Arkadaşlar bilgisayarım oyun konsolunu okumuyor. Önceden sıkıntı yoktu. Sanırım güç ile alakalı bir sıkıntı. Başka arkadaşın şarj aletini takınca sıkıntı olmuyor. Şarj aleti almadan sorun giderilemez mi? Format diyorsanız format atıldı. işletim sistemi win7 ve win8 de denendi. Oyun konsolları haricindeki bellek v.b. okuyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Oyun konsolu derken PSP falan mı? Cihazınızın adını yazın. Sorun kabloda veya konsolda olabilir(bazı cihazlar şarj aleti dışında bir kaynaktan şarj olmayabiliyor).
çok şükür hallettim arkadaşlar. Sanırım benim şarj aletinden kaynaklı bir sıkıntı idi. Şarj aletini değiştirdim. Ama çözmek için baya uğraştım çareyi değiştirmekte buldum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.