Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 26 kayıtlı üye, 101 misafir, 36 mobil kullanıcı
317802
Cevap
52622551
Tıklama
1112
Öne Çıkarma
Cevap: SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (101. sayfa)
D
5 yıl
Yüzbaşı

Sarı sitede her araç 0 dan pahalı. Passat dizel 215 yazıyor eski kasa ona bakarsan. Ben 20 araç sayabilirim 2. Eli daha pahalı olan. Liste fiyatı üzerinden satış yapmaya çalışıyor gerizekalı insanımız. Onlardan alan varsa 2x gerizekalıdır o başka tabi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @unicornek
C
5 yıl
Yarbay

2020 listeleri açıklandı

Lütfen SIFIR OTOMOBİL Fiyatı dışında MESAJ YAZMAYIN

2. El piyasası
Model karşılaştırması
Güvenlik, hava yastığı ve EuroNCap tartışmalarının yeri BURASI DEĞİL

Araç alacağım lütfen saygı gösterelim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yarbay

2019 yılında bizleri bu ödüllere layık gören opel ailesine ve bizleri bu ödüle ulaşmamıza destek cıkan değerli forum üyelerine ve müşterilerimize teşekkür ederiz.




< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 6 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı

Akşamları işten gelip 2 satır fiyat tekliflerine bakmak istiyorum ama konu yine panayıra dönmüş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: halil45tr

yaklaşık 3/4 aydır şu konu başlığını takip ediyorum.( ARAÇ ALDIM BU ARADA). iki üç tane adam ( bazıları bir kasç kez nıc değiştirdi)yüzünden gerçekten herkes bu kadar huzursuz oluyorken neden müdahale edilmez. onuda geçtim bu kişi nasıl bu kadar lafı yerde hala olur olmaz her şeye atlar, aynı adamın bilmem kaç tane passat alıcam, aldım, olsa 3/5 tane alırım, clio 3/5 tane alırım YAV ARAKADAŞ GİT AL KAÇ AYDIR ALACAKSAN GARİP YAA. HAYIR GERÇEKTEN AMACI NE O DA BELLİ DEĞİL. boşlukta laf kalabalığı.
Amaci su araci burdan bir keriz bulup bu paraya satmak,bu arada zam yapmis

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2020-trafige-cikisli-yeni-passat-business-0-km-792050112/detay

Ben blokladim kendisini ama gunde 10kisi cevap verdigi icin karsima cikiyor malesef.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Arkadaşa niye bu kadar yüklendiniz anlamadım. Golf 300 bin mevzusu doğru ve yeni Golf Almanya için bile eski Golf'e göre çok pahalı çıktı hatta bu durum C segmenti bir araç için Almanya'da da eleştiriliyor. C segmentinin en pahalı aracı yeni Mercedes A serisinden pahalı. Golf Almanya'da Audi A4, BMW 3 ile aynı fiyat seviyesine geldi. Türkiye'de 200 bine Bmw 3, Audi A4 alabiliyor musunuz ki Golf alacaksınız? Şu an satılandan 10-20 bin fazlasına yeni Golf alırım demek hayalden başka bir şey değil. Ben de 1.5 TSI DSG Comfortline ayarında Life paket için 250-300 bine yakın bir fiyat bekliyorum.
Bakalım öyle mi gerçekten;

Eski Golf 1.6 dizel manuel giriş paketi 24.505 euro

< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni golf 2.0 dizel manuel giriş paketi 25.630 euro

< Resime gitmek için tıklayın >

A180 dizel manuel giriş paketi 30.243 euro

< Resime gitmek için tıklayın >

A4 dizel manuel giriş paketi 38.550 euro

< Resime gitmek için tıklayın >

BMW 3 dizel giriş paketi 38.750 euro

< Resime gitmek için tıklayın >


Cevap: Hayır öyle değilmiş





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 23 Şubat 2020; 17:50:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Yüzbaşı

Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. İki seneyi geçti sanırım. Çok sık yazmam genelde okurum. Fakat bazen artık daynamayıp yazıyorum. Sizin olayınızda olduğu gibi.

Sizin başınıza gelenlerin geçmişte benzerleri de olmuştu. Ama artık benzer olayların bu kadar sık tekrar etmesi üzerine kanaatim kesinleşti. Benim düşüncem burada ne yazık ki bazı yöneticilerinde karıştığı bir manipülasyon yapılmakta. Her zam dan sonra panik halinde bu zamların normal olduğu hatta almadıkça daha zam geleceği gibi çoğu yazı hortlarken, anti tez üretenler alakasız şeylerle suçlanıyor ve güzel mesajlar sesiz sedasız siliniyor. Şu an ülkede olan şey çaktırmadan karaborsacılık yapmak ve insanların algılarıyla oynayarak pazarı manipüle etmek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eapantherea
T
5 yıl
Teğmen

Sıfır araba alanlara 6ay veya 1 yıllık süre boyunca devir yasağı getirilmeli. Bayilerinde kapora kimin adındaysa onun adına araç olmalı, başkası adına araç teslimi yapması yasaklanmalı. Sorun direk çözülür.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hakan..
K
4 yıl
Onbaşı

nedir arkadaş bu psa fanatikliği. vatandaş tuscon alıcam diyor. biri hemen c5 aircrossa bak diyor. vatandaş passat alıcam diyor biri hemen 508e bak diyor. c5aircrossa bin takır takır ucuz plastik ve onun kokusu. bir de cam tavan fanatikliğini anlamak mümkün değil. güneş görmeyem kuzey avrupa ülkesinde değiliz. yazın o cam tavan güneşte seni cayır cayır yakıyor en az arabanın içini iki üç derece fazladan ısıtıyor. sonra klimaya yüklen benzin mazotu fazladan yak.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 yıl
Yarbay

Konuyu fazla dikkate almayın, burada al-sat çı ve galerici çok.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
4 yıl
Moderatör

diyaloğa girerek insanları rahatsız etmek istemiyorum,

konunun özü:

1 şahıs 100 şahsı şikayet ediyor,

100 şahıs, 1 şahsı şikayet ediyor.

Sorun kimde peki? Bu şekilde devam etmesini istemiyorum ama hala kendini haklı gördüğünü düşünüyorsan yapılacak başka bir şey kalmıyor ne yazık ki.




Bu mesajda bahsedilenler: @CaptainSkyWalker
C
4 yıl
Binbaşı

Syn yönetici bu adama daha ne kadar katlanacagiz forumunda konumunda içine etti

Eğer seviye buysa bizde bilelim herkesle tartışma kavga bıktık artık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @anyhill
R
4 yıl
Yarbay

Hocam bu fiyatlar bayilerden aldığınız fiyatlar değil internet sitelerindeki liste fiyatları sanırım. Eğer öyleyse hiçbir anlamı yok bu sayıların. Zaten herkes bu sayılara ulaşabiliyor ama önemli olan bayide ne kadar fiyat alındığı.




Bu mesajda bahsedilenler: @yalnizlik007
K
4 yıl
Yarbay

Valla araba mı alıyorsunuz galericilik mi yapıyorsunuz? Arabamızın değeri az arttı ne demek ya Allah gerçekten akıl fikir versin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ş
4 yıl
Yarbay

1 aydır beklediğim Leon Fr geldi, 207 iken anlaştığımız araç 239.000 tl (seramik, kaplama vs. hediye) olunca almadım. Rengi de kırmızıydı, pek iyiydi ama nasip :)

Allah hepinizin (2-3 kişi hariç) gönlüne göre versin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı

Konuyla ilgili daha önceki mesajınıza da cevaben;Toyota ve Honda'nın atmosferik motorlardaki ısrarı önce Hybrid (melez),sonra da tamamen elektrikli motorlara geçerken turbo motorları geliştirmeyle zaman ve yatırım tasarrufu yapmak istemeleriydi.Sadece karbon salınımı veya çevresel faktörler savınızdan önce Japon otomobillerinin 'problemsizlik' temelini baz alınması daha yerinde olurdu;şöyle,atmosferik motorların 'downsizing' yapılmış turbo motorlara göre avantajı turbo veya kompresör gibi hassas ve teferruatlı yapıya sahip olmamalarıdır,çünkü silindirlere yollanan daha fazla hava daha fazla gücün ve torkun beraberinde ısı problemini de getirmektedir,bu da uzun süreli kullanımda turbonun bir ömrünün olması gibi sonuçlardır.Kısaca atmosferik bir motor daha çok hata kaldırırken (ki bu sebeple LPG uygulaması için uygundur) ve yürütme maliyeti daha düşükken turbo motor daha hassastır ve yürütmek ucuz değildir.Aynı şey hem Toyota hem de Honda'nın çift kavrama şanzımandan uzak durmasına sebeptir.Çok daha az problemli ve uzun ömürlü ama daha az konforlu ve daha çok yakıt tüketen CVT şanzımanı çift kavramaya tercih etmeleri yine 'problemsizlik' hedefidir,bunun o teknolojiye ulaşamama gibi bir durumu yoktur,tercihtir.
İki firmanın da sonrasında turbo motora yönelmelerinin sebebi ise Hybrid motorlardaki gelişimin tahmin ettiklerinden daha uzun sürmesi ve maliyetli olmasıdır,bu da aslında güç geri kazanımı ve pil teknolojisi ile doğrudan ilgilidir.Hatta Formula 1'den 2008 yılında ayrılıp 2013'te geri dönen Honda'nın yaptığı açıklama da bunu doğrular niteliktedir.Hedef sadece F1 gibi yüksek maliyetli bir teknoloji arenasında yer almak değil 1.6 litre turbo ve elektrik geri kazanımlı bir motordan kazanacakları birikim ve tecrübeyi yol otomobillerine de aktarmaktır.Böylece tamamen elektrikli otomobile geçmeden önce pazarlarda yaşanabilecek satış ve müşteri kayıplarını minimuma indirmek için Formula 1'e dönüş yapmıştır.Toyota ise güncel Supra modelinde BMW ile ortak çalışmış ve hem 2.0 hem de 3.0 litreli motorlarda turbo kullanmıştır.Toyota gibi dev bir firmanın bu düşüncesi elbette günün gelişen ve değişen şartlarına ayak uydurmaktan ibarettir.Bugün ülkemiz şartlarında benzin ucuz olsaydı,hava kirletme endişemiz olmasaydı ve vergi politikası izin verseydi 3.0 atmosferik bir V6 kullanmak isteyen (ben de dahil) birçok otomobilsever olacaktı.Aşırı besleme yerine çok daha geniş devir aralığına sahip muhteşem sesli ve güçlü makinalar....
Renault ve VW grubu için ise;pompa-meme teknolojisinden sonra gelen common rail motorlar 1.5 veya 1.6 hacimlerde belli maliyetlerle gelecekleri en üst noktaya ulaşmışlardır.Elbette daha fazla yatırımla daha fazla beygir ve tork almak mümkündür ama bunun yerine benzinli turboyu geliştirmek ve yakın gelecekte AB pazarında satılamayacak dizel motorlara yatırım yapmamak hedeflenmektedir.
Sonuç olarak aldığınız 1.6 motorlu Toyota Corolla atmosferik motoruyla 'sadece yağını değiştir yeter' prensipli çok uzun ömürlü bir motora sahiptir.Aynı şey aldığınız araç otomatik ise CVT şanzıman için de geçerlidir.

Aldığınız araçla çok mutlu olun inşallah,sonuçta arkanızda Toyota gibi dev bir marka var.

Not:Turbo ve çift kavramalı bir araç kullanmaktayım.

Herkesten uzattığım için özür dilerim ama konunun bir de bu açıdan değerlendirilmesini istedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 27 Ağustos 2020; 20:52:27 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @edgar1899
L
4 yıl
Yarbay

Eskiden galerici demek ikinci el araç demekti şimdi galericilerde ikinci el araç neredeyse yok. İkinci el araçları araç sahipleri satıyor.

Galericiler bayi oldu artık hem kazığın en yağlısından geçiriyorlar hem de sıfır araç sahibi oluyorsun. İnsan daha ne ister.

Bu ülkeye müstahak.




Bu mesajda bahsedilenler: @berkolo88
R
4 yıl
Yarbay

Yüzde 1 daha ucuza araba alacağım diye resmi bayiden almak varken, hiç tanımadığın bir al-satçı tüccardan almak bence mantıklı değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @Donald Draper
B
4 yıl
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >

İlk başta Bakınca bim kuyruğu gibi görünse de değil arkadaşlar. Sabah saat 8.30 12 bin aksesuar ile birlikte civic almak isteyenler kuyruğu.Bu arada sıcak bilgi honda yüzde 6 zam listeler açıklanacak öğleden sonra



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 6 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı

Trafikte ne çok apaçi var yahu nasıl böyle türedi bunlar derken meğer mevzu çok başkaymış :))
Meğerse bayiler araç alanlara zorla aksesuar adı altında ıvır zıvır satıp milletin aracını apaçi arabasına çeviriyormuş :))
Bakıyorsun arabaya öz be öz apaçi style, park ediyor içinden inen bizim muhittin abi :)))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.