Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1478
Tıklama
0
Öne Çıkarma
THERMALTAKE FRIO ADVANCED vs COOLMASTER NEPTON 280L
J
11 yıl (334 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

THERMALTAKE FRIO ADVANCED şuan sahip olduğum soğutma sistemi. Soğutma konusunda gayet memnunum. İmzam da yer alan sistemle en fazla 36 dereceyi görüyorum. Ancak sıcaklığı dışarı çok aşırı derecede veriyor. Z11 Plus Kasam var. Öyleki, oturduğum odanın sıcaklığı en az 5 derece fark ediyor. (Test Ettim)

Günün 18 saatini PC başında geçiren biri olarak bu durum rahatsız edici düzeyde oluyor. O yüzden COOLMASTER NEPTON 280L almayı düşünüyorum. Sıvı soğutma ile birlikte bu sorundan kurtulurum sanırım. Tam olarak bilmiyorum. Kullanmış arkadaşlar bu konuda bilgi verirse iyi olur. Şahsen 400 Lirayı da boşu boşuna çöpe atmak istemem.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.



G
11 yıl (27404 mesaj)
Yarbay

O sorundan kurtulsam bile o kadar para vermem ben kusura bakma ama o fanın amacı o zaten hem kış geliyor iyi olur o zaman yaza bakarsın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.