir derdin bir sıkıntın var ise lütfen düzgünce yaz ilgilenelim.Ancak bu şekilde tavırlarına devam edersen forumdaki hesabının ömrü kısa olacak.Ve ben bunun olmasını istemiyorum.

Samimi ve son kez ricam.Lütfen hitap tarzına ve üslubunuza dikkat edin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.