Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
518
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Download'lar yarıda kesiliyor yada başlamıyor
K
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar öncelikle hemen sorunuma geçmek istiyorum,arkadaşlar İzmir'de 8 mgbts sınırsız(50gb akn ) li Doping internet kullanmaktayım.
Daha düne kadar normal bir şekilde internetten dosya vb indirmeleri yapabiliyordum lakin bu gün video dosya gibi şeyleri indirmeyi başlattığımda ilk olarak geç başlıyor,daha sonra normal bir hızda takribi 30 ile 100 megebayt arasında indirmeden sonra indirme duruyor daha sonra biraz daha iniyor ve sonrasında hiç inmiyor ağ hatası yada indirme başarısız olarak sonuclanıyor.
Sorun tarayıcıda değil chrome/mozilla/i explorer gibi birden fazla browser da denedim ama hepsinde aynı hata var ve ayrıca oynamakta bulunduğum bir kaç oyunun pacherlarıda aynı sorundan muzdarip.
Öncelikle modemi resetlemeyi denedim arayüz ayarlarını güncelledim belki wifi den kaynaklanıyor dur diye wifi yi kapattım ama çözüme ulaşamadım.
Bu arada bağlantıyı kablo ile yapmaktayım.

Eğer ki bana yardımcı olabilicek bilgileriniz var ise lütfen benimle paylaşırmısınız.

Herkese keyifli forumlar dilerim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.