Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
871
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OLmuş mu?
C
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,

Öncelikle bu işlere yabancı değilim fakat bir süredir uzağım bu aralar ne neye darboğaz yapar kim nereye koşuyor pek bilmiyorum bi kaç saatlik araştırmalarım sonucunda bence f/p oranı yüksek olan bir PC topladım,müdavimlerden ricam daha iyi f/p çıkartabilirler mi?

İntel fanatiği değilim yalnız 8350 ile şu yazdığım işlemci OC işin içine girmediği sürece hemen hemen aynı performansı veriyorlar,o yüzden AMD olmaz..2000 TL max

Anakart

Wibtek z87 m pro 152lira
İşlemci core i5 4430 405 Lira
2+4 GB Kingston 175 Lira
r7 265 turbo duo 390 Lira
zalman t2 80 Lira
Deep Cool DA500-M 500W 80+ Bronze 175 lira
Sandisk SDSSDHP-256G-G25 256GB Ultra Plus SSD Disk 336 Lira

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.