T

Yarbay
04 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
126 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Max. 750 bin Suv tavsiye. Far sistemi önemli!
Km den ve yıpranmadan dolayı dizel Passat satıp Suv almak istiyoruz. Araç uzun yolda da kullanılacak bu sebeple gece yolculuğunda daha güvenli olması için iyi bir far sistemine sahip bir Suv düşünüyoruz. Otomatik uzun kısa var özelliği de olmalı. Dizel benzin fark etmez. 3 silindirli bir motor olmasın. Otomatik vites olacak. Düşük km temiz ikinci el ne alabiliriz?
T
2 yıl
Ozel raf tipi referans hoparlör yapabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar. Bu işlerden çok anlayan biri değilim boyle bir macera çok mu sancili olur. Fikir de şurdan geldi bir mobilya ureticisi firmada calisiyorum. Anlamasam da elimin altinda her turlu malzeme ekipman ve calisma arkadasim var. Yani en kaliteli malzemeden en guzel agaçlardan kabin yapabilirim. Maliyetsiz. Diğer gerekli urunler tam olarak nelerdir ne kadar maliyetli olur bilemiyorum. Çok ozel ses arayan biri degilim ama bu tarz seyler yapmak yaptirmak hosuma gidiyor. Atiyorum Edifier R1280dbs ayarinda bir sey yapmak kaça patlar. Bluetooth olmasi onemli. Tasinabilir ve pilli olmasi umrumda degil.
T
2 yıl
Yeni açılan sokak ve yeni bina alt yapı sorunu
Selam beyler. Bulunduğum ilçenin en merkezi ilçesinde internet kullanamiyorum. Sokak yeni açılan bir sokak yani çıkmaz sokak açilmis yeni isim vermisler. Etrafimdaki her yerde internet var bizim apartmanda yok. Altyapi yok deniyor. Bu sokakta bulunan tek apartman da bizim apartman ve oturan iki haneyiz. Bu sorunu nasil aşarım. Bunlar buraya altyapı getirir mi? Ulunet vs baktim o da olmuyormuş burda. Nasil cozerim ben bu isi?
T
2 yıl
Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi
Tabletten kaliteli müzik dinleyebileceğim bluetooth hoparlör ihtiyacım var. Yüksek ses ve bas gibi ihtiyaçlarım yok. Net temiz ses veren ortalama bas performansı olan tasarımı şık bir höpörlere ihtiyacım var. 4+1 5+1 tarzında büyük devasa kalabalık bir şey istemiyorum (oluyor mu bu şekilde onu da bilmiyorum gerçi) tek parça ya da iki parçadan oluşan bir hoparlör tavsiyeniz var mı? Bütçe hiç fikrim yok. Ne kadar hesaplı o kadar iyi. Maks 1200tl diyelim.
T
3 yıl
Amazfit Gtr Lite mi Huawei gt 2e mi?
Gps ile isim yok. Gtr lite 550tl ye geliyor gt 2e 850tl. Gt 2e gordum birebir ve inceledim. Cok begendim harika bir saat. Ama o spor uygulamalarinin ve diger bir cok deger olcumunu kullanmam. Bana Sarj ve cok kadran cesidi lazim. Gtr lite gormedim hic etrafimda videolardan izledigim kadariyla bilgi sahibiyim. Tasarim harika olmasa da iyi ama gt 2e yaninda tasarim vasat kaliyor. Arada 300tl fark var.
T
3 yıl
Akılsız Saat Onerisi
Telefon ile hic baglamayacagim ekrani kadran cesitliligi ve pil omru uzun bir saat ariyorum. Dijital bir saat bir nevi ama kadran degistirme ekran kalitesi benim icin onemli. Adim kalp bildirim vs hicbir sey istemiyorum. Telefona bagli olmayacak yani. Var mi bu onerebileceginiz model?
T
4 yıl
12-14 bin tl Monitör dahil Render Bilgisayarı
Parça parça alıp toplayamayız. Hazır bir sistem olmalı. Monitör 27-32inc ucuz bir şey olabilir 2000tl civarı.

Yılda 20-30 kez ancak render alırız. Çok yoğun bir kullanım yapılmayacak.
T
4 yıl
6000-10000 arası ofis bilgisayarı (autocad arasıra render)
Arkadaşlar merhaba. Mobilya üreticisiyiz. Bizim tasarım departmanında xeon e3 lü quadro k600 lü feci bir bilgisayar var 6 yıllık. Haliyle tasarım yaparken arkadaş çok zorlanıyor. Autocad de bazen kasmalar. İnanılmaz uzun süren render süreci ve o esnada başka hiçbir işlem yapamama gibi dertlerimiz oluyor. Bu işleri takip eden kişi olarak firmaya böyle olmayacağını söyledim. Render yılda 20 kez falan ancak alırız. Genelde autocad kullanıyoruz ağırlıklı ve alphacam tabii.

8-10 bin civarı bir bütçe belirledik. Tabii ne kadar az o kadar iyi. Bizi bu programlarla 4-5 sene götürecek bir pc lazım. Hazır sistem düşünüyoruz zira parça parça alıp montajı ile uğraşamayız. Bize hangi firmayı ve nasıl bir sistem önerirsiniz? ryzen işlemcili iyi hızlı bir harddisk (ssd, m2) bir pc toplayalım diyoruz. Tamamen iş amaçlı olacak oyun vs olmayacak. Çoklu işlem ve render performansı yeterli seviyede bir pc işimizi görür. Sadece kasa olacak. Teşekkürler.
T
4 yıl
Windows 10 uyumlu kablolu gamepad arıyoruö
Logitech F710 kablosuz gamepad aldım sağolsun hepsiburada gönderene kadar canım sıkıldı beklemekten. Steamden aldığım oyunları bu haftasonu oynayabilmek istiyorum. Bu yüzden kablosu uzun windows 10 uyumlu bir gamepad alıcam bugün. Ne tavsiye edersiniz? Titreşim vs lazım değil.
T
5 yıl
35.000tl Otomatik Vites araç tavsiyesi! ASTRA ALINDI!!!
Uzun dönem kiralama fiyatlarının tavan yapmasıyla şirket (aile şirketi) geçici çözümlere yöneldi :) 1998 Civic 1.6 ies otomatik maceram 7 ay sürdü. Araba sıkıntılıydı ve uygun fiyata sattık. Şimdi 35 bin tl en fazla olacak şekilde daha derli toplu yine 1 sene civarında kullanabileceğim araç bakıyoruz. 2001 model 160 bin de Astra 1.6 elegance seden buldum ona bakıcaz 2-3 gün sonra. Ne tavsiye edersiniz başka?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.