Ö

Yüzbaşı
21 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ö
9 yıl
Özgecan Aslan ekşi sözlük sorum var
Arkadaslar eksi sozlukte bir arkadas uzunca yazmisti tecavuzculere icerde neler yapildiklarini birisi o entrynin linkini atabilirmi varsa?
Ö
10 yıl
Bugün rastladığım bir video İçeri lütfen
Videoyu izlemek için tıklayınız
Normalde din ile ilgili tartışma çıkarmam hatta din ile ilgili konulara yorum bile yazmam ama bugün youtube da bu videoya rast geldim ve izledim ve cidden inanamadım videoda sorulan soru ailenizden biri ateist olsa ne yapardınız,yeminlen röpörtaj yapılanların yarısı keserim öldürürüm asarım diyor adam kendi çocuğun olsa diyor,adam yine öldürürüm diyor sizin düşünceleriniz neler bu konuda beyler?
Ö
10 yıl
West gitti
beyler west bende gitti 500 ping maçta bekliyoruz öyle sizdede böylemi
Ö
10 yıl
Ortalama İle Geçme Kalktı Mı?
Arkadaşlar lise 1 'e gidiyorum 1 tane zayıfım var ve liselerde 2.50 ortalamayı tutturunca direk geçebiliyoruz ya,hocalarım artık o 2.50 ortalama ile geçme kalktı diyor sizin bir bilginiz varmı?
Ö
10 yıl
League Of Legends Vine Türk server
https://www.facebook.com/photo.php?v=309847389170967&set=vb.247732328715807&type=2&theater beyler artık vinelarda bile tr serverıyla dalga geçiyolar 0:39 a gelin kahkaha attım
Ö
10 yıl
Alex Ich Gambitten Ayrıldı.
Gambit Gaming’in resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Alexey “Alex Ich” Ichetovkin kendi isteğiyle takımdan ayrıldı.

Yapılan açıklamada kısaca şunlara değinildi;

Alexey, Gambit Gaming takım yönetimine ayrılmak istediğini Mart ayında bildirdi. Yaptığımız görüşmede Alexey sürekli uçuş yapmaktan fiziksel olarak rahatsızlık duyduğunu ve ailesine daha fazla vakit ayırmak istediğini belirtti. Bu görüşmeden sonra kendisine iki seçenek sunduk.

1) Alexey’in kaptanlığında ikinci bir takım kurmak istedik. Kendisini sürekli hazır hissetmesi ve Gambit Gaming’e yeni oyuncular yetiştirmesi amacıyla bu tür bir teklif sunduk.

2) Birinciye alternatif olarak kendisinin ana kadroda kalmayı sürdürmesini ve ailesiyle birlikte onu Köln’e yerleştirmeyi teklif ettik.

Sonuç olarak Alexey takımdan ayrılmayı tercih etti. Onunla çok büyük başarılara imza attık ve kendisine teşekkür ediyoruz.

Aynı haber içerisinde Alex Ich’in açıklamasına da yer verildi. Alex Ich ayrılmasını yukarıdakilere ek olarak takımın durumuna bağladı. Takımın eski heyecanını yitirdiğini, 2013 EU LCS Bahar Sezonu’ndan sonra her takım üyesinin kendini çok büyük görmesinden ötürü ahengin bozulduğunu ve artık takım olarak değil, bireysel olarak hareket ettikleri için takımdan ayrılmayı istediğini söyledi.

Alex Ich’in ne yapacağı henüz belli değil ancak çeşitli söylentilere göre ise k0u, Nukeduck, Freeze ve Mithy ile yeni bir takım kuracak
Ö
10 yıl
İsim önüne takım ismi koymak
Merhaba arkadaşlar ben fnatic hayranıyım tam hayran değilde seviyorum tutuyorum, şimdi ben ismimin başına FNC yazsam herhangi bir sorun çıkarmı sonuçta isim kullanıyoruz ya?
Ö
10 yıl
Hangi Champ ile kaç maç attık
Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi hangi champ ile kaç maç attığımızı nereden öğrenebiliriz toplam maç sayısı ranked +normal game ?
Ö
10 yıl
Macro\u0027lu mouse tavsiyesi
Evet arkadaşlar yaklaşık 2 saat sonra mouse ve kulaklık almaya gideceğim max 70 liralık makrosu olan bir mouse önerirmisiniz, çokta kötü olmasın
Ö
10 yıl
Beyler çok mutluyum
Bugün rp yüklemiştim graves almıştım ama mafia graves alsammı almasammı diye kararsız kalmıştım sonra alırım dedim bir tane gizemli kutu açayım dedim ve mafia graves çıktı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.