R

Yüzbaşı
22 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
642 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 ay
[Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın!
BU SAATTEN SONRA KATILIM YAPICAKLAR KOTA HER AN DOLMUŞ OLABİLİR ONA GÖRE HAREKET EDİN
!!! 17.11.2023 09:29 itibariyle KOTA DOLDU !!!

!!! Odeabank uygulamasına saat 23:30 ile 01:00 arası tedbiren gerekmedikçe girmeyin sistem güncelleme esnasında yatırım bakiyesi 0 alabiliyor. !!!


Bununla ilgili yaptığım başvuruda sistemsel kaynaklı bir hatanın olduğu ve bir kaç gün içerisinden bu sorunula ilgili sistem güncellemesi yapılacağı bilgisi verildi.



< Resime gitmek için tıklayın >





  • 2.000 kişi ile SINIRLIDIR !
  • Kampanyadan 4 Ekim 2023- 31 Aralık 2023 tarihleri arasında dijital kanallardan başvuru formunu tamamlayarak dolduran yeni müşterilerimiz veya Odeabank A.Ş. şubelerinden hesap açan yeni müşterilerimiz aşağıdaki koşulları yerine getirerek faydalanabilecektir.
  • İlgili tarih aralığında yeni müşterimiz olan gerçek kişilerin, 31 Aralık 2023 tarihine kadar 25.000 TL değerinde yatırım ürünü (ek-1'deki seçili yatırım fonları, seçili yatırım fonlarını içeren Rob’o Portföy, hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono) alması ve ardından yine bu tarihe kadar mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılım tek seferliktir ve ödül kazanımı, kampanya katılım şartlarını sağlayan ilk 2.000 müşteri ile sınırlandırılmıştır. Kampanya katılımı 2.000 müşteri sınırına ulaşıldığında veya 31 Aralık 2023 tarihinde sonlanır.
  • 25.000 TL değerinde yatırım ürünü almış ve mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılmış yeni müşterilerimiz, kampanya katılımları başarılı şekilde gerçekleştiği anda 1.000 TL değerinde Hediye Fon kazanacaktır. Kampanya katılımı gerçekleştikten sonraki 30 gün boyunca ortalama minimum 25.000 TL değerinde yatırım ürünü (ekli yatırım fonları, ekli yatırım fonlarını içeren Rob’o Portföy, hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono) bulundurmaya devam etmeleri halinde 30 günlük süre sonunda ek 4.000 TL değerinde daha Hediye Fon kazanarak toplamda 5.000 TL değerinde Hediye fon kazanmış olacaklardır. Katılım anındaki 25.000 TL hesaplanırken yabancı para cinsinden olan yatırım ürünlerinin bakiye büyülüğü katıl’a basıldığı anda geçerli olan kur ile Türk Lirası karşılığı üzerinden hesaplanacaktır.
  • 25.000 TL’lik aylık ortalama yatırım ürün bakiyesi hesaplanırken portföyün değer kazanç ve kayıpları da hesaplamaya dahil olacaktır ve hesaplamalar gün sonu portföy kapanış değeri ile yapılacaktır. Örneğin, ilk 20 gün ortalama toplam yatırım büyüklüğü 25.000 TL olan müşterinin son 10 gün toplam yatırım büyüklüğü 0 TL ise, 30 gün ortalaması 25.000 TL üzeri olmadığı için 4.000 TL’lik ek hediye fon ödülünü kazanamayacaktır.


https://www.odeabank.com.tr/kampanyalar/hemen-odeali-olun-25000-tl-yatiriminiza-5000-tl-hediye-fon-firsatini-kacirmayin-13263



Yapıcak olan için rehber:

  • Odea bank uygulamasını indirip görüntülü görüşme ile müşteri olunuz.
  • Müşteri olduktan sonra uygulamaya giriş yapınız
  • Alt tablar'dan Yatırımlar'a tıklayıp Risk Profilini doldurunuz.
  • Fon alımı için 1 iş günü sonra işlem yapılabilir bu işlemleri yaptıktan 30 dakika sonra ama yinede deneyebilirsiniz belli olmuyor.
Geçerli Fon Listesi: https://www.odeabank.com.tr/medium/document-file-866.vsf

Güvenli fon isteyenler RPP ve IOP fonlarını tercih edebilir para piyasası fonları yıllıkta %30 üzeri getiride sağlayabilirler en risksizi bunlar tercih sizindir.

  • Hesaba en az 25 bin yatırdıktan sonra Yatırımlardan 10:15 ile 13:30 saatlari arasında RPP ve IOP alabilirsiniz anında hesabınıza geçer. 13:30 sonrası ertesi güne sarkar.
  • Alım gerçekleştikten sonra anasayfadan alt butonların üstünde kaydırma çubuğunu kaydırın kampanyayı göreceksiniz. Göremezseniz uygulamayı kapatın açın ekrana gelecektir.
  • Kampanyaya tıklayıp, kampanyaya katıl demelisin ve ardından hediye fon seçimi yapabilirsiniz.
Hediye Fon Listesi: https://www.odeabank.com.tr/medium/document-file-867.vsf

Hediye fonunu blokeli olarak hesabınıza yansır, 1 iş günü sonra hediye fonunuz bloke kalkıp kullanabilir olacaktır.
Eğer 4 bin hediye fonu kazanmak istiyorsanız 30 gün boyunca 25 bin üzerinden bu fonlarda tutmalısınız.
R
3 yıl
80-85k Araç Tavsiye
Merhabalar, artık mecburiyetten araç almak durumundayım. Bütçem maksimum olarak nakit + kredi 80-85bn daha üstüne maalesef çıkamam. 4 kişilik bir aileyiz sağa sola gitmeye veya en basiti akrabalara gitmek bile ciddi çile şu durumda masrafları vs cabası zaten. Uzun mesafe olarak en fazla yapılacak yol 200-250 km geçmez bana göre uzun mesafe bile sayılmaz. Yıllık ortalama 7-8bn arası yol yaparım. 4-5 senedir araçsızım tam zamanında araçsız kalmışım. Para biriktirip toparlanana kadar fiyatlar arşa çıktı.

Dizel araç tercih etmiyorum. Benzinli veya +LPG olabilir çok kilometre yapan uzun yol giden biri değiliz. Hatckback araç tercih ediyorum arkamdan kardeşim ve annemde öğrenmek istiyor işimizi görüyor hatckback, sedan pekte hoşuma gitmiyor tabi 500-600k olanlar malum araçlar hariç

Araçlarla ilgili çok anlamam az çok herkesin bilgi kadar aklımda 2010-11-12 model i20, fiesta ve corsa var. Bütçeme göre genelde hasar kayıtlı araçlar var ağır hasar olmadan az çok hasarlı araç ilanları var denk geliyorum. Bir şekilde denk getirebilirim diye düşünüyorum.

Sizce bu 3 araç nasıldır hangisi daha öncelik vermeyelim. Bana sanayi yolu aratmayacak tıkırında giden aşırı masraf çıkarmayacak olanı tavsiye edersiniz veyahut başka marka model ne önerirsiniz. 2010 altı araç almayı düşünmüyor hurdalar resmen 2005 fiesta, getz bile 70bn çekiyorlar. Almışken en az 5 sene bineceğim belki daha fazla eski olan daha da eskiyecek.

Fikirlerinizi ve görüşlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
R
8 yıl
Döşeme Klipsleri
Herkese merhabalar, arabamdaki merkezi kilit sorunlarından dolayı ve döşemelerin alt tarafının sallanmasından artık uyuz olup komple 4 kapı döşemesini söktüm, döşemelerin arkasında bulunan klipsleri döşemeci ve hırdavatçıya sordum fakat yok dediler internetten araştırdım ve ürünleri buldum fakat aynı mı tam kestiremedim sizlerede sormak istedim.

< Resime gitmek için tıklayın > Yerine alınacak ürün tıklayınız
< Resime gitmek için tıklayın > Bu ürünü bir türlü bulamadım üzerindeki yuvarlakta 7 yazıyor ona göre yerine alınacak ürün [url=http://www.reyondanal.com/klips-vida-beyaz-m8-4x8-9x9-7x3-7-pmu20550]tıklayınız[/link]
< Resime gitmek için tıklayın > Yerine alınacak ürün tıklayınız (Boyutlarını nasıl ölçülüyor anlıyamadım tahminen budur)

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, var ise altarnetif ürün belirtirseniz sevinirim ve son olarak kapı kilitlerinin çuğunun altında bulunan bir yuvarlak var aldığımdan beri kırık kilitle oynuyor onuda bi türlü bulamadım parçalarını çıkartınca vidalı gibiydi
R
10 yıl
İki Tv Arasında Kaldım?
Merhabalar Tv alacağım fakat 2 ürün arasında kaldım sizlerden bi fikir istiyorum.
1) SAMSUNG 40F6470
2) LG 42LA640S
R
10 yıl
Bulanık yazı sorunu
Merhabalar macbook pro aldım içine coressover ile office 2010 kurdum fakat yazılarında bi bulanıklık var bunu nasıl çözebiliirim ?< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
Macbook Pro Tavsiye ?
Merhabalar ultrabook tarzı bilgisayar almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir kaç şey var aslında aklımda Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro var bunu seçmemin nedeni pil süresi.Pil süresi olarak Yerleşik pil (9 saat)2 yazıyor.Benim bilgisayarda kullancağım uygulamalar tarayıcı,dreamweaver,wamp server ve itunes programı bunlarla yaklaşık olarak ne kadar idare edebilir batarya 5 saati bulsa bana yeterli zaten birde boot camp ile içine windows kuracağım çünkü sql server ve visual basic kullanacağım bunlarlada ne 5 saat götürse yeterli olur.
Sizce bataryası bu kadar götürürmü veya kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsa.Birde windows üzerinden cs,half filan ufak çaplı oyunlar oynanır sanırım ?

Macbook Pro Link:http://store.apple.com/tr-edu/buy-mac/macbook-pro?product=ME865TU/A&step=config

veyada bu fiyata veya daha uygun başka bir ultrabook varmıdır ? Bataryası en az 5-6 saat gidecek.
R
11 yıl
mpci wifi kart ?
Merhabalar bilgisayarımda mpci comba kart slotu var wifi kart almak istiyorum intel marka ? Sıfır satan bir web site varmıdır türkiye içi ?
mpci wireless kart ve anten.
R
11 yıl
Php ajax jquery sorunum(Çözüldü)
Çözüldü.
R
11 yıl
Fotoğraf makinası tavsiye lazım
Arkadaşlar bir fotoğraf makinası almaya karar verdim fakat makinalar ile ilgili hiç bir bilgim yok max bütçem:400₺ yarı pro bir bakıyom sizlerin tavsiyelerinide bekliyorum.
R
12 yıl
arkadaşlar kendime yeni bir kasa toplıyacam böyle bir sistem topladım sizce nasıl 2-3 sene idare edecek sistem mi ? lütfen amd demeyin sevmiyorum kişisel bir konu + koyduklarım kendi seçtiklerim eğer uygun fiyata daha iyi ürün varsa bi cvp atarsanız çok sevinirim.


Anakart :
Maximus V Gene 442 TL Vatan %25 indirimli +
Maximus IV Gene-Z 386 TL Vatan %25 indirimli
Maximus IV Gene-Z/Gen3 391 TL Vatan %25 indirimli

Ekran Kartı :
SAPPHIRE HD7850 378 TL Vatan %25 indirimli +

SSD :
KINGSTON 120GB HYPERX 3K 235 TL Vatan %25 indirimli +

Kasa :
Dark Orion Kırmızı Led Fanlı Oyuncu Kasası 113 TL Teknobiyotik +
Aerocoll Vs-3 Mid tower oyuncu kasası 89 TL Teknobiyotik

Ram :
16 Gb ? 220 TL ? +

İşlemci :
INTEL CORE I7 3770 3.4GHz 8MB 601 TL Vatan %25 indirimli +
INTEL CORE I7 3770K 3,5GHZ 8MB 670 TL Vatan %25 indirimli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.