Arkadaşlar merhaba. Öncelikle acil olduğu için daha çok dikkat çeker diye buraya konu açtım. Yöneticilerden ricam 1 günlüğüne konu burada kalabilirse memnun olurum.
Gece park ettiğim 73 model vosvosumun sol ön çamurluk ve tamponu hasar almış. Kim yaptı nasıl yaptı bilmiyorum. Çevrede kamera bulunmuyor. Ne yapmam gerekir?
Not: Araç yaşı itibariyle kaskosuz. Sadece sigortası mevcut.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Geçmiş olsun hocam geçen benim de araçlarımdan birine vurdular arka tampon ve sol arka çamurluk aynen böyle oldu.göçük yoksa tinerle bir silin iyice sonra pasta cila ve rötuş boyası yaptırabilirsiniz ben bela okumakla yetindim bunu yapan hayvana
Hep park ettiğiniz bir yer mi ? Mesela gece 2-3 gibi çıkıp araba araba dolaşsanız 1-2 km içindeki sokaklara park etmiştir belki gece uzağa park edeyim yarın düzeltirim farkedilmez kafasında bir sorumsuz olabilir.
Sirkecide trafik mahkemesi var adi farkli olabilir. Orada dava acmak sureti ile fondan para alabiliyorsunuz diye biliyorum. Trafik sigortanizin oldugu kurulusu arayin daha detayli bilgi verirler. Benim bilgim biraz kulaktan dolma.
Geceleyin veya sabah olmuş olay, bir arkadaşım görmüş bu sabah 11 gibi. Ben 4 saat önce farkettim. Sanırım yapılacak birşey yok. Trafik polisinin yanina gittim çevirme yaparken,bazı sigorta şirketleri karşılıyor, görüş dedi. Bizim yapacak birşeyimiz yok maalesef, olmazsa cebinden karsilaman gerekir dedi.
Gece park ettiğim 73 model vosvosumun sol ön çamurluk ve tamponu hasar almış. Kim yaptı nasıl yaptı bilmiyorum. Çevrede kamera bulunmuyor. Ne yapmam gerekir?
Not: Araç yaşı itibariyle kaskosuz. Sadece sigortası mevcut.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >