D

Yüzbaşı
13 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
Apple iCloud kullanıcı verileri Google bulutunda!
Apple, merak edilen önemli bir konuya sonunda açıklık getirdi. Şirket, iCloud kullanıcı verileri için Google Bulut Platformu kullandığını resmen onayladı. Peki, bu durum kullanıcılar için ne anlama geliyor?


Bazı iCloud kullanıcı verileri, Google Bulut Platformu’nda depolanıyor!
Yapılan açıklamaya göre, şifrelenmiş iCloud hesap verilerini depolamak için Google Bulut Platformu kullanılan iki üçüncü parti servisten birisi durumunda. Apple, bu şifrelenmiş verilerin herhangi bir kullanıcı tanımlayan bilgi içermediğini üstüne basarak söylüyor.

Geçtiğimiz ay güncellenen iOS Güvenlik Kılavuzu ile Amazon S3 ve Google Bulut Platformu gibi üçüncü parti depolama servislerinde de veri saklandığı ifade edilmişti. Kılavuzun önceki versiyonunda ise Microsoft Azure servisi yer alırken Google bulutunun adı geçmiyordu. Ek depolama ihtiyaçları için Amazon S3 ise hali hazırda kullanılmaktaydı.

Apple bulut servisi kullanıcıların kişilerini, takvimlerini, fotoğraflarını, dokümanlarını ve daha fazlası saklıyor. Parçalara ayrılan her bir dosyanın ise AES-128 ve SHA-256 anahtarları ile şifrelendiğini ve bu dosyaların Google bulutunda depolanmasının herhangi bir güvenlik endişesi oluşturmadığını belirtelim. Tabii ki Google’ın sunucularındaki bu dosyalara erişme gibi bir şansı da yok.

Apple’ın 2016 yılında Google bulut servisi için milyonlarca dolarlık bir anlaşma yaptığı söylentilerini de not olarak düşelim.

Haber: shiftdelete
D
6 yıl
Apple türkiye iPhone X 64GB 5388TL n11.com
Selamlar arkadaşlar indirimli fiyat gördüğüm için ilgilenen arkadaşlarımın bilgisi olsun... fiyatı başlıta yazdığım gibi link de...https://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-x-64-gb-apple-turkiye-garantili-P224603768
D
6 yıl
iPhone X Turktelekom İADE ?
Arkadaşlar selamlar...
1 hafta önce türktelekomdan aldığım iPhone x ten memnun kalmadım her kafadan farklı bir ses çıkıyor bu açıdan bilgisi olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederek soruyorum:
Operatörden aldığımız cihazı memnun kalmadığımız için tüketici hakları kapsamında iade edebilirmiyiz?

iyi forumlar...
D
8 yıl
HTC 10 ile s7 takas edilir mi??
Selam arkadaşlar HTC 10 kullanıcısıyım fakat ekran güneş altında yetersiz gelmesi haricinde genel olarak memnunum. Bir arkadaşım s7 üzerine 200tl teklif etti okuduğum kadar s7 de çok güzel bir cihaz ve sahibinden de baktığım kadarıyla teklif makul gözüküyor... Siz bu konuda ne yapardınız takas yaparmıydınız hayır sa neden evet ise neden yazarsanız memnun olurum... Saygılar.
D
8 yıl
2016 320i ED 40th year edition
Selamlar arkadaşlar
Allah kısmet etti de dün bir sıfır araç aldım uzun aradan sonra yalnız kafama takılan bir kaç bisi oldu

Bunların biri acil durum çağrı sistemi hatası ki bataryası değişecek mis 30km de ki aracımı geri almadılar ayrı mesele

İkincisi aynaların biri digerine oranla daha geç kapanıp açılıyor

Üçüncü ve benim icin en önemlisi araba 1 den 2 ye vitesi ararken sarsıntı yapıyor yanı sanki seni ileri atıyor gibi bir şey tam olarak

Merak ettiğim bunlar bu araçların hepsinde var mı özellikle su vites olayi

Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirsem çok memnun olurum

İyi forumlar.
D
9 yıl
VLC player iOS Tekrar yayında
iOS 7 ile ilgili bazı problemler yaşadıktan sonra AppStore'da uzun süredir olmayan popüler medya oynatıcısı vlc player iOS için güncellenerek tekrardan store da yerini aldı.


< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
ONE M8 SARJ SURESI
Selamlar arkadaşlar,
iki gün önce ikinci el bir one m8 aldım sarjin hızlı bittiğini düşünüyorum 10 dk internette takılayım %5 gidiyor sizden ricam pil kullanım ekranlarınızı ve yorumlarınızı paylaşır mısınız?
D
9 yıl
OYUN // VAINGLORY // Arkadaşlık, Paylaşım Konusu
Selamlar arkadaşlar, aranızda benim gibi vainglory oyununu severek oynayan arkadaşlar var ise, birbirimizi ekleyelim, beraber oynayalım ve edindiğimiz tecrübeleri burada paylaşalım. Oyun içi nicklerini belirten arkadaşların isimleri ilk yazıya eklenecektir. Bendeniz Cuhara

NİCKLER:
Cuhara / deejaycluber
D
9 yıl
Note 4 takası, fikrinizi rica ederim.
Selam arkadaşlar cihazımdan bir şikayetim yok fakat arkadaşımdan gelen teklif Kafamı biraz kurcaladı siz ne dersiniz ?

Takas şu şekilde benim cihazım iPhone 6 plus 64gb siyah
Arkadaşımın önerisi yeni aldığı note 4 üzerine 600tl

Siz ne dersiniz ?

Şimdiden teşekkürler
D
10 yıl
Star Wars Commander
Selalamlar, bir star wars sever olarak yeni çıkan oyuna hemen girdim ve baya ilerledim, şimdi eğer oynayanlarımız varsa aynı squad (bir nevi klan) da buluşalım diyorum, squad in ismi Darkem gorusmek uzere dostlar yakında bir inceleme de yapmayı düşünüyorum, oyun zira clash of clans tarzı ama baya başarılı

Birliğe katılmak icin empire olmak gerekiyor

Come to the dark side we have no monday der ve iyi forumlar dilerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.