P

Onbaşı
22 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
Bu Süpürgelerden Hangisini Almalıyım
P
9 yıl
Recivera Giren Anten Kablosu Sürekli Yanıyor
Değerli arkadaşlar 1yil once taşındım ve d smart aldım tv min de dahili uydu alıcısı mevcut. Tv nin markası lgla660s. Benim sorunum anten kablosunun çatıdaki ve uydu alicisindaki bağlantı noktalarının sürekli yanması. Ben sitede oturuyorum en az 6 7 defa merkezi sisteme bakan elektronikçiyi çağırdım bir çözüm bulamadı.

Bu sorunu çözmek için kabloyu değiştirdim d smartin uydu alicisi yandı onu da değiştirdim. Tvmin kendi uydu alicisindada ayni sıkıntı oluyor. Bu sabah yine uyandığımda uydu alicisindan oyke bi duman çıkıyor ki ev yanıyor zannettim.

Bu konuda çözüm onerilerinize acil ihtiyacım var. Çok canımı sıktı tvden soğudum resmen. Aşağıdaki de bu sabah çektiğim resim.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
10 yıl
USB OYUN KONSOLU
Arkadaşlar bilgisayarım oyun konsolunu okumuyor. Önceden sıkıntı yoktu. Sanırım güç ile alakalı bir sıkıntı. Başka arkadaşın şarj aletini takınca sıkıntı olmuyor. Şarj aleti almadan sorun giderilemez mi? Format diyorsanız format atıldı. işletim sistemi win7 ve win8 de denendi. Oyun konsolları haricindeki bellek v.b. okuyor
P
10 yıl
LG Mİ PANASONİC Mİ
Panasonic firmasının artık Türkiye'den çekileceğini ve bu nedenle elindeki malları uygun fiyattan sattığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu durumu göz önüne alırsak sizce lg42la660s mi almak daha mantıklı yoksa Panasonic TX-L42ETW60 mı ?

Panasonic firmasının çekildikten sonraki garanti hizmeti nasıl olur onu da merak ediyorum.
P
11 yıl
667 MHZ RAM Destekleyen Anakarta 800MHZ RAM Takmak
Elimde asus p5gc-mx marka anakart var. 667 MHZ ram destekliyor. Elimde 800 MHZ ram var.Rami takınca ekrana görüntü gelmiyor yani desteklemiyor.

Bunun bi çaresi var mı ? Yoksa 667 RAM ile değiştireyim mi?
P
13 yıl
Pioneer deh 200ub hafıza sorunu
Arkadaşlar pioneer d.eh 2300 teyp aldım sesinden falan çok memnunum fakat bir sorunum var. Aracım 99 model seat cordoba. Aracın kontağını çıkardığımda teyp yeniden açılınca şarkıya kaldığı yerden devam etmiyor her seferinde baştan başlıyor. Sorun bağlantıda ama ne yapmalıyım fikri olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. Teşekkürler.
P
15 yıl
İki işletim sistemi olan bilgisayara kaspersky kurmak
Arkadaşlar şimdi diyelim ki benim bilgisayarımda iki tane işletim sistemi var vista ve xp, ben de 5 kullanıcını kaspersky intenet security aldım. Sorum şu ben bu işletim sistemine kaspersky i kurunca benden iki lisansmı alır yoksa tek lisansmı. 5 kullanıcı için de şifre aynı kasper de.Bu kaspersky anakarta göremi davranıyor işletim sistemine göre mi. Normalde aynı şifre farklı iki pc de olunca şifre bloke oluyor bilirsiniz. 4 kişiye yükledik bu iki işletim sistemlerine yükleyince 6 mı olur 5 mi:D biraz karışık oldu ama idare ediverin şimdiden teşekkürler...
P
17 yıl
Kaspersky\u0027ı bilgisayarıma kuramıyorum.Yardımmm
Merhaba arkadaşlar.Ben bilgisayarım Kasperskt antivirüs programını kuramıyorum.Normalde yüklü idi bende bu.Bi ara virüs falan bulaştı bilgisayara.Ben kaldırdım bunu başka antivirüsler ile tarattım bilgisayarı.En sonun da bilgisayarı açamaz olmuştum.Onarma yaptım bilgisayar açıldı ama ben Kaspersky ı bilgisayarıma kuramıyordum.Kurma işlemi başlıyor biraz devam ediyor yeşil şeritin birincisini geçiyor.İkincisini bitiremeden aynen geri dönüyor işlemleri geri alıyor.Bir hata ile karşılaşıldı ve yükleme durduruldu diye uyarı alıyorum.kurmaya çalıştığım sürümler 6,0.0.2 ve 6.003 antihacker.Bilgisayarıma başka nedenden dolayı format attım ama yinede kuramıyorum kasperi.Neden kuramıyorum bilen karşılaşan varsa yardım ederse çok makbule geçecek yaw.Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.