R

Çavuş
12 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 yıl
G103 Klavye Aldım Kahve Döküldü
Herkese merhaba DH kullanıcıları, başlıkta da belirttiğim gibi hepsiburada.com'dan yeni bir Logitech G103 klavye aldım ancak birkaç gün önce kahve döktüm.



Numpad tarafındaki 1,4,5,7,8,9 (numara) ve /,* (sembol) tuşları diğer tuşlar kadar rahat basmıyor. Tatlı kahve tuşlara basmayı biraz engelliyor.

Bana hepsiburada ya da Logitech yardımcı olabilir mi? ya da benim bu problemim için ben bir şeyler yapabilir miyim?

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

İyi forumlar...
R
9 yıl
TL-WN822N adaptöre 5 m uzatma kablosu aldım ama,
Merhabalar, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. TP LINK TL-WN822N kullanıcısıyım, normalde adaptörümde 1.5 metre Mini USB+1.5 metre uzatma kablosu kullanıyordum ancak orjinal kablom bozuldu ve yeni 1.5 metre USB-Mini USB kablo + 5 metre uzatma kablosu aldım. WiFi adaptörüm ile bilgisayar arası biraz uzak ve kabloya zarar gelmesin diye uzun aldım 'uzatma' kablosunu.

Ancak bilgisayara taktığımda bağlanmam gereken WiFi a bağlanmıyordu ve çok az sayıda bağlanabileceğim internetleri gösteriyordu. Örneğin ; 1.5m+1.5m kullanırken 10 tane internet gösteriyorsa, 1.5m+5m kabloları kullandığımda 2 tane internet gösteriyordu. Biraz araştırdım ve 3 metre den sonra WiFi ler randımanlı çalışmıyormuş ve sinyal düşüyormuş. 5 metrelik kablo elimde kaldı.

YANİ, 1.5 metre Mini USB kablom var, 5 metrelik kabloyu da geri yollayabilirim. 5 metrelik kabloyu yollarsam uzatma kablosunu kaç metre almalıyım?

Uzun yazdım farkındayım, özür dilerim. Emeğiniz için çok da teşekkür ederim :) Yardımcı olursanız da çok sevinirim :D
R
9 yıl
GF9600GT Kurtarabilir miyiz?
Cümleten Selamın Aleyküm. Elimde bir ekran kartı var. Efsane diyebileceğimiz bir ekran kartı. GF9600GT.

Bu kartın fanı çalışıyor ancak kendisi monitöre görüntü aktaramıyor. Fırınlama yapabilirim küçük bir araştırmayla olmayacak şey değil.

Ancak kartın içindeki tüpe benzeyen şeylerden bir tanesi patlamış. Bence o yüzden çalışmıyor. Yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum.

ScreenShot

http://i.hizliresim.com/BMvOAv.jpg
http://i.hizliresim.com/ZDM5EZ.jpg
http://i.hizliresim.com/l73QWb.jpg
http://i.hizliresim.com/VVPQMr.jpg
R
9 yıl
M2262D USB VİDEO
Herkese merhabalar. Uzun süredir forumda yoktum yeni bir soru ile geleyim dedim :) Açtığım konu önceden insanları çok yormuş ve eski bir konu biliyorum ancak ben bu televizyona (LG M2262D) sahibim ve televizyon hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.

Televizyonun USB girişi var ancak video oynatmıyor bunu nasıl etkinleştirebilirim? Hama 12087 kumanda ile olabiliyormuş ancak aradım yurt dışı sitelere de baktım, bir sonuç bulamadım. Hama 12087 değilde şu an bulunan farklı bir kumanda ile yapabilir miyim?

Video oynatmayı orjinal kumanda ile yapabilir miyim? Yazılım güncelleme ile oluyorsa nasıl güncelleyebilirim?

Televizyondaki mevcut sürüm : 3.10.0

Eğer bir bilginiz varsa lütfen esirgemeyin, yardımcı olun.

İyi günler, kolay gelsin :)
R
10 yıl
Vestel Televizyonuma Wi-Fi Dongle almak istemiyorum farklı bir yolu var mı?
Herkese merhabalar. Benim elimde 32PF7050 Vestel Smart TV var ve bende televizyondan internete bağlanmak istiyorum. Dahili Wi-Fi yok, bu yüzden Vestel den 60 TL lik bir dongle almam lazımmış. Az önce okuduğum bir yazıda Nano Router in bu işi çözeceğini gördüm ama o da 60 TL :) Çok para harcamak istemiyorum bu tür aletlere. Zaten elimde bir TP-Link WN822N (bunu kullanıyorum) bir de TP-Link WN722N var. Herhangi bir yolla WN722N yi kullanamaz mıyım?
R
10 yıl
ZTE Grand X V970M (V970) Root ve Rom
Herkese merhabalar. ZTE Grand X kullanıcısıyım. Telefon bütün programlar kapalı olsada RAM dolu olduğundan şarj çok yiyor. Bir gün geçmeden şarjı bitiyor. Bende root ve rom yapmak istiyorum. Ayrıntılı bilgi ve RAM i az kullanan bir rom önermenizi rica ediyorum. Teşekkürler
R
10 yıl
\"Kore Malı\" Telefon Nedir? Nasıldır?
Herkese merhabalar. Bir telefoncu Samsung S4 Mini'yi 325 TL civarı satıyordu. 'Fiyatı neden böyle?' diye sorunca da 'Kore malı olduğu için' cevabını aldık. Bir pazarlama sitesinde daha S5'i 289 TL'ye, S4 Mini'yi 185 TL' ye satıyordu. Bu "Kore Malı" olayı nedir? Açıklar mısınız?
R
10 yıl
İstek Oyun : WWE RAW 2008
Herkese merhaba. Biraz nostalji olsun diye bir oyun istiyorum. Sizde varsa veya link bulursanız bana özelden atar mısınız? Oyun WWE RAW 2008. Bu oyunun Total Edition'u var. Ben Total Edition'u istemiyorum. Sade olan RAW 2008'i istiyorum. :)

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
R
10 yıl
1000-1300 TL Arası Bilgisayar Toplamak İstiyorum.
Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi 1000-1300 TL arası bir bilgisayar toplamak istiyorum. Monitörüm +DVD Writer+ 80 gb bir hdd var. Bilgisayarı genelinde oyun için istiyorum. Bunların dışında kasayı yenilemek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
R
11 yıl
MAX. 600 TL YE TELEFON ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ?
Merhaba. Başlıktada belirttiğim gibi max.600 TL'ye bir telefon alacağım. Hangi telefonu önerirsiniz? Benim araştırmalarıma göre LG L5 E612 iyi telefon , Samsung Galaxsy S Duo süper telefon ama pahalı :( ve de Samsung Galaxy Ace 2 ya da Ace.


ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.