C

Çavuş
20 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
LG TV+MONİTOR ACILMAMA SORUNU
Iyi forumlar arkadaşlar. Evde tv olarak kullandigimiz 22 inclik bir lg tv+monitor var bir gün tik diye gitti hic işik yanmiyor. Condansatorleri degistirdim yine tik yok paneli kontrol ettim, power karti, calisiyor sanirim sinyal kartina baglandigi kisimdan elektrik geliyor iki adet 15 voltluk baglanti ve iki adette 5.1 voltluk kisimdan elektrik aliyorum fakat monitorde hic isik veya herhangi bir yasam belirtisi yok bu konuda tecrubeli olan arkadaslar benimle paylaşabilirmi ? Fazla elektronik bilgim yok aciklayici olabilirlerse sevinirim, tesekkur ediyorum şimdiden
C
9 yıl
LCD MONİTÖRDE DALGALANMA SORUNU (OYUNDA)
İyi geceler arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Sistemimi yazıyorum asus m5a97 anakart, gtx 660 ti, gskill ripjavx 8 gb 1600 mhz ram thermaltake toughpower 650 watt modüler güç kaynagı, Sorunum oyuna girdigimde feci şekilde bir dalgalanma oluyor, monitörümü başka monitörle denedim yine aynı anakarttan coil whine benzer bir ses geliyor işlemci yük altındayken başka ekran kartıyla denedim aynı , power sapply içindeki kondansatörleri değiştirdim değişen birşey olmadı daha önce başına böyle bir olay gelmiş bir arkadaş varsa yardım istiyorum sizce sorun ANAKART mı? POWERSAPPLY mi? iyi geceler arkadaşlar..
C
10 yıl
S3 İÇİN CUSTOM ROM
Arkadaslar sizden rom tavsiyesi istiyorum görünüşe önem veriyorum bu telefonum rootlu ve kerner atmadan rom yükleniyormu ve nasil rom yüklüycem kisa bir bilgi verirmisiniz android 4.3 kullaniyorum ve telefon asiri derece sisti kasim kasim kasiliyor.
C
10 yıl
Ram slot sorunu ??
Oncelikle selamin aleykum hayirli geceler arkadaslar. Arkadasimin sisteminden bahsetmek istiyorum amd phennom 9550 islemci anakart gigabyte ga m720-us3 500watt cooler master power suan 2*1 ram takili 1 ve 3 slot bos 1 er gb daha ram takmak istiyoruz fakat tik yok power degistirdik denedik yok islemci degistirip denedik yok ramleri 3 ve 4 takinca bir sorun yok calisiyor hepsi ama 1 ve 3 slot calismiyor hicbirsekilde her kombinasyonu denedik uzun bir bip sesi geliyor yardimci olabilicek olan varmi acaba yardimci olursaniz cok sevinirim atladigimiz bisey olabilirmi acaba bios guncellemesi yapildi bios sifirlandi ama yok malesef. Tesekkur ederim
C
10 yıl
Crossfireden anlayanlar bakabilir mi ?
Arkadaslar sorunsuz crossfire deneyimi yasiyordum 3 haftadir taki buguna kadar bugun driver hatasi almaya basladim. Format attim sorun yine ayni kartlarin ikisini gormemekle beraber mavi ekran aliyorum yazilimdan dolayi ne denediysem olmadi sizce sorun nedir sistem : asus m5a97. Amd fx 4100 4.2 ghz. Msi 6850 ocli xfx 6850 thermaltake 650 watt qfan. Ne denediysem care olmadi baska driver ile denedim sonu yine ayni islemci isisinda bir sorun yok kartlarinda oyle. Birden bire olmaya basladi cozum onerilerinizi ogrenirsem sevinirim tesekkur ederim simdiden
C
10 yıl
İphone 4s sorunu
Hayırlı geceler arkadaşlar, benim iphone 4s imde ios 7.0.2 den sonra wifi bozuldu soluk gri şeklinde acamıyorum buzluga koydum ısıttım sorun düzelir gibi oluyor fakat wifi ağlarını bulmuyor buzluktan sonra telefonumun sarjı boşalıyor, ve normal kullanımda hafif ısınıyor gibi. ios 7.0.3 de ise ayarlara geç giriyor 20 sn. kadar sonra telefona ve mesajlarada aynı şekilde yavaşlık söz konusu restore ettim sorun aynı yazılımıda itunesden geri yükledim değişen bir şey yok yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. en azından su yavaşlık söz konusunda değerli bilgilerinize ihtiyacım var teşşekür ederim şimdiden.
C
11 yıl
LAPTOPTAN ANLIYAN ARKADAŞLAR İÇERİ
Merhabalar arkadaşlar Toshiba qosmio f60 model bir notebook sahibiyim fakat şöyle bir sorunum var adaptörü taktığım anda fiş ışığı turuncu yanıp sönüyor haliyle bilgisayar açılmıyor bataryası üsteyken adaptör takıldığında sorunsuz bir şekilde kullanıyorum Fakat üniversite için sakaryaya geldim. Bataryamıda yenisiyle değiştirmek durumunda kaldım fakat yeni aldığım bataryada sorun cıktı ve servise gönderdim 1 haftadır madurum ve bilgisayara çok ihtiyacım var ben bunu nasıl açabilirim en basitinden adaptör ucunu bir ara kablo vasıtasıyla batarya + - kutubuna değdirerek acabilirmiyim bu konuda adaptör ucunun kutupları ve batarya girişine baglıycagım ile ilgili bir bilgi alabilirmiyim. Birsürü adaptör denendi sorun aynı adaptördede bi sorun yok zaten anakartının fiş soketinden anakarta doğru akım sağlıyan dirençlerde sorun var ben cok kucuk olduğu için girişemedim korktum bir bilgisayarcıyada güvenebilicek biri değilim cunku uzun zamandır bu işin içindeyim. Laptoptan pek anlamıyorum, yardımcı olabilircek biri varsa yardımcı olursa gerçekten çok minnettar kalırım teşekkür ederim.
C
11 yıl
Arkadaşlar RADEON 6850 LAZIMM !!!!
Elimde 2 adet gskill ripjawsx 1600 mhz ddr3 ram var kit bunlar garantisi mevcut fakat faturası kayıp overclock görmediler hiçbir sorunları yok ben verebilirim garantisini. Cross fire yapıcamda elinde fazla bulunan istanbul içi eldem teslim olucak dönerse sevinirim.
C
11 yıl
Laptop ısı sorunu yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar. Öncelikle siteyi sürekli takip ediyorum fakat şu konu için üyelik açma ihtiyacı duydum neyse çok uzatmadan konumuza gelelim.

Toshiba qosmio F60-13k aşırı ısınan bi makine yaklaşık bir hafta kadar önce ailemle tatil haberini duyduktan sonra masaüstümü bırakıp bunu kurcalamaya başladım fakat bu alet bana kendini duvarlara vurdurucak kadar aşırı ısınıyordu içini açıp temizledim ve arctic mx2 ile macununu yeniledim masaüstünde 90 derece olan ısılarını 60 kadar indirmeyi başardım fakat sorun şu ki oyun oynamaya çalışsam makinede frame düşüyor sürekli bu durum inanılmaz canımı sıkmaya başladı sizden yardım istemeye karar verdim ben ısıdan olduğunu düşünüyorum içi falan tertemiz benim bulduğum kendimce çözüm ise thermal macunu mx4 ile yenilemek. Bunu almak için 12 saat sabahtan akşama kadar çalıştım bu durum o kadar canımı sıkıyorki sabahın 5.30 da yazmamdan anladığınız üzere uyku uyuyamıyorum. İlgilenen, okuyan, yardımcı olan Herkese şimdiden teşekkür ederim Hayırlı ramazanlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.