B

Yüzbaşı
27 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
360380 Gün Cezalı
356367 gün 22 s. 16 dk.
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
oto stil ve youtube link önerisi
dalıyorum:

1- oto stil.

kullanıcı profilinden yazı stilini kendi ayarlayacak.mesela benim gibi yorumlarını bold içine alıyorsa ayarlardan boldu seçecek ve gönderilen mesajlar her seferinde bolda alınmayacak.üye kırmızı yazıyorsa yine aynı şekilde profilinden ayarlayacak, yorumunu atacak.özellik sayesinde mesajı belirlediği stili taşıyacak.boldsa bold, renkse renk, bold+renk falan.

2- youtube link

forumda youtube link verince video idye dönüşüyor.bence foruma dh tüp ile youtube videosu koyduğumuzda video idsi de tüpün hemen altında olsun.mobiller veya başka bir aksaklık yüzünden her seferinde video id - link bırakmamıza gerek kalmaz.
B
11 yıl
bug buldum sanırım, fakat..
merhabalar.

bu gün bir olay olmuş sanırım ekşiden okudum.o olay sayesinde bana da birkaç bilgi geldi.bunlardan birinde gun hocamın tel numarası da vardı.konusunu açsam mı açmasam mı diye düşündüm çünkü ben bunu yazdım ya, başkası da numarayı bulup gun hocamı rahatsız eder ben suçlu çıkarım diye.şimdiden söyleyeyim numarayı kimseyle paylaşmadım.bu önemli bir olay mı bilmiyorum; gun hocam numarasını forumda hiç paylaştı mı, başka ortamlarda paylaştı mı diye.numarayı sorgulattım gün oksay çıktı.

durduk yere banlanmayacaksam açığı söylemek istiyorum.bu açığı paylaşmada tek niyetim gun hocamın rahatsız edilmemesidir bu bilinsin.bu durumla ilgili gun hocam bana dönüş yapar ise çok sevinirim.
B
11 yıl
bunun açıklamasını yapabilir misiniz acaba?
merhabalar.direkt konuya dalıyorum.

demin resimlerimi karıştırırken bir şeye rastladım.* nickli forumdaşım bir konu açmış konu dışına.fakat aşağıdaki resimde görülebileceği üzere bu konunun yeri konu dışı değildir:

*

konuyu doğal olarak şikayet ediyorum.yalnız şuna değinmek istiyorum, * nickli forumdaşım lütfen yanlış anlamasın.ortada madem bir kural var, bu kurallar tüm üyelere eşit olarak uygulanmalıdır.ortada kesin bir suçlama yok zaten açıklama bekliyorum sadece.

*

20:13 saatinde şikayet etmişim.bunu takiben 15 dakika sonra ömer hocam "şikayetinizle ilgilenmiştir" vs vs yazmış.ardından ben şikayet durumuna bakıyorum, bir de konuya bakıyorum; konu hala silinmemiş.bekliyorum bekliyorum yok.ömer hocamın yorumundan bir saat sonra şikayete yorum giriyorum, ondan sonra silinmiştir herhalde.zaten üstteki resime bakarsanız köşede saat 21:30'u gösteriyor.yani konu bir buçuk saatten fazla ayakta kaldı.ayrımcılık olarak üstünde durduğum birinci nokta bu.normalde 5 dakika bile geçmeden konuları silen ömer hocam nerde, bir buçuk saat konuyu tutan ömer hocam nerde.

neyse, resimlere baktıktan sonra bahsi geçen üye arkadaşımızın kıdemli yarbay rütbesine sahip olduğunu hatırlıyorum ve googledan kural dışı konuyu açmadan önceki gün 26'sı (aralık) ve rahatça bitmesi gereken 13'ü (ocak) arasında arama yapıyorum.ne göreyim, bahsi geçen arkadaşımız;

31 aralık 2012 tarihinde:

*

*

ve 4 ocak 2013 tarihinde:

*

*

konu dışı bölümüne yorum (ve konu) yazabiliyor.normal şartlarda bu günlerde konu dışından ceza yemiş olması gerekmiyor mu?

size iki tane şüphelendiğim ayrımcılık olayını sundum.tekrar etmek gerekirse birincisi bir buçuk saat ayakta kalabilen yanlış yere açılmış konu, ikincisi de verilmemiş (veya azaltılmış veya geç verilmiş) bölüm kısıtlaması.şikayetimi 27'sinde açmışım ve cezası hadi 1 gün geç, iki gün geç, üç gün geç onaylanmış olsa yine resmini ve linkini attığım konularda yorumunun olması mantıksız değil mi?

en kısa zamanda mantıklı bir cevabınızı bekliyorum.ben şu an sadece şüpheleniyorum, burada kimseyi suçlamıyorum; yazdıklarımda da suçlayacak bir şey göremiyorum.

saygılar.
B
11 yıl
arkadaş şu butonu ortalıkta bırakmayın
ilk ceza talep etme bugını bulduğumda teşekkür bile çok görüldü, hatta makara yapalım derken konum da silinmişti fakat ben yine de yazayım.sanırım ben daha önce bu bugı citizene bildirdiğim için gerekli açıkları kapatmış.o yüzden butona tıklamak pek bir sakınca içermiyor.birkaç gün önce gördüm, çok önemli bir şey değilse de rüzgar yapmayınız.

ilgililere duyrulur:

başa dön butonunun sağında

< Resime gitmek için tıklayın >

bu arada sayın rds hocam ilgili konuma hala cevap bekliyorum.herşey çözüldü falan en son bir talepte bulundum, çok sevdiğiniz bir talepte
B
11 yıl
adres defterine not düşmek + özel mesaj buton ve seçenek isteği
merhaba.

bunu daha önce söylediğimi hatırlıyor gibiyim ama neyse.

durumu şöyle izah edeyim;

mesela forumda overclock işinden anlayan birisi var.ben çok sonradan danışacağım ama nickini hatırlamakta güçlük çekiyorum.

bu örnekler daha da çoğaltılabilir.arkadaş olarak ekleyince bir süre sonra illaki unutacağız.bence o kişiyi neden eklediğimizi hatırlatacak bir not kısmı yapılmalı.

edit:

favori editi silindi, onun yerine 2 önerim var:


1- klasik özel mesaj sayfasında "yeni mesaj gönder" butonu çok aşağıda.üste bir yere konulursa iyi olur.

2- kişinin sadece arkadaşları ile mesajlaşması.1 sene önce de önermiştim.
B
11 yıl
şikayet yetkim elimden alınmış


sadece gülüyorum ya.

şu konuya yazdığım yorumumdan sonra:

http://forum.donanimhaber.com/m_38499547/mpage_1//tm.htm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dediğim gibi, konuyla herhangi bir bağlantısı olmayan boş bir mesajdır ve konuyu kirletir. Bu durum forum genel kurallarına göre zaten ihlaldir, o yüzden kelimelere yasak koymak yerine durumun farkına varılması lazım. Yine de kurallara bir hatırlatma ekleriz.

Diğer üyeleri bilgilendireceğine inanıyorsanız imzanız durabilir elbette.

hocam merhaba.

konu açılalı 2 sene olmuş fakat bilgi istemek amacıyla konuya yazmak hort sayılmıyor idi diye hatırlıyorum.(phi'ın bir yorumundan)

"nıggaa" nickli yönetici arkadaştan bir pm aldım.kendisi bana şu pmi attı:

quote:

"Konuları takip etmek için msj bırakmak kurallara aykırı değildir hocam ...Yani bunda bir art niyet gereksizce post kasma durumu olmadıgı sürece konuyu kayıt altında tutup zamanla bakıp inceleme adına bu yapılabilir .. "


ben de bu arkadaşa tezat bir biçimde:

quote:

"takip mesajları hatırladığım kadarıyla yasaklandı.çünkü bir konuda sürekli takip içerikli mesajlar konuları kirletiyor idi.mesajım bululsun butonu boşuna koyulmadı.

benim hatırladığım budur.istersen yönetim bölümünde veya daha uzun süre görev yapmış bir yöneticiye sor derim hocam.ben de duruma göre yanlış bilgimi doğruya çevirmiş olurum sayende"


mesajını attım.

neyse sürekli tersleştik falan derken (tabii bu arada bu tür mesajları şikayet etmeye devam edersem hakkımda ceza verdireceğini söyledi) en son:

quote:

"Teknik Yardım bölümünde ben takip msjlarına uygulama yapmıyorum .Bu konuda ısrarla şikayet butonunu kullanmayınız !! "


mesajını attı sonra ben de emrin olur dedim falan filan.

bu olay teknik yardım bölümünde bir üyenin bir konuya "takip" yazmasından ötürü gerçekleşiyor.şimdi hangimiz haklı acaba?

teşekkürler.


şikayet yetkim elimden alınmış nıggaa nickli arkadaş, sen değil miydin takip mesajlarını şikayet etmeye devam edersem şikayet yetkimi elimden aldıracağını söyleyen? hakkımı aradığım an hemen ali cengiz oyununa getirmişsin helal sana.dün o yorumu yazdım zoruna gitti değil mi? o yorumdan sonra başka bir arkadaşımla pmden görüşüp çıktım forumdan ne kimseyi şikayet ettim ne başka bir şey.

al nıggaa kardeş al forumu ele geçir en üst yönetici ol umrumda mı sence? burada eski yöneticilerin de suçu var.vermişsiniz yeni üyenin eline yöneticilik, ee napacak elaleme yönetici olduğunu gösterecek.zaten eski üyelerin hepsini küstürdünüz devam ediyorsunuz hala.

nıggaa nickli yönetici arkadaş, şikayet yetkimi aldırman konusundaki "sanal" tehdidini gerçek ortamlarda da yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum.bize gelmez öyle yok banlarım, yok şikayet yetkini elinden alırım.al şikayet yetkimi kardeşim biz burada bilgi alışverişi yapıyoruz.onlar da baharatı.istersen mesajlarımı da sildir mesaj sayım sıfır olsun.

şimdi bunları söyledim diye garanti uyarı puanı gelecek.hatta sınırsız bile banlanabilirim.doğru söylemek bazılarının hoşuna gitmiyor çünkü.

saygılar

edit: şikayet yetkim tekrar alındı.konudaki "çözüldü" yazısını kaldırmak için edit, ayrıca bahsi geçen arkadaş nick de değiştirmiş, merak eden olursa pmlerim.
B
11 yıl
konu dışı için forum smileylerinden avatar yapıyorum
arkadaşlar merhaba.

bu fikir aklımdaydı ufak ufak devreye sokayım diyorum.zamanım oldukça devam edeceğim

önemli olan nokta şu, smileyleri direkt olarak 64x64'e sizelamadım.giflerde 8 biti korumak için başka işlem daha yaptım.hareketli olmayan smileylerin bazılarını direkt sizeladım ama.

resimlerin hepsi 64x64 ve pngdir.direkt kullanabilirsiniz (tabii avatar bugı devam etmiyorsa)




< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.