Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
700
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bugün rastladığım bir video İçeri lütfen
Ö
12 yıl (1226 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız
Normalde din ile ilgili tartışma çıkarmam hatta din ile ilgili konulara yorum bile yazmam ama bugün youtube da bu videoya rast geldim ve izledim ve cidden inanamadım videoda sorulan soru ailenizden biri ateist olsa ne yapardınız,yeminlen röpörtaj yapılanların yarısı keserim öldürürüm asarım diyor adam kendi çocuğun olsa diyor,adam yine öldürürüm diyor sizin düşünceleriniz neler bu konuda beyler?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Ö
12 yıl (1226 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

up up düşünceleriniz neler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (5915 mesaj)
Yüzbaşı

öldürürüm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.