Genellikle adc oynuyorum yani mainim diyebilirim ve neredeyse tümüyle sıkıntı çekmeden oynayabiliyorum yalnız bu Kog'maw ile lane safhasını bir türlü zorlanmadan atlatamıyorum. Laneden 1-4 falan bile çıksam tflerde pozisyon bilgimden dolayı toparlıyorum fakat lane safhasında nasıl kullanmak gerek ve uyumlu olduğu supportlar hangileridir yazarsanız sevinirim.
Birde doğrudan bir kaçış mekaniği olmayışını nasıl kapatıyorsunuz Thresh, Karma vs. gibi supportlar geldi aklıma ama henüz bunları denemedim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şu an Tristana ile beraber neredeyse en iyi lane bully ADC lerden biri Kog'Maw. Kaçış mekaniği yok evet ama E yi doğru bir şekilde kullanırsan en azından bir şansın oluyor. All-in/Poker supportlardan ziyade sustain i olan supportlar varken oynamanı tavsiye ederim. Özellikle Nami ile çok iyi bir sinerjisi var. Nami E verdiğinde W ile çok rahat tradeden karlı çıkabilirsin. Ayrıca lane sırasında Triforce rushlandığı ve lifesteal alınmadığı için Naminin sağladığı sustain çok işe yarıyor. Engage/Disengage için de çok yardımcı oluyor.
Lane bully olduğunu düşünmüyordum daha çok mid ve latede iş yapıyor izlenimi vardı bende, demek ki daha alışmama var :) Yorum için teşekkürler birde henüz duomla deneme fırsatım olmadı, namiyle uyumlu olmasına sevindim bu yüzden. Daha ziyade morgana ile olan uyumundan bahsediliyordu öyle denemiştim.
Birde doğrudan bir kaçış mekaniği olmayışını nasıl kapatıyorsunuz Thresh, Karma vs. gibi supportlar geldi aklıma ama henüz bunları denemedim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.