G

Binbaşı
09 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
273 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
11 ay
Whatsapp blokeli numara
Oğlan 3. taraf yazılım Whatsapp kullandığı için bloke yemiş. Whatsapp kullanamıyor. Okul ve dershane grupları vardı. Şu an vestelcell hattı var. Whatsapp'a mesaj attık ama dönen olmuyor. Ne öneriniz olur? Yeni hat almayı düşünüdük, ama o zaman vestelcell taahhütü yanmış olacak ve uygun tarife yok.
G
12 ay
Konuşma sırasında LTE çekim 3G\u0027ye düşüyor.
Turkcellde konuşma sırasında LTE çekim 3G'ye düşüyor. Bu normal mi?
G
geçen yıl
Tv için kablolu kulaklık
Babamların TV izlerken kullanması için kablolu kulaküstü kulaklık arıyorum. Rahasız etmeyecek ve F/P oranı iyi sayılabilecek derecede olması yeterli. Tv’den dolayı bluetooth aletini çalıştıramadım. Mecburen kablolu olacak. Teşekkür ederim.
G
2 yıl
Turknet Dslam kilidi
Modeme gelen hattımda Dslam kilidi olması nedeniyle maksimum 70-72 mB/s hız alabiliyorum. Bu kilidi nasıl kaldırtabilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >
G
3 yıl
Arçelik Ankastre Set
Forumda ankastre set için yazılan konularda genelde SİEMENS tercih ediliyor. İndirim ve Arçelik servis ağının çokluğu, yedek parçanın nisbeten uygun olması nedeniyle

  • P35 YEI Ankastre Davlumbaz
https://www.arcelik.com.tr/ankastre-duvar-tipi-davlumbaz/p-35-yei-ankastre-davlumbaz


  • AFM 340D Ankastre Fırın
https://www.arcelik.com.tr/ankastre-firin/afm-340-d-ankastre-firin


  • OMD D611 DWI Ankastre Ocak
https://www.arcelik.com.tr/ankastre-ocak/omd-d-611-dwi-ankastre-ocak
tarzında bir set yaptım. Bu ürünlerden kullanan veya bu tarz ürün (Ocak camlı olmayacak) önerileri var mıdır?
G
4 yıl
15 yılda neler değişmiş?
En son kendime 15 yıl önce masaüstü toplamıştım. Ama bu arada çok şey değişmiş. Oğlum için masaüstü toplamak istiyorum ( onun zoruyla😊). Ama yeni yeni markalar ve teknolojiler çıkmış. 10.000-15.000₺ arası oyun ağırlıklı olmak üzere nasıl bir sistem önerirsiniz? Hazır sistemlerdeki bileşenlerden bir kaliteli iken diğer parça ortalama olduğu için çok sıcak bakmıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
G
5 yıl
D-smart ve Digitürk tek sistemde
Biri Digitürke ait Eutelsat uydusunu gören bir çanak, diğeri ise Turksatı gören bir çanaklı bir merkezi sistem eve taşındım. Santralden gelen hatta her iki sinyal ( digitürk ve d-smart)de var. D-Smart'ı modülle; Digitürk'ü cihazıyla izlemek istiyorum. Merkezi sistemden gelen kabloyu 9-2400 splitter ile böldüm. Birini Digitürk alıcısına, diğerini de televizyon anten girişine taktım. Ancak Digitürk kablosu takılıyken D-smart izlemek istediğimde "sinyal yok" uyarısı alıyorum ve kanallar çıkmıyor. Ancak Digitürk kablosunu çıkarınca D-Smart kanalları geliyor. Digitürk için D-Smart kablosunun takılı olup olmaması etkilemiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
G
5 yıl
13-14 inch ultrabook tavsiyesi
Türkiyede bu tarz ultrabookların fiyatı çok yüksek olduğu için Amerika'dan aldıracağım.
Seçeneklerim;

1. Lenovo Thinkpad X1 Carbon 6Th
2. Dell XPS 13 9370
3. Huawei Matebook X pro
4. Microsoft surface 2
5. Asus UX333FA

Genel kullanım için düşünüyorum. Çok az oyun oynarım. Taşıması kolay olsun. Aldım mı uzun süre kullanmak istiyorum ( Şu an Asus 1215N kullanıyorum 8 senedir).
Harddisk kapasitesi 1TB istiyorum.

Kullananlar veya bilenler yardımcı olabilir mi?
G
6 yıl
13-14 inç netbook/ultrabook
8 yıldır kullanmış olduğım Asus 1215N'in artık kasasında deformasyonlar başladığı için windows tabanlı bir 13-14 inç bilgisayar araştırıyorum. Netteki incelemeler genelde macbook air/pro - dell xps 13 arasında. Türkiyede huawei matebook x pro satışını bulamadım. 9.000Tl civarı bir fiyatla Japonyadan 16/512Gb aldırabiliyorum ama garantisi burada geçer mi bilmiyorum. Uzun süre gidecek bir cihaz istiyorum.
G
7 yıl
Airties 5650 ile internete giremiyorum.
Xbox 360'ımı Airties 5650 modem kullanarak xbox live bağlayamıyorum. Daha önceyine ttnetin verdiği ZTE ZXHN H168N modemle sorunsuz girebiliyordum ama bu aldığım 5650 ile modeme bağlanıyor ama internete bağlanamıyor. Başka siteden gördüğüm port ayarını da yaptım ama sorun devam ediyor.< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.