Arkadaşlar iphone 6+ 64 GB kullanıyorum bugun sabah 2 kere telefon kendine reset attı.Sizce iphone 6 ya geçmelimiyim onun şarj süresi nasıl acaba 6+'ın şarjından çok memnunum ama bu sorunların ardı arkası kesilmeyecek gibi.Bir yandan da cihaz hep böle sorunlu olursa elimde kalmasından korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım.Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tabi , doğru söylüyorsunuz . Cihazın hep böyle "sorunlu" oldacağını Apple düşünememiş ve piyasaya sürmüş .
Sanırım siz bu işi biliyorsunuz.
Tabi tabi 6'ya geçin , onda sorun olmayacağının garantisi var ;çünkü Apple'ın ortak şirketi olan Pear firmasının üretimi düz 6 cihazlar ;o yüzden 6 kutularından "bu telefonda çökme olmaz" garanti belgesi çıkıyor. Güvenle düz 6 alabilirsiniz.
6 plustan 6 ya geçtim. Ios 8 6 da plusa göre daha sağlıklı çalışıyor. Plusla ilgili ufak tefek Sıkıntılar mevcut. Ileride düzeltilebilir tabi ama ios 8 ki plusta optimizasyon sorunları var. Batarya konusunda tabi ki fark olacak ama iPhone 6 nın bataryası kullanılamayacak kadar kötü değil
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.