B

Yüzbaşı
10 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
251 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Hyundai BAYON Ana Konu
Style paket - 1.4, otomatik vitesli aracı 223.400 'e aldım. İki gün önce teslim aldım. Almayı düşünenler varsa, merak edilenler konusunda yardımcı olabilirim.

İlk izlenimlerim:

Konfor: Sarsıntıdan, gürültüden hoşlanmayan biri olarak ilk izlenimim olumlu. Konfor ilk tercihim olduğu için aklımda öncelikle C5 aircross, c3 aircross, VW Tiguan, T-Roc, Kamiq vb modeller vardı aklımda ama Bayon modelini bayinin dışında görünce merak edip içeri girip sordum ve %50 ÖTV diliminde olması, yerden yüksek olması sebebiyle bu aracı tercih ettim. Yukarıda saydığım modeller kadar konforlu bir araç değil belki ama kesinlikle tatmin edici. Kalın yol şeritlerinde dahi altınızda rahatsız edici bir titreşim hissettirmiyor. Orta seviye bozukluklarda da şu ana kadar başarılı bir sönümleme yaptığını söyleyebilirim.

Gürültü: Ankara trafiğinde motor sesi neredeyse hiç duyulmuyor. Ara hızlanmalarda kulağa hoş gelen atmosferik motor sesi duyuluyor. Yuvarlanma sesi fazla. Hankook lastiklerle verildi araç. Bunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Motorun sesinin duyulmaması da bunda etkili olabilir ama daha önce premium bir araç kullanan biri olarak beni çok rahatsız etti. Davlumbaza yalıtım yaptırmayı düşünüyorum. Rüzgar sesi konusunda yorum yapmıyorum henüz 100km/s üstü hızlara çıkmadığım için.

Yakıt tüketimi: Sadece Dikmen 'den inerken 5-6 lt 'leri görebiliyorum. Dönüşte 10,5-12,6 Lt; düz yolda 10-10,6 lt ortalama görüyorum. Klima sürekli açık. LPG merak edenler için; Ata bayisi Landirenzo LPG montajı için 6600, Akbak bayisi 8500 TL fiyat verdi. Akbak "ruhsat dahil" dedi. Henüz taktırmaya karar vermediğim için diğer bayinin fiyata ruhsatı dahil edip etmediğini sormadım. Motorun LPG 'de sorunsuz olduğu söyleniyor. Fabrika verisi şehir içi 9,4lt...

İç mekan: Sunroof küçük de olsa ferah hissettiriyor. Tavan yüksek. Koltuklar sert ancak rahatsız değil. Tabi, C3a veya c5a koltuklarıyla kıyaslanamaz bile. Kol dayama yerleri yumuşak. Fazlasını da aramıyorum. Torpido gözü geniş. Soğutmalı değil.
Dışarıdan SUV gibi görünmese de içeriden yüksek bir araç hissiyatı veriyor. Arka koltuklar dik ve ön koltuklardan daha konforsuz, hatta sert. C sütunu kalın da olsa geri manevralarda görüşü engellemiyor buradaki küçük cam bölümün de katkısıyla. İki çocuklu bir aile rahat edebilir ancak üç kişi arkada rahat rahat uzun yolculuk yapamaz. İki çocuk koltuğu koymak isteyen arkadaşlarsa bir üst sınıfa bakmalı. Konsol hizası orta bölmenin siyah, tavan ve alt kısımların beyaz olması da ferahlık hissini destekliyor. Bu arada arka camın (dikiz aynasından bakınca), önceki nesil clio gibi küçük bir görüş alanı var. Bagaj çok çok iyi. Yükleme eşiği ağır valizlerde belinizi zorlayacak kadar yüksek değil.

Multimedya: Orta bölümde kablosuz şarj alanı bulunuyor ve telefonunuzu bu alandan eşleştirebiliyormuşsunuz. Benim telefon uyumlu değil. Radyo dinleme şansım oldu. Gençken müzikle uğraştım. Kulağım fena değildir. Ses kalitesi tatmin edici. Yüksek seslerde bozulma var. Bass seven arkadaşlar için yetersiz. Onlar BOSE donanım paketini belki bir denemeli. Geri görüş kamerası sınıfı için çok çok iyi. Çözünürlük ve yükseklik tam istediğim gibi.


Sürüş: Düz yolda, şehir içinde bir eksiklik hissetmedim ancak Öveçler, Dikmen yokuşlarını çıkarken ya sağa çekip kamyonetlerin arkasından gideceksiniz ya da gazı kökleyeceksiniz. Başka türlü hızlanmıyor araç . Gazı kökleyince ne oluyor diye soracak olursanız aslında 100 beygirden beklenecek şekilde sizi tepeye fırlatmasa da bunaltmadan tırmanıyor. Yakıt tüketimi çok artıyor tabi. Ben yokuş çıkarken sollama yapmaya gerek görmediğim, eve 3-4 dakika geç gitmekte bir sakınca görmediğim için bana fazlasıyla yeterli geldi.Araç yüklü şekilde denemedim henüz.
Vites oranları iyi seçilmiş. Bekletmiyor, bağırtmıyor ve yumuşak şekilde hızlandırıyor aracı. Vites geçişleri sessiz ve yumuşak. Fren pedalı şimdilik sert ama kademesini sevdim. Bazı araçlarda bir noktadan sonra sertleşiyor ve istemeden ani fren yapıyorsunuz, ayağınızın altında hissetmiyorsunuz ama bu araçta frenleme kontrolü çok rahat. Aracın kalkarken ve dururken neredeyse hiç titremediğini, yumuşak bir sürüşü olduğunu burada da belirtmem gerekiyor sürüşte huzur arayan arkadaşlar için.


Fiyat listesi (Ağustos)
< Resime gitmek için tıklayın >

Genel olarak bu fiyata alınabilecek en doğru araç buydu bulabildiklerim arasında. Donanım zengin; bu fiyata sunroof, ambiyans aydınlatma, yağmur sensörü, geri görüş kamerası, 8" multimedya, led gündüz farları, kablosuz şarj bulunuyor. Bunun dışında standart bir B sınıfı ve bildiğiniz Hyundai! Bayilerde araçlar hızla tükeniyor, haberiniz olsun. Ben gittiğimde teslim almak için sıra bekledim. Üst paketi henüz gelmemişti. Teslim alırken tekrar sordum; "henüz gelmedi ama -kurtarırsa- belki indirim yapıp %50 ÖTV dilimine girebilir" dediler ancak aksesuarsız satacaklarını zannetmiyorum.
Sorularınız varsa yardımcı olayım. Alan arkadaşlar, haberleşelim, aksesuar, detailing konusunda yardımlaşalım.


https://www.youtube.com/watch?v=KpuRUdMNs6I&feature=youtu.be

https://www.euroncap.com/en/results/hyundai/bayon/43817
< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
Fitbit Versa Akıllı Saat 1064.83 TL Amazon
B
8 yıl
silinebilir
Silinebilir. Yanlış yer oldu.
B
10 yıl
Tchibo.com.tr Fırsat Reyonunda %40 indirim: Bitti.
B
10 yıl
TKV SÜZME ÇİÇEK BALI 850 GR 14,95 TL Migros Sanalmarket
Arkadaşlar, katalog fiyatı 18,90 TL. Sanalmarkette, bazı bölgelerde 14,95 TL, bazı bölgelerde 18,90 TL. SKT^leri 04/2015
Ayrıca 21 Nisan'a kadar(dahil) Bal, Reçel, Krem Çikolata, Helva, Tahin Pekmez ürünlerinde %20 indirim diyor. Bu indirime katalog ürünleri(bu ürün de katalog ürünü) ve migros markalı ürünler dahil değil. Yalnız, bu üründeki indirimin bununla ilgisi yok. Sanalmarkete özel veya bölgelere özel bir indirim olabilir. Elim değmişken gazete ilanlarını da ekledim Hürriyet ekinden.

TKV SÜZME ÇİÇEK BALI 850 GR 14,95 TL Ciddi bir indirim ve sınırlı süre olduğundan genel başlığa eklemek yerine yeni konu açtım.
( 10.04.2014 - 23.04.2014 arasında geçerli fiyattır.)

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/29896199-30471-tkv-suzme-cicek-bali-850-gr
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Vodafone\u0027da Kontör Yiyen Fare Kim?
Geçen yıl sonlarında hattımı Vodafone'a taşıdığımda, ilk kontörü yükledikten 1 saat sonra ekranda, hiçbir servis veya abonelik talep etmediğim halde !açıklamasız olarak! 1.2 TL ve sonraki gün telefonu açar açmaz 1.2 TL daha kontör alındı.
Online işlemlerde "CEBILISIM" yazıyordu açıklama olarak. Müşteri temsilcisine sorduğumda "7070'ten gelen mesajı cevaplarsanız servis satın almış olursunuz, bizimle ilgisi yok" gibi birşeyler söyledi ve yardımcı olmadı. Halbuki 7070'ten hiçbir mesaj almamıştım. Hat zaten yeni. Vodafone tarife hattı haricinde hiçbir numaraya SMS de göndermemiştim. SIM kart menüsündeki servisleri de kullanmış olamam ki SIM kart menüsünü hiç ama hiç amamıştım. Şu USSR kodu denilen *#'li servisleri dahi kullanmadım. Ha ek olarak, 7070'e gönderdiğim iptal mesajına dahi "aboneliğiniz bulunmamaktadır" şeklinde yanıt geldi.
Vodafone forumları da dahil bu CEBILISIM faresinden çok sayıda abonenin şikayetçi olduğunu ve bunun yıllardır devam ettiğini görünce savcılığa şikayete gittim. Hakem heyetine gidilmesi durumunda iade alınabileceği gibi saçma bir gerekçe ile kamu davası açmaya gerek görmemişler onca abonenin şikayet kaydını eklememe rağmen.
Birkaç ay sonra yine CABRA adı altında durduk yere kontör çekildiğini farkettim. Üstelik bu sefer ekranda alım yapıldığına dair uyarı da çıkmadı!
Ben hattımı başka operatöre taşıdım ve kalan bakiyemi iade aldım. Durduk yere alınan kontörlerle ilgili şikayetim de THH'de incelemede. Ama bu işte bir iş olduğu kesin. Ben kalan bakiyemi kuruşu kuruşuna aldım ama bu hat taşıma işinden sonra kalan bakiyesinin tamamını iade alamayan ve şikayeti üzerine Vodafone'dan "hazine payı ve BTK kesintisi yapılmıştır" cevabı alan bir abone bile gördüm sikayetvar.com'da.
Özetle, çaktırmadan, ince ince, bazı abonelerin kontörlerini yiyen bir fare var Vodafone'da. Merak eden arkadaşlar google ve sikayetvar'da CEBILISIM, iade gibi kelimeler ve yukarıdaki konularda bir arama yapsın. Henüz bir dava açılmamış olması da oldukça düşündürücü.
B
11 yıl
29 Ekim\u0027e Özel Turkcell TV\u0027den \"Milli Hatıra\" ve \"Cumhuriyet\" Belgeselleri Ücretsiz!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Cumhuriyet belgeseli de eklenmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >

https://www.turkcelltvplus.com
Tüm Turkcell TV aboneleri ücretsiz izleyebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Homend S3 Serisi Ürünlerde %50 İndirim
< Resime gitmek için tıklayın >

HMDS3NK1 indirim kodunu kullanarak homend.com.tr 'de S3 serisi ürünlerde %50 indirim sağlayan kodmuş. Ürünler piyasa ortalamasının altı bir fiyata geliyor.
http://www.homend.com.tr/s3_serisi.asp

Ramazan bayramı sonuna kadar geçerliymiş.
B
11 yıl
Milka Triolade ve Milka Schoko \u0026 Keks 3.00 TL @Ankara Çağdaş Market
Bugün aldım. Daha önce 25 TL alışverişe indirimliydi. Şimdi şartsız 3 TL.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

300 gr. Son kullanma tarihleri 2014!
B
11 yıl
silinabilir
silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.