P

Yüzbaşı
04 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
Stop ettikten sonra hemen çalışmama!
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Dün bi polo aldım kendime 1998 model.Sıralı sistem lpg var araçta. İlk lpg li aracım bu o yüzden aklıma takılan birşeyler var. Aracı çalıştırırken oyle gaza falan basmak gerekiyor mu ? ve aracı bikac kere yanlislikla stop ettirdim bugun alışamadığım icin ve ondan sonra tekrar calistirdigimda hemen calismiyor 2. 3. marsta anca toparliyor gibi.Bu normal bir durum mu yoksa o anda benzine alip calistirmak mi lazim trafikteyim skinti yapiyorum kendime. Birde aracta titreme varboyle gidip gelme gibi dalgalanma gibi alakasi varmidir bilmem.
P
8 yıl
Windows 8 yüklü lenovo recovery işlemi
Merhaba arkadaslar lenovo z50 laptopum var OneKey recovery ile ilk günkü haline getirecrğim ama Hdd deki bölümler silinirmi yani komple hdd yide sıfırlıyor mu ?
P
8 yıl
Sistem guzel ama oyunlarda kasma oluyor ?
Arkadaslar iyi bayramlar. Pc topladim oyun icin ve gayette yeterli bir pc ama buyuk oyunlarda full ayarlarda mesela bttfwld 3 olsun mortal kombat 9 olsun oynarken oyunda boyle 1-2 saniyelik takilmalar oluyo cok rahatsiz oluyorum sizce neden olabilir? islemci fani stok fan ve ram 4 gb bunlardan olabilirmi? Birde ekran karti surucusu guncel.

amd fx 6300 stok fan
asus readon r9 270 2 gb 256 bit
xigmatex x calibre 500 w 80 plus psu + zalman z5 kasa
4 gb ram
1 trbayt hdd
windows 7
Ucuz 19'5 phillips vga monitor
P
9 yıl
Çok acil yardım edemisiniz
Arkadaslar s4 telefonuma Samsung apps tan uyari geldi sarjinizi aktarabilirsiniz falan diyordu yanlislikla tamam dedim.Sonra yuva baglandi yazdi ve artik sarj olmuyor telefonum hep yuva baglandi yaziyor lutfen yardim edin..
P
9 yıl
Çok acil yardım şarj olmuyor
Arkadaslar s4 telefonuma Samsung apps tan uyari geldi sarjinizi aktarabilirsiniz falan diyordu yanlislikla tamam dedim.Sonra yuva baglandi yazdi ve artik sarj olmuyor telefonum hep yuva baglandi yaziyor lutfen yardim edin..
P
9 yıl
Oyun oynarken takılma sorunu lütfen yardım edin.
İyi forumlar arkadaslar bikac ay once sistem topladim butceme gore oyun oynamak icin: 970A G46 Anakart
Readon r9 270 2gb 256 bit oc
Amd 6300 fx STOK FAN
4 gb Skill 1600 mhz ram
500w 80 plus psu

Oyun oynarken boyle 4-5 sn de bir takiliyor ve inanilmaz can skiyor Farcry3 falan bitirdim skinti yok ama gta5 yukledim oyle yapti battlefield3 yukledim gene ayni.Simdi Cod Advanced warfire yukledim gene takiliyor. oysaki yeni format atmistim.Stok fanla ilgili olabilir mi bu ? yada ram ile veya psu ?
P
9 yıl
Kasa topladım ekran kartı görünmüyor
Arkadaşlar bismillah kasa topladım bügün. Ekran kartı gözükmüyor napsam yok aygıt yöneticisinde gizli aygıtlarda dxdiagda falan filan hiçbirinde yok. Görünen şey sadece Standart grafik bağdaştırıcısı ve 8 MB. Gpu-z da 2 gb ve 256 bit olarak gösteriyor ama ismi standart grafik bağdaştırıcısı. Yüklediğim işletim sisteminden olabilirmi diye düşünüyorum arkadaştan aldım nerden oldugu indirildiği belirsiz bişey gibi.

Kart:
Asus R9270-DirectCU II OC 2GB 256 Bit GDDR5

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
P
9 yıl
1800 TL OYUNCU KASA TAVSİYESİ
İyi forumlar arkadaşlar ben 20-21,5 monitörlü 1800 tl ye oyun oynamak için sistem istiyorum.Tavsiyeleriniz neler ?
P
9 yıl
Laptopum 85 derece. Elimi koyamıyorum.
Arkadaşlar laptopum çok ısınmaya başladı elimi koymıyorum bazen yakıyor bildiğiniz. Faceden oyun oynuyorum çok.Hatta bazen 2 oyunu açıp oynuyorum. Biliyorum zorluyor ama bu kadar olur mu ? ve borularını söküp termal macunu yeniedim ama fayda etmedi.Bi abi soğutma borularının patlak olabileceğini soyldi. Ne yapmam gerekiyor. Asus K52F
P
9 yıl
Çok çok acil kapılar açılmıyor
Arkadaslar 2010 model mondeom var hava kapalı diye gosterge isiklarini actim ve tabi ondeki farlarda ufakta olsa yaniyor(siz buna nediyorsunuz bilmiyorum oyuzden oyle anlattim) konuya gelelim,arabayi parkettim ama bu gosterge isiklarini kapatmayi unutmusum gunduz diye. Sabah 11 gibi biraktim aksam 5 gibi yanina gittim kumandaya bastim acilis sesi geldi ama aynaalrda kapilarda acilmadi ve ne hikmetse klima dugmelerinin isiklari yanip sonuyor hic durmuyo, e arabada acilmiyo.Acaba gosterge isiklarini acik braktin diyemi oldu ne gibi bi sorun olabilir yardimci olun lutfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.