Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1203
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skype 'Size ait bir Skype hesabı bulunamadı' mesajı
A
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İyi akşamlar arkadaşlar,
yeni versiyonu yükledikten sonra kullanıcı adı ve parolamla giriş yapmaya çalıştığımda hatalı kullanıcı adı uyarısı aldım ve Skype hesabıma giriş yapamadım.
Sonrasında parolamı değiştirmek ve giriş yapmak istediğimde de bana bir kod yolladı Skype.- bağlı e postama -
Bu kodu takip edip girdiğimde ise "Maalesef size ait bir Skype hesabı bulunamadı. Lütfen daha fazla yardım için müşteri desteğiyle iletişim kurun" mesajı geldi ekrana. Tüm yardım topiklerini görüntüledim, yardım forumuna yazmaya çalıştım, işin ilginç yanı hesabıma ulaşamama sorunu yaşayan bana Skype foruma giriş yapmamı ve öyle yazmamı söylüyor. Bu da ayrı bir saçmalık olmuş, sorunum zaten hesabıma giriş yapamamam, foruma girip yardım istememi niye önlüyorsun?
Neyse, kısaca Skype a direk e posta yoluyla ulaşabileceğim bir e posta veya telefon vs yardım kanalı var mıdır? Ve hesabıma ne oldu, e postam ile yeni hesap açmak istediğimde bu e postaya bağlı bir hesap var diyor fakat bana yolladığı kodu girince böyle bir hesap yok diyor. Kısırdöngü. Ne yapmalıyım sizce?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.