Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1343
Tıklama
12
Öne Çıkarma
sifirdan baslamak
Y
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

cok uzun zaman once liseden mezun oldum,universiteyi biraktim,is hayatina girdim,battim vs.

suan icin tekrar universiteye girmek, galatasaray hukuk fakultesinde okumak istiyorum. bunu suan gerceklestirebilmem gercekci degil o yuzden galatasaray siyaseti kazanip,uni ici gecis kovalamak istiyorum(bunlar hep ilerinin mevzusu amacim bunlari anlatirken neyi,neden istedigim hakkinda bilgi vermek).
bunun icinde ea ilk 3000 e girmem gerekiyor kabaca.

matematik tyt,turkce tyt ve sosyal tyt altyapim var, suan girsem zaman problemi olmazssa tyt 60 ile 70 arasi yaparim sanirim,ayt mat 5 10 max.


simdi adam akilli yarin calismaya baslamak istiyorum,fakat kaynaklardan cok cok uzagim,ne gibi bir strateji izlemeli,hangi kaynaklari kesin cozmeliyim.

6.5 ay suresi gunde 10saat ustu calismak ea ilk 3000i getirebilir mi?
sinava girecegimi sizin disiinizda kimse bilmiyor, sizden baska fikir alacagim kimse yok,yardimci olacak herkese tesekkurler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tyt türkçe adına konu olarak sadece dilbilgisine çalışın youtubedaki herhangi bi hocadan ilerleyebilirsiniz. soru bankası olarak bir şey çözmenize gerek yok internetten bulup ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı tavsan31 - geçen yıl +5
Umarım süreklilik sağlarsın
Yoruma Git
Guest-29291F413 - geçen yıl +5
G
geçen yıl
Onbaşı

6 ay hedeffine ulaşmakk için yeterli süre tyt matematik 345 ayt matematik 345+karekök öneririm tyt fen için youtubeda ea lar öneri veriyor onlara bakın hocam genel olarak konu anlatımı youtubedan ilerleyin her ders için fulleticek hocalar var . ytda öğrenci kafası diye bir kanal var sizin hikayenize benziyor o da 25 küsür yaşlarda 1k yapmıştı mesleği bırakıp onun kanalını inceleyebilirsiniz . şimdiden başarılar



T
geçen yıl
Er

tyt türkçe adına konu olarak sadece dilbilgisine çalışın youtubedaki herhangi bi hocadan ilerleyebilirsiniz. soru bankası olarak bir şey çözmenize gerek yok internetten bulup ya da mebin kazanım testlerini çözseniz yeterli. dilbilgisi bittikten sonra türkçe denemelerinden pratik kazanın başka hiçbir şey yapmayın.

tyt tarih için hiç çalışmanıza gerek yok ayt tarihe başladığınızda otomatik olarak tyt tarihi de bitirmiş olacaksınız. tyt tarihte zaten max 2 soru sizden bilgi ister onu da ayt tarihten öğrendiklerinizle rahatça çözeceksiniz.
tyt coğrafya tyt sosyal adına tek konu dinleyeceğiniz derstir. youtubeda herhangi bi hocadan ilerleyebilirsiniz. aynı şekilde bunun için de soru bankasına gerek yok internetten bulduğunuz testi veya mebin yayınladığı kazanım testleri yeterli.
tyt felsefede bazı terimleri ve filozofları bilin yeterli arada bi açıp bakıp hafızaya atarsınız max 2 soru bilgi ister konu dinlemeye asla gerek yok. bi yerden okuyun gitsin. tyt din için de aynı bazı terimleri peygamberleri bilin yeter de artar. sonrasında tyt sosyal branş denemesi alıp çözersiniz arada.

tyt matematik dananın kuyruğunun koptuğu yerdir. ygs ye benzemez .sizden asgari düzeyde konu bilgisi ister ve bulmacaya çevirir soruları ve bu 40 soruluk bulmacayı oyalanmadan çözmenizi ister. Tyt matematik için "3D tyt matematik video ders defteri" ni alarak youtubeda eyüp b hocadan ilerleyin. başka hocaya bulaşmanıza hiç gerek yok. soru bankası olarak da 345+3D soru bankalarını çözün. sağlam kaynaklardır biraz zorlayabilir ama kolay olan kitaptan verim alamazsınız. bu 3 kaynak ilaç gibi gelecektir başka şeylere bulaşmanıza hiç gerek yok.
Geometri içinse youtubeda kenan kara dışında bi alternatifiniz pek yok açıkçası. Kenan karanın kendi kitabını alıp üstüne ya 345 ya da 3d geometri soru bankası alsanız yeterlidir. geometrim iyidir derseniz Acil soru bankası da olabilir. Bu 3 kitaptan biri yeterlidir.

Tyt fizik içinse özcan aykın ya da altuğ güneş hocalarımızdan başkasına pek bulaşmamanızı öneririm. soru bankası olarak 345 alın gitsin yeter de artar.
Tyt kimya adına da görkem şahin ve kimyabilen dışındaki kanallara pek bulaşmayın. Soru bankası olarak orbital ya da aydın yeterli.
Tyt biyoloji içinse "senin biyolojin " kanalının dışına çıkmaya hiç gerek yok. soru bankası olarak da biyotik alın gitsin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
geçen yıl
Er

Dilbilgisi (2 hafta)
Tyt coğrafya (10-14 gün)
tyt felsefe-din(10dk)
tyt matematik (5-6 hafta)
tyt geometri(3 hafta)
tyt fizik (4 hafta)
tyt kimya (4 hafta)
tyt biyoloji(4 hafta)

derslerin bence ömürleri bu kadardır fazlası zarar. sonrasında branş veya genel denemeler üzerinden bunları diri tutarak asıl yoğunlaşmanız gereken ayt kısmına başlayın.

ayrıca bence ilk önce tyt matla başlayın problemlere kadar geldikten sonra geometriye başlayın. Tyt matematikle beraber tyt feni 1 ayda aradan çıkartın. Tyt fen bitince direkt dil bilgisi ve coğrafya çalışmaya başlayabilirsiniz. tyt matematik geometri bittikten sonra hiç durmadan ayt matematik ve geometriye geçin. dil bilgisi ve tyt coğrafya bitince de ayt edebiyat ve tarih ve coğrafyaya başlayın. sıralama bu şekilde bana göre. edebiyat sos1 kısmı için benim tavsiye vermem pek doğru olmaz fakat ayt matematik için kesinlikle youtubeda bıyıklı matematik 2021 videoları, apotemi fasikülleri ve 345 soru bankasıdır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
geçen yıl
Er

Umarım süreklilik sağlarsın



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

N
geçen yıl
Yüzbaşı

Güzel yazmışsın hocam.
Sos 1 için ben eklemeye yapayım.

Edebiyat için Türkçenin matematiği veyahutta kadir gümüş bakabilirsin.
Limit el kitabı
Palme, bilgi sarmal, Limit soru bankalarından
birisini alabilirsin(Limit zor oluyor bilgin olsun)

Ayt tarih için Ramazan yetgin.
Konu anlatım kitabı ve soru bankasını da benim hocam alabilirsin.(Ramazan yetgin)

Yoğunluk olarak çok fazla olduğu için kesinlikle haftalık veya 2 haftada 1 gününü bu zamana kadar öğrendiklerini tekrar için ayırırsan çok daha kalıcı olur.

Bıyıklı eğer hoşunuza gitmezse Mert hocanın yeni kampına bakabilirsiniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tavsan31
L
geçen yıl
Er

AYT'ye daha fazla odaklan bence özellikle AYT Matematiğe



G
geçen yıl
Onbaşı

edebiyat için rüştü hoca+limit sb
ayt tarih için Tonguç kullanabilirsin
ayt coğrafyadan gelen soruların çoğu genel kültürle alakalı sb çözmeye pek gerek yok. Tonguç iyidir. benim hocam kanalındakiler en azından beni çok bayıyo



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Yarbay

ben de senin durumuna benzer haldeyim. 3. sınıftan üni bırakacağım, 1 yıl da hazırlık okumuştum, 4 yıl sonra yeniden yks'ye gireceğim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.