Arkadaşlar oğlum ortaokula gidiyor . Mevcut kullandığı 20 jantlik vitessiz bisiklet yetmediği için yeni bir bisiklet almak istiyorum. Biraz hor kullandığı için de çok para vermek istemiyorum. 26 jant bir dağ bisikleti işimizi görecektir. İkinci el olarak 600 700 civarı salcano ng650 Bianchi aspid 1000 Bianchi aspid 26
Veya sıfır olarak Btwin rr340
Siz olsanız ne yapardınız?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bunların yerıne tertemız bır BTWIN RIVERSIDE 100 veya 120 alınabılır. dağ bısıkletlerı cocuklugumuzun hevesıdır. sonrası cefaya donusur. okula gıdıp gelırken veya dolanırken falan dag bısıkletı kullanması onu yorar ve bısıkletten zamanla sogutur. ve dedıgınız bısıkletler cok pahalı ve gercekten parasını haketmeyen bır bısıklet.
BTWIN RIVERSIDE 100 almanız daha mantıklı gelıyor. 28 jant olması engel olmaz kadro boyunu bıraz daha kucuk almanız onun yararına olur. ve sıfır olarak almanız daha mantıklı. tertemız orada gıder dener, begenırsenız alırsınız. ama sehır bısıkletlerı bıraz narındırler ve cok fazla hor kullanılmamalı.
arkadasları arasında ön kaldırma, arka tekerlek kaydırma, zıplatma gıbı eylemlerde bulunuyorsa her turlu bısıklet, onu zarara götürür. bu eylemler ileri yaslarda akrobası adı verılen, BMX gıbı ozel uretım hareket bısıkletlerı ıle yapılmalıdır. duzgunce ve narınce kullandıgı taktırde onu max. lıseye gecınceye kadar kurtarır dıye dusunuyorum.
İkinci el olarak 600 700 civarı
salcano ng650
Bianchi aspid 1000
Bianchi aspid 26
Veya sıfır olarak Btwin rr340
Siz olsanız ne yapardınız?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >