A

Teğmen
05 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Philips Mkv Media Player ile SSD uyumu
Arkadaşlar iyi günler,
Hdd içerisinde arşivimde yer alan filmlerimi SATA SSD içine aktarıp Media Player üzerinden izlemek istiyorum. Şu anda Sandisk Usb kullanıyorum ama filmler büyük olduğu için SSD ye geçmek istiyorum. Sorularım şöyle;

1- Hp Pavillion dv6000 laptop üzerinden HHD deki filmleri SSD ye nasıl aktarırım. Bu laptopta bunu destekleyip desteklemediğini anlamadım, fiziki olarak kontrol ettim sağ tarafta genişçe bir giriş var sanırım orası olabilir. Ama yine de emin olamadım. İmkanım olmadığı için şu an fotoğraflayamıyorum.


2-Philips Media player kullanıyorum SSD desteği var gözüküyor özelliklerine baktığımda, fiziki olarak incelediğimde Hdmi girişi yanında yine genişçe bir bağlantı noktası var sanırım orası. Model şunun bir düşüğü;
http://www.vatanbilgisayar.com/hmp5000-mkv-media-player---kablosuz.html
Eğer bunlar uyumluysa SSD satın almayı düşünüyorum.

3- SSD satın aldığımda - eğer laptop destekliyor ve Media Player ım da uyumluysa tak çıkar şeklinde mi çalıştıracağım, yoksa belirli bir format vs. mi gerekli?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
A
10 yıl
Skype \"Size ait bir Skype hesabı bulunamadı\" mesajı
İyi akşamlar arkadaşlar,
yeni versiyonu yükledikten sonra kullanıcı adı ve parolamla giriş yapmaya çalıştığımda hatalı kullanıcı adı uyarısı aldım ve Skype hesabıma giriş yapamadım.
Sonrasında parolamı değiştirmek ve giriş yapmak istediğimde de bana bir kod yolladı Skype.- bağlı e postama -
Bu kodu takip edip girdiğimde ise "Maalesef size ait bir Skype hesabı bulunamadı. Lütfen daha fazla yardım için müşteri desteğiyle iletişim kurun" mesajı geldi ekrana. Tüm yardım topiklerini görüntüledim, yardım forumuna yazmaya çalıştım, işin ilginç yanı hesabıma ulaşamama sorunu yaşayan bana Skype foruma giriş yapmamı ve öyle yazmamı söylüyor. Bu da ayrı bir saçmalık olmuş, sorunum zaten hesabıma giriş yapamamam, foruma girip yardım istememi niye önlüyorsun?
Neyse, kısaca Skype a direk e posta yoluyla ulaşabileceğim bir e posta veya telefon vs yardım kanalı var mıdır? Ve hesabıma ne oldu, e postam ile yeni hesap açmak istediğimde bu e postaya bağlı bir hesap var diyor fakat bana yolladığı kodu girince böyle bir hesap yok diyor. Kısırdöngü. Ne yapmalıyım sizce?
A
10 yıl
Sms gönderim Bildirimi içerik bilgisi
Arkadaşlar merhaba, hepinize merhaba. Sorum şununla ilgili, sms yolladığımız numaradan bize gelen alındı bildiriminde bulunduğum ülke saatiyle farklılık gözlemliyorum. Bahsettiğim tek bir numara, sms i gönderdiğim şahıs büyük ihtimal Türkiye de fakat sms gönderildi mesajında -2 saat farkı var. Örnek veriyorum sms i yolladığım saat 16:25 bana gelen gönderim bildiriminde ise saat -14:25 te ulaştırıldı yazıyor.
Bu saat farkının sebebi alıcının telefonunun roaming te olması mı yoksa telefon saat ayarlarındaki bozukluk mu - ki bu bana pek mümkün gözükmüyor, çoğu telefon saati otomatik ayarlıyor artık. Eğer alıcı yurtdışındaysa benim sms lerimde farklı fiyattan mı tarifelendirilir, yoksa aynı Tr deki bir telefona sms yolluyormuş gibi mi ödeme yaparım?
Her türlü yardım ve bilgi için sağolun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.